Çıktı mı sonucunuzTamam canım bende bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıktı mı sonucunuzTamam canım bende bekliyorum
Canım ben hastaydım biraz inat edip hastaneye de gitmedim ama şimdi iyiyim çok şükürKızlaaaarrr burası çok boş kaldı ya herkes neredeeee
Canım yazının ortalarına kadar okurken doktor değiştir demek gelmişti içimden ama yaşadığın konum itibari ile zor. Dr Un dediğini uygulamak zorundasın. Kusura bakma geç gördüm yazını muhtemel iğneyi vurmuşsundur eşinde sperm sorunu yoksa her gün deneyin iğneden sonraKızlar bana da bir el atın bu ay ilk kez ilaç tedavisine başlamak için adetin3.günü doktora gittim bana letu verdi 7 gün günde ikişer iç ve 11 gün sonra gel dedi dün 11.gün gittim yumurtan 17mm olmuş dedi bende sadece bir yumurta mı dedim evet deyip bişeyler geveledi aslında ultrasonu çok da gezdirmedi onu gördü ölçtü bıraktı hemen çatlatma iğnesini yazdı yarın herhangi bir saatte yap dedi herhangi bir saat demesi de tuhafıma gitti bende hatta öğleden sonra yapayım ozaman dedim yap dedi ve iğneden 11 12 saat sonra birliktelik olsun sonra gün aşırı dene dedi bu kadar…(kızlar beni bazınız tanıyor daha önce 5 düşüğüm oldu bütün hormon testlerim amh falan çok iyi neden bir yumurta var dedi anlamadım birde doğu da bir ilde görev yapıyorum bu gittiğimde sözde özel hastane ama açıkçası güvenmiyorum başka da alternatif yok durumuma yorumlarınızı bekliyorum) Candy7777 ArasaNillGerek @Nurerdas02 @CinnamonQueen ver diğer kızlar
Hayır canım bende hala bekliyorum niye bu kadar uzun sürdü acabaÇıktı mı sonucunuz
Canım eşimde sperm sorunu yok her gün deniyoruz iğneyi Salı günü yaptım sence saat önemli mi ilişki saatiCanım yazının ortalarına kadar okurken doktor değiştir demek gelmişti içimden ama yaşadığın konum itibari ile zor. Dr Un dediğini uygulamak zorundasın. Kusura bakma geç gördüm yazını muhtemel iğneyi vurmuşsundur eşinde sperm sorunu yoksa her gün deneyin iğneden sonra
Canım ben çizgi görüyorum ya sen hemen umutsuz olma kan sonucunu görelim çıkmadı mı halaÇok üzülüyorum negatif çıktı kan verdim sonuçları çıkmadı
Kaçak nerelerdesin insan arada uğrar hal hatır sorar özledim kız seniCanım yazının ortalarına kadar okurken doktor değiştir demek gelmişti içimden ama yaşadığın konum itibari ile zor. Dr Un dediğini uygulamak zorundasın. Kusura bakma geç gördüm yazını muhtemel iğneyi vurmuşsundur eşinde sperm sorunu yoksa her gün deneyin iğneden sonra
Böyle çıktı kan sonucumCanım ben çizgi görüyorum ya sen hemen umutsuz olma kan sonucunu görelim çıkmadı mı hala
Hamilesin canım gözün aydınBöyle çıktı kan sonucum
Ya sizce ne kadarlık eşime soylim mı artıkHamilesin canım gözün aydın
Canım değer 38 diyo hamilesin hayırlı olsunBöyle çıktı kan sonucum
Ortalama 4 haftalıkYa sizce ne kadarlık eşime soylim mı artık
Söyle tabiki neden bekliyorsunYa sizce ne kadarlık eşime soylim mı artık
Canım istiyorsan iki gün sonra tekrar kan ver artışa bak söyleYa sizce ne kadarlık eşime soylim mı artık
Dimi ya öyle yapımCanım istiyorsan iki gün sonra tekrar kan ver artışa bak söyle
Canım çok sevindim sabah sabah bu haber bana da iyi geldi tekrar kan verince bizede yaz olur muDimi ya öyle yapım