- 21 Ocak 2024
- 832
- 590
- 18
- 28
kesinlikle çok haklısın özellikle bu ay tartışmaaya özen gösteriyorum :))Bende gordüm tebrik ederim güzelim Rabbim tamamıni erdirsin
Yaaa calişan insana zor ama gün icersinde tatli tatlı mesajlasin eve gidincede bırakın telefonları birbirinizle ilgilenin (evlenmeden onceki donemde bulustugunuz zamanlardaki gibi )görev gibi görmeyin iki gunde bir iliskiyi sevgiyletabii bir de arada tartismalarda da günler aksıyabiliyor onu daha bende bulamadim
Inan bana bende bilmiyorum kaset testleri mi oyle açıp bakiyorlar hatta ben oyle satılıyir sanıyordum ehehehe oyle değilmiymiş
kan testinide ilk senden duydum saglik kurulusu daha garanti sanki
Hiç belli olmaz şekerim gelmemis adetten ümit kesilmez bebis olarak döner bakarsın innnşaaallllaaaaahhhh amin
Amin canım inşallah bu gebeliğin sağlıkla sıhhatle gelişir büyür kucağına gelir bebisin
Aynen bende 3 gün gecikince patlattım ertesi gün regl oldumYok canım sıkıntı olmaz. Hatta ilk üç ay herhangi bir risk yoksa ilişki gene sıkıntı değiliçin rahat olsun kız bilmeden hamile kalan bir sürü insan öğrenene kadar ilişkiye devam ediyor.
Canın istiyorsa patlat gitsin
Adet gecikmesinin 4 günüKaçıncı gününüzde kan verdiniz hamilesiniz tebrik ederim
Teşekkür ederimAdet gecikmesinin 4 günü
Tebrik ederim cnmmerhaba benim 420.4 bta hcg çıktı değer yüksek mi pek anlamıyorum da
Daha erken hemen umutsuzluğa kapılma bi kaç gün daha geçsin geç döllenmedir kesinKızlar birşey soracagım testler negatif regl 1-2 gün geçti. Sizce bu belirsizlikte ilişki sıkıntı olurmu psikolojik öyle hissediyorum sanki varsa sıkıntı olcak gibi birşey olurmu ya
Aşko verdim kanı 14.45te cıkcak bi tane daha test yaptım ama regl gecikince sonuc veren bi testsoguknevalee kız naptın kanııı verdinmiii
Ay senin baya hamilelik işte yaaaaAşko verdim kanı 14.45te cıkcak bi tane daha test yaptım ama regl gecikince sonuc veren bi test
O da silik çıktı
O zaman kesin hamilesinAşko verdim kanı 14.45te cıkcak bi tane daha test yaptım ama regl gecikince sonuc veren bi test
O da silik çıktı
Ay inşallah hala kan bekliyorum djdjdjj ilk idrarda değildi ona ragmen flaş tutunca gözüküyorAy senin baya hamilelik işte yaaaasonucunu da paylaş bizimle
Bişey olmaz canımKızlar birşey soracagım testler negatif regl 1-2 gün geçti. Sizce bu belirsizlikte ilişki sıkıntı olurmu psikolojik öyle hissediyorum sanki varsa sıkıntı olcak gibi birşey olurmu ya
Yumurtlamaya kadar hızlı geçiyor değerlendirdikten sonra geçmiyor valla benim üç gün oldu aklimmsirekli orda olduğu için bir türlü geçmek bilmiyorAdet olalı 3 gün oldu ne çabuk geçiyor zaman gelip çatsa şu yımırtlama günü
Hahahaha en cok onu istiyordum ben de ikizlerim kocam evde kafayı yicek iki tane ikizler burcu insanlaO zaman kesin hamilesingelsin ikizler
Kız 3 tane ikizler olcak ozamanHahahaha en cok onu istiyordum ben de ikizlerim kocam evde kafayı yicek iki tane ikizler burcu insanla
Ben boğayim kızımda boğa deliriyor benimki anneside boğa istemedigi kadar boğa var çevresindeHahahaha en cok onu istiyordum ben de ikizlerim kocam evde kafayı yicek iki tane ikizler burcu insanla
Hahahaha olabilir benim erkek kardeşimle ben ikizizKız 3 tane ikizler olcak ozaman
Bebek olarak ikizlerden bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?