Keşke olsaydıKızlar keşke kadınlar kulübünün uygulaması olsaydı telefondan giriyorum çok zor oluyo böyle önceki sayfalara bakamadım yani ben 30 yaşındayım iki yıllık evliyim sizler kaç yaşındasınız
Merhaba. Evet ilk önce boş gebelik oldu 6 haftayi geçmişti düştü. Sonra sağlıklı gebelik geçirdim. Sonra yine boş 8 haftalik düşük oldu. 1 ay sonra tekrardan hamile kaldım. Çok şükür saglikli ilerledi. Tabi bu süreçte 10 yakın hastanede yattım çoğunlukla önlem amaçlı. Ve bizim kan uyuşmazlığımzda var.Merhaba merak ettiğim bir şey varda sizin.bos gebeliklerden sonramı.saglikli gebelikleriniz oldu aynı.benimde iki tane boş
22 yaşındayım. Ocakta 23 olucam. Aralıkta 4 senemiz dolucakKızlar keşke kadınlar kulübünün uygulaması olsaydı telefondan giriyorum çok zor oluyo böyle önceki sayfalara bakamadım yani ben 30 yaşındayım iki yıllık evliyim sizler kaç yaşındasınız
Masallah maşallahKeşke olsaydı
32 yaşındayım 10 senelik evliyim cnm
Maşallah canımKeşke olsaydı
32 yaşındayım 10 senelik evliyim cnm
Maşallah erken evlenmişsin mutluysan sorun yok canım22 yaşındayım. Ocakta 23 olucam. Aralıkta 4 senemiz dolucak19 yaşıma 1 ay kala evlendim
Yok canım bu nickle en son 2019 temmuz annelerindeydim.Zeyna03 ya ben senin nicki hatırlıyor gibiyim 2024 Mayıs anneleri de ya da 2021 Kasım annelerinde acaba karşılaşmış olabilir miyiz?
Nasipse 2.kez temmuz annesi olurum küçük oğlum temmuz doğumluAy evet burdan temmuz annelerine transfer oluruz inşallah
Merhaba ben 36 yaşındayım 11 yıllık evliyimKızlar keşke kadınlar kulübünün uygulaması olsaydı telefondan giriyorum çok zor oluyo böyle önceki sayfalara bakamadım yani ben 30 yaşındayım iki yıllık evliyim sizler kaç yaşındasınız
Ufak tefek sorunlar olsada. Eşim iyidir çok şükür. MutluyumMaşallah erken evlenmişsin mutluysan sorun yok canım
Benu de pıhtılaşma yatkınlık var 3 genimde şimdi yine deniyoruz 2 tane boş gebelik oldu şimdi yine deniyoruz en sonkime hastalıklı mol gebelik dendi bir sene korun dedi doktor 7 ay oldu burdaki kızlar genelde 6 ay korunmuşlar benim 8 ci aya girdim korunmayı yeni bıraktık hayırlısı inşallah bu sefer saglilik olur bir sene araylan iki tanekürtajı. Oldu 3 senedir uğraşıyoruzMerhaba. Evet ilk önce boş gebelik oldu 6 haftayi geçmişti düştü. Sonra sağlıklı gebelik geçirdim. Sonra yine boş 8 haftalik düşük oldu. 1 ay sonra tekrardan hamile kaldım. Çok şükür saglikli ilerledi. Tabi bu süreçte 10 yakın hastanede yattım çoğunlukla önlem amaçlı. Ve bizim kan uyuşmazlığımzda var.
Canım bndede kan uyuşmazlığı vardaMerhaba. Evet ilk önce boş gebelik oldu 6 haftayi geçmişti düştü. Sonra sağlıklı gebelik geçirdim. Sonra yine boş 8 haftalik düşük oldu. 1 ay sonra tekrardan hamile kaldım. Çok şükür saglikli ilerledi. Tabi bu süreçte 10 yakın hastanede yattım çoğunlukla önlem amaçlı. Ve bizim kan uyuşmazlığımzda var.
Baya erken evlenmişsin canım.İnsallah çok mutlu olursun her zaman.Canddy de erken evlenmişti.Turkmenistanda genel de erken mi evleniliyor?Çok merak ediyorum başka kültürleri22 yaşındayım. Ocakta 23 olucam. Aralıkta 4 senemiz dolucak19 yaşıma 1 ay kala evlendim
Merhaba maşallah sana da canımMerhaba ben 36 yaşındayım 11 yıllık evliyim
Çok şükür canım bir ömür mutlu olalım inşallah hepimizUfak tefek sorunlar olsada. Eşim iyidir çok şükür. Mutluyum
Aaa ama önemli olan yumurtlama zamanı değil miii? Belki geç yumurtladı. Ay olabilir mi kiiiKızlar bakın ne buldum regl gecikince 5. Gün öğrenmiş negatif çıkmış hep hadi içinize kuşku da düşsün
Nasipse 3.olacak benimKızlaar ilk bebek heyecanı mı
Adet bekliyorummeltqueen kız naptınn
AmaaaaaKızlar bakın ne buldum regl gecikince 5. Gün öğrenmiş negatif çıkmış hep hadi içinize kuşku da düşsün
Evet bende ilk düsügumden sonra oldum, ogluma hamileligimin sanirim 28.haftasinda oldum ve dogumdan sonra oldum 3 kere , benim kan grubum negatif, oglumun pozitif iyiki olmusum tekrar hamile kalirsam olacagim,cocugumun yine pozitif olma ihtimaline karsı vucudum onu tehlike olarak gorup antikor olusturup reddetmemesi icin, hatta doktor hamile kaldiginda en ufak kanama yasarsan hemen gel igne olacaksin dediCanım bndede kan uyuşmazlığı varda
Her düşükden sonra iğne oldun mu
Olcak gibimisin belirtiler?Adet bekliyorumbu gece en gec yarin sabah olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?