- 3 Ocak 2021
- 3.363
- 1.039
- 83
- 35
Bugün yaptım iğneyi canım iğneden kaç gün sonra test yapmalı senceBen ovulasyonla hic takip etmiyorum ya doktor kontrolunde diye. Ona cok takilma bence zaten17 mm iken ertesi gun yap dediyse 18 mmde catlatma ignesi olmus olacaksin tahminen 19-20 mm olup catlayacak anlamina geliyor , bence gayet normal. Muhtemelen benim de o araliklarda verir diye dusunuyorum
Ben daha once hic catlatma ignesi olmadim bu ay nasip olursa olucam ama ben en az 14 gun gecince yapicam test yalanci pozitif gormek istemiyorum varsa zaten cikar o zamanaBugün yaptım iğneyi canım iğneden kaç gün sonra test yapmalı sence
Aynen canım inşallah bu ay gebe kalırızBen daha once hic catlatma ignesi olmadim bu ay nasip olursa olucam ama ben en az 14 gun gecince yapicam test yalanci pozitif gormek istemiyorum varsa zaten cikar o zamana
Acaba neden ilk olaraka letu vermeyi tercih etmiş klomen ya da femara değil de. Olacaksa bir yumurta ile de olur canım. Ama bence çatlatma iğnesini erken vermiş 20-22 mm olduğunda veriyor çoğu doktorKızlar bana da bir el atın bu ay ilk kez ilaç tedavisine başlamak için adetin3.günü doktora gittim bana letu verdi 7 gün günde ikişer iç ve 11 gün sonra gel dedi dün 11.gün gittim yumurtan 17mm olmuş dedi bende sadece bir yumurta mı dedim evet deyip bişeyler geveledi aslında ultrasonu çok da gezdirmedi onu gördü ölçtü bıraktı hemen çatlatma iğnesini yazdı yarın herhangi bir saatte yap dedi herhangi bir saat demesi de tuhafıma gitti bende hatta öğleden sonra yapayım ozaman dedim yap dedi ve iğneden 11 12 saat sonra birliktelik olsun sonra gün aşırı dene dedi bu kadar…(kızlar beni bazınız tanıyor daha önce 5 düşüğüm oldu bütün hormon testlerim amh falan çok iyi neden bir yumurta var dedi anlamadım birde doğu da bir ilde görev yapıyorum bu gittiğimde sözde özel hastane ama açıkçası güvenmiyorum başka da alternatif yok durumuma yorumlarınızı bekliyorum)Candy7777 @ArasaNillGerek @Nurerdas02 CinnamonQueen ver diğer kızlar
Bende anlamadım canım ya femara yazdı ama eczane letu verdi neden öyle dedin bende tam tersi letu daha iyi diye duydum ama…işte dün saat 4 gibi 17mm dedibugün öğleden sonra 4,5 gibi iğneyi yaptımAcaba neden ilk olaraka letu vermeyi tercih etmiş klomen ya da femara değil de. Olacaksa bir yumurta ile de olur canım. Ama bence çatlatma iğnesini erken vermiş 20-22 mm olduğunda veriyor çoğu doktor
Yani genelde ilk olarak klomen ya da femara veriliyor aman yaa hepsinin içeriği aynı. Bir günde 2mm falan büyüyor diye biliyorum. Çatlayana kadar 20mm falan olmuştur gayet iyi kuzum ozamanBende anlamadım canım ya femara yazdı ama eczane letu verdi neden öyle dedin bende tam tersi letu daha iyi diye duydum ama…işte dün saat 4 gibi 17mm dedibugün öğleden sonra 4,5 gibi iğneyi yaptım
insallah canimAynen canım inşallah bu ay gebe kalırız canim
Çok geçmiş olsun Rabbim en güzelini hayırlısını nasip etsin kısa zamandaCanım bebek gelişimi durmuş, düşük başladı sonra aldılar
Çok üzüldüm rabbim sabır versin inşallah yaa Çok zorSelam kızlar bebeğimi düşürdüm gelişimi durmuş.. Süreci atlatmak adına biraz uzak kaldım buralardan
Ben kan verdim sonuçları bekliyorum canım heyecan doruktaKızlaaaarrr burası çok boş kaldı ya herkes neredeeee
BurdayımKızlaaaarrr burası çok boş kaldı ya herkes neredeeee
Ben kan verdim sonuçları bekliyorum canım heyecan dorukta
Hiç mi çizgi yoktu kuzum yoksa silik miydi? Ovu testi hiç kullanmadım daha önce çokta bir bilgim yok açıkcasıBurdayımcanım merak ettiğim bişey var belki bilgin vardır pazartesi günü yumurtam 17mm idi Salı günü 4,5 gibi çatlatma iğnesi yaptırdım iğneye kadar ovalüsyon testim negatif di iğneden sonra pozitif oldu iğne etkisindendir evet ama iğneden önce neden negatifti kafamda deli sorular
Ay Allah'ım duy sesimizi noluuyyHadi bakalım kuzum güzel güzel yükselmiştir inşallah
Aminnn çıkmadı mı halaAy Allah'ım duy sesimizi noluuyy
Yok kuzum hala bekliyorum ağaç oldum yaAminnn çıkmadı mı hala
Çıkınca haber etYok kuzum hala bekliyorum ağaç oldum ya
Tamam canım bende bekliyorumÇıkınca haber et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?