Gel bir de bana sor on gündür beta yükselmesini bekliyorumAdete 8 gün kalada şov be. Meraklısına ne güzel haber adetten 8 gün önce öğrenmek bence güzel
Göğüs nasıl elektrikleniyor yawEkledim resim cnm , onun dışında bendeki belirtiler : göğüs elektriklenmesikasık ağrısı gidip gelen bugünde bacağım ağrıyor
Böyle arada süt gelir gibi sızlıyor sknra hop geçiyor bızt hop geçiyorGöğüs nasıl elektrikleniyor yaw
Adete 8 gün kalada şov be. Meraklısına ne güzel haber adetten 8 gün önce öğrenmek bence güzel
Böyle arada süt gelir gibi sızlıyor sknra hop geçiyor bızt hop geçiyor
Yaaa ben size diyorum işin sırrı şu test yap kaç . Hem aksiyon oluyor hem şaşırtıyor
Testi fırlatıp kaçan kızYaaa ben size diyorum işin sırrı şu test yap kaç . Hem aksiyon oluyor hem şaşırtıyor
Ben yaptıktan sonra 5 dk bekleyip çöpe attım o sayılmaz mıYaaa ben size diyorum işin sırrı şu test yap kaç . Hem aksiyon oluyor hem şaşırtıyor
Bunlar erken gebelik testi galiba.Ben 5-6 gün kala kaset testle senin 6 gün kala testinden daha belirgin silik çizgi ile öğrenmiştim 2.cocugumu.Belirtiler herkeste farklı demek ki.Ben de çok keskin bel ağrısı oluyor gebelikte.Goguste elektrik çarpması gibi sizi bende de olmuştu.Ve göğüslerime dokunamıyordum damarları asiri belirgindi.Ekledim resim cnm , onun dışında bendeki belirtiler : göğüs elektriklenmesikasık ağrısı gidip gelen bugünde bacağım ağrıyor
Yaa yok yok ben çok eminim artık regl olacağıma ya. O kadar eminim kiAcaba regl olacak misin test mi atacaksın bilemiyorum
Bende bı kaç gündür aynı şeyi dusunuyorum kendim içinYaa yok yok ben çok eminim artık regl olacağıma ya. O kadar eminim ki
Yok yok regl olduğum gün sipariş vercem hahahah totemmmmHissediyor
Ay sizin ikiz olabilir miii?Ekledim resim cnm , onun dışında bendeki belirtiler : göğüs elektriklenmesikasık ağrısı gidip gelen bugünde bacağım ağrıyor
Çok gülmüştüm ya test yapıp evden kaçmak büyük aksiyon.Yaaa ben size diyorum işin sırrı şu test yap kaç . Hem aksiyon oluyor hem şaşırtıyor
Ay valla bakalım hangimiz önce elenecek. Benim 2 maksimum 3 gün var.Bende bı kaç gündür aynı şeyi dusunuyorum kendim için
Döngünün 18.-19.-25. Günleri değerlendirdik şuan 28.gündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?