Ayyyy ben sabah yaptığım testi işe götüren biriyim ya. Mümkün değil evde bırakamam.Yaaa ben size diyorum işin sırrı şu test yap kaç . Hem aksiyon oluyor hem şaşırtıyor
Evet cnm erken gebelik testi, 4 gün kala yaptığımda dündü betada verdim 204 çıktıBunlar erken gebelik testi galiba.Ben 5-6 gün kala kaset testle senin 6 gün kala testinden daha belirgin silik çizgi ile öğrenmiştim 2.cocugumu.Belirtiler herkeste farklı demek ki.Ben de çok keskin bel ağrısı oluyor gebelikte.Goguste elektrik çarpması gibi sizi bende de olmuştu.Ve göğüslerime dokunamıyordum damarları asiri belirgindi.
Vallah artık şansıma ne çıkarsa sağlıklı olsunda tek temennim oAy sizin ikiz olabilir miii?
Gülmek tüm kadınlara çok yakışıyor gül canım bende bol bol güldüm bugünÇok gülmüştüm ya test yapıp evden kaçmak büyük aksiyon.Denenmelik.Allahta seni güldürsün
İşin sırrı ordaAyyyy ben sabah yaptığım testi işe götüren biriyim ya. Mümkün değil evde bırakamam.
4 gün kala 204 masallah çok iyi değer.Benim 3 gün kala 83.5 tu.Saglikla ilerlesin insallah.Hepimiz gülelim hep gülelimEvet cnm erken gebelik testi, 4 gün kala yaptığımda dündü betada verdim 204 çıktı
Vallah artık şansıma ne çıkarsa sağlıklı olsunda tek temennim o
Gülmek tüm kadınlara çok yakışıyor gül canım bende bol bol güldüm bugün
İşin sırrı orda
Kız merve bayıldınmı yoksa heyecandanAyy ben birazdan tekrar yapcam meraktan ölcem yoksa
Benim 10 u diğer takvim 9 u diyor ama 10 eyluldu geçen ay bakalım yarın ki sonuçta belli olur belki 5 ten küçükse elenmisimdir ama bı daha denemem artıkAy valla bakalım hangimiz önce elenecek. Benim 2 maksimum 3 gün var.
5 güne regli olmazsan hamilesin demektirDöngünün 18.-19.-25. Günleri değerlendirdik şuan 28.gündeyim
Aradaki 20-25 arası yumurtladıysam kaçtıysada takdiri ilahi
Ay kuzum yaptım yaptım yine yapar yapmaz gri oldu ikinci çizgi bu neden kızarmıyor yaKız gül gül yarıldım ya , bugün kardeş yapanlara güç kuvvet
Merve3553 naptın test canavarı seni bekliyoruz
Kuzum yaptım testi ama gri ikinci çizgi yapar yapmaz 3 dk içinde neden kızarmıyorMerve3553 kız naptınnnn testi bizede at varmı yokmu
Kuzum yaptım anca yaptım eşimden gizli yapıyorum valla şimdi yaptımKız merve bayıldınmı yoksa heyecandan
Eşimden gizli yapıyorum sen bilir misin bu saate kadar çişini tutmak nedir
Adetine kac gün vardi senin? Kaset tesler hemen belirgin göstermeyebiliyo. Yarin tekrarla bakalim yine bisey gözükcekmiSadece ben görebiliyorum
Evde test kalmadı ki yarın olmassam kesin hamileyim demektir zaten hiç gecıkmez normalde benim adetim hep erken olurumAdetine kac gün vardi senin? Kaset tesler hemen belirgin göstermeyebiliyo. Yarin tekrarla bakalim yine bisey gözükcekmi
Bende kullanıyorum ilk kullandığımda kimyasal gebelik geçirdim dediğin gibi birazı içinde kalıyorYa o jel de Bi değişik yani içinde 5 ml varmış ben sonradan meraktan içinde kalmış mı diye baktım yarısı o uzun çubuk kısmında kalmış nerdeyse. O 2-3 ml işe yarıyor mu gorcez bu ayın sonunda
Peki kaç kez kullanmıştın ben sadece pik olduğu günü degerlendirebildim o yüzden sadece 1 kez kullandım. Kimyasal da olsa gebe kalabildigini göstermiş o açıdan iyi bence. Bu sefer sağlıklı gebelik olur inşallahBende kullanıyorum ilk kullandığımda kimyasal gebelik geçirdim dediğin gibi birazı içinde kalıyor
AminSende yarın sabah yapacaksın degil mi testinsallah guzel haberlerle yazarız buraya
Ben o zaman letu yumurta geliştirici kullanmıştım doktor kontrolünde çatlatma iğnesi kullanmamıştık değerlerdendir dediği günler 3-5-7 idi ben 5inde jelle birlikte denemiştim. Evet 2 yılın sonunda kimyasal gebelik geçirdi demekki hamile kalabiliyorum ama normal şartlarda olmadı 2 yıl içinde ki rahim filmi sperm testi hepsini yaptıkPeki kaç kez kullanmıştın ben sadece pik olduğu günü degerlendirebildim o yüzden sadece 1 kez kullandım. Kimyasal da olsa gebe kalabildigini göstermiş o açıdan iyi bence. Bu sefer sağlıklı gebelik olur inşallah
Mutlaka haber ver.Benim 10 u diğer takvim 9 u diyor ama 10 eyluldu geçen ay bakalım yarın ki sonuçta belli olur belki 5 ten küçükse elenmisimdir ama bı daha denemem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?