- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Beraber bekleriz ne güzel olur.Allahım konuyu biliyorsun aminnn.Eğer hamile kalırsak tahmini doğum tarihleri aynı olacak bebeklerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beraber bekleriz ne güzel olur.Allahım konuyu biliyorsun aminnn.Eğer hamile kalırsak tahmini doğum tarihleri aynı olacak bebeklerin
10 Eylül son regl tarihi yarın büyük ihtimal olurumAynen canım yoksa bari regl gelse ama 2 günün var gibi daha
Sen yazana kadar laboquik aldımCanım ben prodoctor aldım 12 li 300tl ye ve gayet memnun kaldım :))
Yumurtlama 25/26 eylül yüksek ihtimal başka ilişki olmadı çünkü 03/10 da çok silik çizgiyle öğrendim
Yani siz 7 gün içinde öğrenmiş oldunuz aslında çok güzel ve çok erken öğrenmişsiniz büyük şans bence. Rastgele test mi yapmıştınız pekiCanım ben prodoctor aldım 12 li 300tl ye ve gayet memnun kaldım :))
Yumurtlama 25/26 eylül yüksek ihtimal başka ilişki olmadı çünkü 03/10 da çok silik çizgiyle öğrendim
Rastgele yaptım evde bıraktım işe gittim akşam gelince gördüm ertesi gün birdaha yaptım , elimde bol bol vardı birdaha yaptım :)Yani siz 7 gün içinde öğrenmiş oldunuz aslında çok güzel ve çok erken öğrenmişsiniz büyük şans bence. Rastgele test mi yapmıştınız peki
Rastgele test yapıp fırlatıp evden koşarak uzaklaşmıştı tubaslkYani siz 7 gün içinde öğrenmiş oldunuz aslında çok güzel ve çok erken öğrenmişsiniz büyük şans bence. Rastgele test mi yapmıştınız peki
Ay evet burdan temmuz annelerine transfer oluruz inşallahBeraber bekleriz ne güzel olur.Allahım konuyu biliyorsun aminnn.
4 Ekim canım oldum bu ay denemeye devam bakalım 7 aylık oldu iki gün önceEva green canim senin bat ne zamandı. Bebegin kaç aylık oldu
Kızlar başına gelen yok mu kızDünden beri hiç kesilmedi benim sol yumurtalıkda ağrı
Bugünde çok midem bulanıyor acaba enfeksiyon dan mı başınıza gldi mi hiç
Evet sanırım 14. Günü beklicem. 19 ekime denk geliyor.12-14 gün arası değişiyor yani 12. Gün idrara yansimasa dahi kanda çıkar ama idrarda çıkmazsa üzülme 14 u bekle
Cennettekileride sayarsak 3 olacak inşallahKızlaar ilk bebek heyecanı mı
Canım en üstte takip et diye yazı var ona basarsan bütün yazılanlar bildirim olara gider sanaKizlar bu posta gelen yorumlar niye bana bildirim olarak gelmiyor. Bende dünden beri kimse yazmıyor diyorum.
Kimler hamis. Test yapacaklar vardı noldu kizlar
benim de bir düşüğüm oldu üç ay önce şimdi denemeye başladık inşallah olurCennettekileride sayarsak 3 olacak inşallah
Benimde 28 haftada ikiz erken doğumum varinşallah Rabbim hepimizin kucağını doldururbenim de bir düşüğüm oldu üç ay önce şimdi denemeye başladık inşallah olur
Ekledim güzelim. Hoş geldin inşallah hamiş olursun bu aySat 23.09.2024 bat 22.10.2024 beni de ekler misiniz ben etiketlemeyi bilmiyorum
Cennettekileride sayarsak 3 olacak inşallah
Kızlaar ilk bebek heyecanı mı