Sirek google dan giriyorum. Ayy valla bıktım bende. Ekrarnın alt kısmı full reklamCanım uygulamadan fikanmı açıyorsun yoksa direk internet üzerinden mi
Aşırı reklam yokmu sitede ya rahatsız oluyorm artk siteden giriyorm ben
Bende 7 ekimdi hala bekliyorum olmayı testler negatif napim regl olsam ona göre onumuzdeki ay icin calisacagim10 Eylül son regl tarihi yarın büyük ihtimal olurum
evet bende erken olurum 3 gun hep dongum 27 gun, bugun kalcam agridi kuyruk sokumum gibi bir de cok uyku halim vardı atlattım, gogsumde arada gel git yapıyor emzirirken hissettiğim tarz baska hic birsey yok testim negatif reglim gelmiyor en azından senin silik gibi çıkmışDün olacaktım olmadım
Bugünde gelen giden yok
Ama kasığımdaki ağrı geçmedi kalçama vuruyo
Cumaya kadar olmassam test yapcam
Gebelik oluşunca doktorlar ilk adet tarihini baz alıyor ya 12 ekim de geçmedi 3 gün var
Hepde erken adet olurum bn kafam karıştı
Aynen cuma yapalım bişey gelmesseBende akıntıda yokk göğüslerde sıfır bişe yok hiçbiyerimde bişe yokbazen kasık ağrısı belki oda psikolojik cuma test günümüz olsun madem bu ara benm ilk gebeligimdede geç döllenmeydi 10 gün değiştirmişti doktor sat tarihimi. Acaba geçmi yumurtluyom ben hep. Ama adetim çok gecikmez 1-2 gün max
Kan testi vermişmiydin cnm senBende 7 ekimdi hala bekliyorum olmayı testler negatif napim regl olsam ona göre onumuzdeki ay icin calisacagim
evet bende erken olurum 3 gun hep dongum 27 gun, bugun kalcam agridi kuyruk sokumum gibi bir de cok uyku halim vardı atlattım, gogsumde arada gel git yapıyor emzirirken hissettiğim tarz baska hic birsey yok testim negatif reglim gelmiyor en azından senin silik gibi çıkmış
Ekim döngüsümüdür nedir hiçbirsey belli değilyolumu bilemiyorum
Bende akıntıda yokk göğüslerde sıfır bişe yok hiçbiyerimde bişe yokbazen kasık ağrısı belki oda psikolojik cuma test günümüz olsun madem bu ara benm ilk gebeligimdede geç döllenmeydi 10 gün değiştirmişti doktor sat tarihimi. Acaba geçmi yumurtluyom ben hep. Ama adetim çok gecikmez 1-2 gün max
Yok canım benim burası şehir dışı kan alma günleri pzt. ve Salı vermedim hiçKan testi vermişmiydin cnm sen
Geç döllenme olunca testlerde hemen çıkmıyor ya blki öle bişey olmuştur
Aynı tarihlerde yumurtlamışozKizlar 4 yada 5 ekim yumurtlama oldu. Tuttuysa testi ne zamn yapsam çıkar illa 14 gün beklemem gerekli mi.
Benimde yaaaa bıktım gerçektenSirek google dan giriyorum. Ayy valla bıktım bende. Ekrarnın alt kısmı full reklam
Ahhh benimkiler gibiTestlerim geldi patlattım hemen bir tane
Ay inşallah hepimizin kiiiiAhhh benimkiler gibiinşallah seninkiler günden güne pembeleşir
İlk olacak nasip olursaKızlaar ilk bebek heyecanı mı
Benim bat hemen hemen o tarihlerde belki ben de test yapmış olurum dayanamayip 12 gün olmuş olacakEvet sanırım 14. Günü beklicem. 19 ekime denk geliyor.
Hafiften bi gölge mi var neTestlerim geldi patlattım hemen bir tane
Kızlar bakın ne buldum regl gecikince 5. Gün öğrenmiş negatif çıkmış hep hadi içinize kuşku da düşsünMutlaka haber ver.
Merhaba merak ettiğim bir şey varda sizin.bos gebeliklerden sonramı.saglikli gebelikleriniz oldu aynı.benimde iki tane boş2 kere geçirdim. 6 7 haftalarda kanama başlıyordu boş gebeliklerimde gögüs agirsi mide bulanti vs hiç olmuyordu. Yani hiç belirti olmuyordu. Saglikli gebeliklerimde ilk günlerden gögüs agirsi oluyordu.
Gri gölge var teste kızarmıyor test bir türlü kuzumNasıl anlamadım ya
İnşallahİlk olacak nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?