Bizim gebelik hayalleri gruptan ayrıldı galiba artık.Kız ben işte aynı kuruma çizgisi bile yok kalbim kadar temiz benimde 6 gün öncesini yaptık dün öğlen onda da kuruma çizgisi bile çıkmadı
İnşallah bir şeyler vardır ya.Yok dün yapmıştım bugünde kan tahlili verirken beta HCG de istedim ama sağlık ocağı olduğu için yarın öğlen geliyor sonuçlar oraya
TeşekkürlerCanım önceki ilişkiler eğer eşindi bir sperm sorunu yoksa yeterli olurinşallah pozitif haberini alırız artık değerlendirmeden de sorun değil zaten çatlamış yumurtan hayırlı olsun
Test markasına göre değişiyor sanırımİnşallah bir şeyler vardır ya.
Bu arada bu kaset testler beta kaç algılıyor acaba ya ben merak ediyorum.
Benim de aynı, ara ara girip çıkıyor.Yani ya reglim geliyor sancım var şuan yada göreceğiz düşük çıkarsa ama kesin regl ağrısı dicem
Ay jel de kullandıysanız bence çok umut vadediyor yaaaTeşekkürlerinşallah ya sperm sorunu yok, jel denedik o gün bir de ilk kez ve sadece o gun kullandık. Normalde jel yumurtlama dönemi 3 gün üst üste kullanım öneriliyor pazartesi de kullanacaktik olmadi ama geçti bakalım nolcak
Paso laboquick yapıyorum ben. Günde bazen 2 defa, sabah akşam.Test markasına göre değişiyor sanırım
Bu jeller ne jelleri acaba, ne gibi bir faydası var?Ay jel de kullandıysanız bence çok umut vadediyor yaaaşimdi sıra, bekleme kısmında hadi bakalım güzel haberler gelsin
Yani çok elzem bir şey değil aslında ama hem spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor hem de ömrünü uzatıyor diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım ama kullanıp hamile kalanlar var tanıdığımBu jeller ne jelleri acaba, ne gibi bir faydası var?
Herşeyi denedim sanırım bu eksik kalmış.
Yaaa, ilk kez duydum. Nerde satılıyor? Eczane mi? İsmi var mı?Yani çok elzem bir şey değil aslında ama hem spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor hem de ömrünü uzatıyor diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım ama kullanıp hamile kalanlar var tanıdığım
Ya o jel de Bi değişik yani içinde 5 ml varmış ben sonradan meraktan içinde kalmış mı diye baktım yarısı o uzun çubuk kısmında kalmış nerdeyse. O 2-3 ml işe yarıyor mu gorcez bu ayın sonundaAy jel de kullandıysanız bence çok umut vadediyor yaaaşimdi sıra, bekleme kısmında hadi bakalım güzel haberler gelsin
Ben gynoseed aldım kendi sayfasındanYaaa, ilk kez duydum. Nerde satılıyor? Eczane mi? İsmi var mı?
Galiba benimdeBenim de aynı, ara ara girip çıkıyor.
Vücut ısım henüz düşmedi. Belli ki en azından bir 2 gün var reglme.
Bu ay da elendim.
Hep öyle olur zaten inşallahPaso laboquick yapıyorum ben. Günde bazen 2 defa, sabah akşam.
Yok artık dediğinizi duyar gibiym ama kendime bir söz verdim, diğer ay test yapmıyorum.
Benim açtığım Bi topikte konustugumuz kullanan arkadaş gebe kaldı o ayYani çok elzem bir şey değil aslında ama hem spermlerin daha hızlı hareket etmesini sağlıyor hem de ömrünü uzatıyor diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım ama kullanıp hamile kalanlar var tanıdığım
Yok artık bu ay bütün kotamı doldurdum test konusunda.Hep öyle olur zaten inşallah
Kız yaptın mıTest aldım dayanamam birazdan yaparım iyice sıkışmayı bekliyorum
Ben de bakacağım, teşekkürler.Ben gynoseed aldım kendi sayfasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?