• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar bana da bir el atın bu ay ilk kez ilaç tedavisine başlamak için adetin3.günü doktora gittim bana letu verdi 7 gün günde ikişer iç ve 11 gün sonra gel dedi dün 11.gün gittim yumurtan 17mm olmuş dedi bende sadece bir yumurta mı dedim evet deyip bişeyler geveledi aslında ultrasonu çok da gezdirmedi onu gördü ölçtü bıraktı hemen çatlatma iğnesini yazdı yarın herhangi bir saatte yap dedi herhangi bir saat demesi de tuhafıma gitti bende hatta öğleden sonra yapayım ozaman dedim yap dedi ve iğneden 11 12 saat sonra birliktelik olsun sonra gün aşırı dene dedi bu kadar…(kızlar beni bazınız tanıyor daha önce 5 düşüğüm oldu bütün hormon testlerim amh falan çok iyi neden bir yumurta var dedi anlamadım birde doğu da bir ilde görev yapıyorum bu gittiğimde sözde özel hastane ama açıkçası güvenmiyorum başka da alternatif yok durumuma yorumlarınızı bekliyorum) Candy7777 Candy7777 ArasaNillGerek ArasaNillGerek @Nurerdas02 @CinnamonQueen ver diğer kızlar
Canım yazının ortalarına kadar okurken doktor değiştir demek gelmişti içimden ama yaşadığın konum itibari ile zor. Dr Un dediğini uygulamak zorundasın. Kusura bakma geç gördüm yazını muhtemel iğneyi vurmuşsundur eşinde sperm sorunu yoksa her gün deneyin iğneden sonra

Çok üzülüyorum negatif çıktı 😭 kan verdim sonuçları çıkmadı

Eklentiler

• IMG_20241128_065519.jpg
    IMG_20241128_065519.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar günaydın ayın 25 de yani pazartesi günü yumurtam 18 mm di doktor 2 gün sonra çatlar dedi ve önerdiği gibi ilişkiye devam ediyoruz akıntım dün çok azaldı catlamismidir acaba ya ve catladiysa ne zaman teste basliyim ☺️

Canım yazının ortalarına kadar okurken doktor değiştir demek gelmişti içimden ama yaşadığın konum itibari ile zor. Dr Un dediğini uygulamak zorundasın. Kusura bakma geç gördüm yazını muhtemel iğneyi vurmuşsundur eşinde sperm sorunu yoksa her gün deneyin iğneden sonra
Canım eşimde sperm sorunu yok her gün deniyoruz iğneyi Salı günü yaptım sence saat önemli mi ilişki saati

Kaçak nerelerdesin insan arada uğrar hal hatır sorar😊 özledim kız seni 🥹

Back