2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Bugün yaptım iğneyi canım iğneden kaç gün sonra test yapmalı sence

Acaba neden ilk olaraka letu vermeyi tercih etmiş klomen ya da femara değil de. Olacaksa bir yumurta ile de olur canım. Ama bence çatlatma iğnesini erken vermiş 20-22 mm olduğunda veriyor çoğu doktor

Acaba neden ilk olaraka letu vermeyi tercih etmiş klomen ya da femara değil de. Olacaksa bir yumurta ile de olur canım. Ama bence çatlatma iğnesini erken vermiş 20-22 mm olduğunda veriyor çoğu doktor
Bende anlamadım canım ya femara yazdı ama eczane letu verdi neden öyle dedin bende tam tersi letu daha iyi diye duydum ama…işte dün saat 4 gibi 17mm dedibugün öğleden sonra 4,5 gibi iğneyi yaptım

Bende anlamadım canım ya femara yazdı ama eczane letu verdi neden öyle dedin bende tam tersi letu daha iyi diye duydum ama…işte dün saat 4 gibi 17mm dedibugün öğleden sonra 4,5 gibi iğneyi yaptım
Yani genelde ilk olarak klomen ya da femara veriliyor aman yaa hepsinin içeriği aynı. Bir günde 2mm falan büyüyor diye biliyorum. Çatlayana kadar 20mm falan olmuştur gayet iyi kuzum ozaman

Ya benim de 4 5gün önceden adet geliyor gibi, 2aydır deniyoruz ama canım sıkıldı zaman kısıtlamamız olunca. Reglken verilen hormon testi varmış giden oldu mu hiç bir faydası olur mu bu ay gitsem

Kızlaaaarrr burası çok boş kaldı ya herkes neredeeee
Burdayım canım merak ettiğim bişey var belki bilgin vardır pazartesi günü yumurtam 17mm idi Salı günü 4,5 gibi çatlatma iğnesi yaptırdım iğneye kadar ovalüsyon testim negatif di iğneden sonra pozitif oldu iğne etkisindendir evet ama iğneden önce neden negatifti kafamda deli sorular

Hiç mi çizgi yoktu kuzum yoksa silik miydi? Ovu testi hiç kullanmadım daha önce çokta bir bilgim yok açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…