- 14 Temmuz 2023
- 2.957
- 3.062
- 53
- 22
Benimde 1 tane meleğimi sayarsak 3 olucak inşallahKızlaar ilk bebek heyecanı mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 1 tane meleğimi sayarsak 3 olucak inşallahKızlaar ilk bebek heyecanı mı
Bir ölü doğumKızlaar ilk bebek heyecanı mı
amin inşallah canımBenimde 28 haftada ikiz erken doğumum varinşallah Rabbim hepimizin kucağını doldurur
Kayıplarınız için üzgünüm inşallah istediğiniz gibi olur her şeyBir ölü doğum
Bir düşük var
Birde yanımda 7 yaşında kızım var
4 olcak inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese nasip olurEkledim güzelim. Hoş geldin inşallah hamiş olursun bu ay
İnşallahBenimde 1 tane meleğimi sayarsak 3 olucak inşallah
Aa 2 tane düşükleri saymamişim. Özür dilerim hiç görmemiş meleklerimBenimde 1 tane meleğimi sayarsak 3 olucak inşallah
Amin hepimizin inşallah cnmKayıplarınız için üzgünüm inşallah istediğiniz gibi olur her şey
Kayıplarını için üzgünüm Allahım evladınıza uzun ömürler versin şimdi de hamiş olursunuz inşallahBenim 5. gebeliğim olacak inşallah ama bir tanesi kucağımda diğerleri melek oldu
Iyide ztn takipte.Canım en üstte takip et diye yazı var ona basarsan bütün yazılanlar bildirim olara gider sana
Canım uygulamadan fikanmı açıyorsun yoksa direk internet üzerinden miCanım en üstte takip et diye yazı var ona basarsan bütün yazılanlar bildirim olara gider sana
Dün olacaktım olmadımSen bugun reglmi bekliyordun neydş kafam yandı
Ee başka belirti varmı çok heyecanlı kız test yaptın mı hiç smdiye kadarDün olacaktım olmadım
Bugünde gelen giden yok
Ama kasığımdaki ağrı geçmedi kalçama vuruyo
Cumaya kadar olmassam test yapcam
Gebelik oluşunca doktorlar ilk adet tarihini baz alıyor ya 12 ekim de geçmedi 3 gün var
Hepde erken adet olurum bn kafam karıştı
Mide bulantısı da çok bugun aklımı yicem kızDün olacaktım olmadım
Bugünde gelen giden yok
Ama kasığımdaki ağrı geçmedi kalçama vuruyo
Cumaya kadar olmassam test yapcam
Gebelik oluşunca doktorlar ilk adet tarihini baz alıyor ya 12 ekim de geçmedi 3 gün var
Hepde erken adet olurum bn kafam karıştı
İki gün önce yaptım varla yok arası bişeydi anlayamadımEe başka belirti varmı çok heyecanlı kız test yaptın mı hiç smdiye kadar
Ee başka belirti varmı çok heyecanlı kız test yaptın mı hiç smdiye kadar
Ben de siteden giriyorum Ya ben de çok rahatsızımCanım uygulamadan fikanmı açıyorsun yoksa direk internet üzerinden mi
Aşırı reklam yokmu sitede ya rahatsız oluyorm artk siteden giriyorm ben
Bende akıntıda yokk göğüslerde sıfır bişe yok hiçbiyerimde bişe yok bazen kasık ağrısı belki oda psikolojik cuma test günümüz olsun madem bu ara benm ilk gebeligimdede geç döllenmeydi 10 gün değiştirmişti doktor sat tarihimi. Acaba geçmi yumurtluyom ben hep. Ama adetim çok gecikmez 1-2 gün maxAkıntı hala var
Mide bulantısı
Kasık ağrısı
Onna bilemokIyide ztn takipte.