• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kız ben işte aynı kuruma çizgisi bile yok kalbim kadar temiz benimde 6 gün öncesini yaptık dün öğlen onda da kuruma çizgisi bile çıkmadı
Bizim gebelik hayalleri gruptan ayrıldı galiba artık.😂
Yani insanlarda kuruma çizgisi çıkıyor ya bende kuruma işareti bile yok.😂😂😂

Yani ya reglim geliyor sancım var şuan yada göreceğiz düşük çıkarsa ama kesin regl ağrısı dicem

Canım önceki ilişkiler eğer eşindi bir sperm sorunu yoksa yeterli olur ❤️ inşallah pozitif haberini alırız ❤️ artık değerlendirmeden de sorun değil zaten çatlamış yumurtan hayırlı olsun 🤗
Teşekkürler🥰 inşallah ya🤲 sperm sorunu yok, jel denedik o gün bir de ilk kez ve sadece o gun kullandık. Normalde jel yumurtlama dönemi 3 gün üst üste kullanım öneriliyor pazartesi de kullanacaktik olmadi ama geçti bakalım nolcak

Teşekkürler🥰 inşallah ya🤲 sperm sorunu yok, jel denedik o gün bir de ilk kez ve sadece o gun kullandık. Normalde jel yumurtlama dönemi 3 gün üst üste kullanım öneriliyor pazartesi de kullanacaktik olmadi ama geçti bakalım nolcak
Ay jel de kullandıysanız bence çok umut vadediyor yaaa ❤️ şimdi sıra, bekleme kısmında hadi bakalım güzel haberler gelsin ❤️ ❤️ ❤️

Bu jeller ne jelleri acaba, ne gibi bir faydası var?
Herşeyi denedim sanırım bu eksik kalmış.🙊
Yani çok elzem bir şey değil aslında ama hem spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor hem de ömrünü uzatıyor diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım ama kullanıp hamile kalanlar var tanıdığım ❤️

Yani çok elzem bir şey değil aslında ama hem spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor hem de ömrünü uzatıyor diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım ama kullanıp hamile kalanlar var tanıdığım ❤️
Yaaa, ilk kez duydum. Nerde satılıyor? Eczane mi? İsmi var mı?🙈🌸

Ay jel de kullandıysanız bence çok umut vadediyor yaaa ❤️ şimdi sıra, bekleme kısmında hadi bakalım güzel haberler gelsin ❤️ ❤️ ❤️
Ya o jel de Bi değişik yani içinde 5 ml varmış ben sonradan meraktan içinde kalmış mı diye baktım yarısı o uzun çubuk kısmında kalmış nerdeyse. O 2-3 ml işe yarıyor mu gorcez bu ayın sonunda😂

Benim açtığım Bi topikte konustugumuz kullanan arkadaş gebe kaldı o ay 😊

Back