- 16 Ekim 2016
- 1.950
- 1.103
- 133
Rica ederimBen de bakacağım, teşekkürler.
Ay ben de aynı şekilde çok hassas ve alerjiye açığım.Rica ederimburda da kullanan yorumlarına bak istersen bayağı fayda gören olmuş testlere yatırdığım para zaten çok Bi de buna vereyim dedim kimisi kuruma yanma vs yaptı demiş ama ben çok hassas ve alerjik yapılıyım tereddutle kullandım ama Bi sıkıntı olmadı şükür. Sanırım önceden tahriş olmuşsa kullanmamak gerekiyor aklında olsun
Hahaha. Esneyin sürekli. Süt falan ısıtın. Psikoloji herşeydir.Çocuğum bu gece kardeş yapacağımızı anladı herhalde uyumayı reddiyor ahahahaha hepimize hayırlı geceler
Yaaa insallah.Takipteyimmm.Dün başladık değerlendirmeye.Gün aşırı devam insallah.Bol bol saglikli gebelik ve bebisler diliyorum hepimize.Hepimiz burdan anneler grubuna transfer olalimmmm.Cok amiinnnValla sizin yumurtlama emin adımlarla geliyor gibi henüz pil görünmüyor ama bence az kalmış bence devam edin mutlakayarın öbğr gğn pik olur
aynı şekilde merakıma yenildim aldımAy ben de aynı şekilde çok hassas ve alerjiye açığım.
ama denemek istiyorum.
Rakip geleceğini anlamışÇocuğum bu gece kardeş yapacağımızı anladı herhalde uyumayı reddiyor ahahahaha hepimize hayırlı geceler
Yaaa hayıır, ben videosunu izledim şimdi. İçeriğine de bakacağım. Regl olduğumda alırım.aynı şekilde merakıma yenildim aldımbak birsey olursa bana kızma ama sebep oldu diye
Rica ederimYaaa hayıır, ben videosunu izledim şimdi. İçeriğine de bakacağım. Regl olduğumda alırım.teşekkürler
Acaba regl olacak misin test mi atacaksın bilemiyorumYaaa hayıır, ben videosunu izledim şimdi. İçeriğine de bakacağım. Regl olduğumda alırım.teşekkürler
Benim tahminim kaset testler 20-40 arası algılıyor.Önceki gebeligimde regle 5-6 gün kala silik çizgi ile öğrendim.3 gün sonra kan vermiştim.Beta 83,5 çıkmıştı.İnşallah bir şeyler vardır ya.
Bu arada bu kaset testler beta kaç algılıyor acaba ya ben merak ediyorum.
HissediyorYaaa hayıır, ben videosunu izledim şimdi. İçeriğine de bakacağım. Regl olduğumda alırım.teşekkürler
Adete kac gün kala silik çizgi görmüştün canim?Bir de bel ağrın var mı belirtilerin arasında?Kız gül gül yarıldım ya , bugün kardeş yapanlara güç kuvvet
Merve3553 naptın test canavarı seni bekliyoruz
Hahaha. Esneyin sürekli. Süt falan ısıtın. Psikoloji herşeydir.
Rakip geleceğini anlamış
Hayır bi şey değil adam da o kadar heyecanlandı bu gece aksiyon var diye sabahtan beri kur yapıyomKız gül gül yarıldım ya , bugün kardeş yapanlara güç kuvvet
Merve3553 naptın test canavarı seni bekliyoruz
Hadi bakalım.Allah güç kuvvet versin.İlk bebeği düşünürken gün arkadaşlarım eve giderken sirtimi yumrukluyorlardi.Hayır bi şey değil adam da o kadar heyecanlandı bu gece aksiyon var diye sabahtan beri kur yapıyomneyse artık bir ayar çekcez mecbur.
Ekledim resim cnm , onun dışında bendeki belirtiler : göğüs elektriklenmesiAdete kac gün kala silik çizgi görmüştün canim?Bir de bel ağrın var mı belirtilerin arasında?
Adete 8 gün kalada şov beEkledim resim cnm , onun dışında bendeki belirtiler : göğüs elektriklenmesikasık ağrısı gidip gelen bugünde bacağım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?