- 1 Ekim 2024
- 484
- 223
- 18
- 29
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahCandy7777 hamileyim galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallahCandy7777 hamileyim galiba
Canım çok üzüldüm . Umarım iyisindir şimdi?Canım bebek gelişimi durmuş, düşük başladı sonra aldılar
Amin Allah razı olsun canım benimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Offf çok üzüldüm. Canim çok geçmiş olsun. Bidaha yasatmasin. Yeniden deneyebilirsin dedi mi drCanım bebek gelişimi durmuş, düşük başladı sonra aldılar
Canım benim çok geçmiş olsunSelam kızlar bebeğimi düşürdüm gelişimi durmuş.. Süreci atlatmak adına biraz uzak kaldım buralardan
Bugün testlerim geldi sabah ilk testimi yapcam son ilişkinin üzerinden yarın 11 gün geçmiş olacak. Ben ovulasyon kullanmıyorum yumurtlama dönemi hemen hissediyorum ağrı ve gelen akıntıylaMevsimm34 seninki 1 Aralık demi bat sen ne zman yapacaksın
Bugün testlerim geldi sabah ilk testimi yapcam son ilişkinin üzerinden yarın 11 gün geçmiş olacak. Ben ovulasyon kullanmıyorum yumurtlama dönemi hemen hissediyorum ağrı ve gelen akıntıyla
Ben geçen ay bata 2 gün kala silik çizgilerle öğrenmiştim net çizgiyi bat geçince gördüm kan verdim canım tabi iki gün sonra kanama oldu gittiBnde ovu kullanmadım döngünün 19. Günü feci kasık ağrısı oldu. Bende ondan biliyorum yumurtlama olduğunu. Ayın 16 siydi. Bu gün 26 si 10 gün geçmiş olıyor. Benim ztn erkenden hiç çift çizgi görmedim. O yuzden daha erken.
Kimyasal olmuştur. Benim kimyasallarimda belli belirsiz silik cizgi gecikme 5 6 gun sonrada adet oluyordum..Ben geçen ay bata 2 gün kala silik çizgilerle öğrenmiştim net çizgiyi bat geçince gördüm kan verdim canım tabi iki gün sonra kanama oldu gitti
Kimyasal olmuştur. Benim kimyasallarimda belli belirsiz silik cizgi gecikme 5 6 gun sonrada adet oluyordum..
Kanın nasıl çıkmıştıEki Görüntüle 3510552 kan verdiğim de testim böyleydi canım
Hatırlamıyorum canım özelde vermiştim heyecanlıydım buraya yazmışımdır ama geçmişteki mesajlara bakmak uzun sürerKanın nasıl çıkmıştı
Canım tek yumurta da olabiliyormuş ben burada yorumlarda görmüştüm. Boyutuna göre doğru zamanda çatlatma demiş bence. İğne sonrası da 35-36. saatte çatlama bekleniyormuş sanırım zaten 11-12 saat sonra birliktelik olursa 35-36. saate kadar da rahme iyice yerleşmiş olur spermler diye öyle demiş olabilir. Sonuçta içeride 72 saate kadar da canlı kalabiliyorlar. Ben bir problem görmedim açıkcası. Ama haklısın. Bazen doktorların ağzından laf alabilmek için kırk takla atmak gerekebiliyor. Ben de aşılama için gidiyorum bu hafta 2. kez gidicem yumurtalarımın milimlerini bile söylemiyorlar ben yazdıkları kağıttan görüyorum, 11 ve 12 mm iki yumurta vardı mesela benim de. Şimdi git perşembe yine gel dedi bana mesela kendim kafamdan tahmini hesaplama yapıyorum perşembeye kadar şu kadar olucak milimleri diye. :/Kızlar bana da bir el atın bu ay ilk kez ilaç tedavisine başlamak için adetin3.günü doktora gittim bana letu verdi 7 gün günde ikişer iç ve 11 gün sonra gel dedi dün 11.gün gittim yumurtan 17mm olmuş dedi bende sadece bir yumurta mı dedim evet deyip bişeyler geveledi aslında ultrasonu çok da gezdirmedi onu gördü ölçtü bıraktı hemen çatlatma iğnesini yazdı yarın herhangi bir saatte yap dedi herhangi bir saat demesi de tuhafıma gitti bende hatta öğleden sonra yapayım ozaman dedim yap dedi ve iğneden 11 12 saat sonra birliktelik olsun sonra gün aşırı dene dedi bu kadar…(kızlar beni bazınız tanıyor daha önce 5 düşüğüm oldu bütün hormon testlerim amh falan çok iyi neden bir yumurta var dedi anlamadım birde doğu da bir ilde görev yapıyorum bu gittiğimde sözde özel hastane ama açıkçası güvenmiyorum başka da alternatif yok durumuma yorumlarınızı bekliyorum) Candy7777 ArasaNillGerek Nurerdas02 CinnamonQueen ver diğer kızlar
Canım çok geçmiş olsun sağlıklı bir gebelik ile müjdelenirsin en kısa zamanda inşallah , bende yaşadım temmuzda, ama şöyle düşün vücut öyle güzel yaratılmış ki sağlıksız gebeliği tutmuyor. Düşükten sonra sağlıklı gebelik ihtimali de daha yüksek dualarımdasınSelam kızlar bebeğimi düşürdüm gelişimi durmuş.. Süreci atlatmak adına biraz uzak kaldım buralardan
Benimki sözde özel ama işte buralarda ancak bu kadar peki canım ben ovalüsyon testi de yapıyordum ve bugün öğlene kadar hep negatifti iğneyi yaptım öğleden sonra 16,40 gibi az önce tekrar ovalüsyon yaptım koyuya yakın çıktım anlamadığım şu çatlatma iğnesinin etkisidir bu muhtemelen ama öncesinde negatifti testte neden pozitif olmadı 17mm az mı azsa doktor neden iğne verdiCanım tek yumurta da olabiliyormuş ben burada yorumlarda görmüştüm. Boyutuna göre doğru zamanda çatlatma demiş bence. İğne sonrası da 35-36. saatte çatlama bekleniyormuş sanırım zaten 11-12 saat sonra birliktelik olursa 35-36. saate kadar da rahme iyice yerleşmiş olur spermler diye öyle demiş olabilir. Sonuçta içeride 72 saate kadar da canlı kalabiliyorlar. Ben bir problem görmedim açıkcası. Ama haklısın. Bazen doktorların ağzından laf alabilmek için kırk takla atmak gerekebiliyor. Ben de aşılama için gidiyorum bu hafta 2. kez gidicem yumurtalarımın milimlerini bile söylemiyorlar ben yazdıkları kağıttan görüyorum, 11 ve 12 mm iki yumurta vardı mesela benim de. Şimdi git perşembe yine gel dedi bana mesela kendim kafamdan tahmini hesaplama yapıyorum perşembeye kadar şu kadar olucak milimleri diye. :/
Özele gitsem güzelce açıklardı burdaki doktorum ama sigortamı yeniletmedim özele gitmiyorum maalesef
Yani işin özü bence normal olması gerektiği gibi olmuş herşey
Ben ovulasyonla hic takip etmiyorum ya doktor kontrolunde diye. Ona cok takilma bence zaten17 mm iken ertesi gun yap dediyse 18 mmde catlatma ignesi olmus olacaksin tahminen 19-20 mm olup catlayacak anlamina geliyor , bence gayet normal. Muhtemelen benim de o araliklarda verir diye dusunuyorumBenimki sözde özel ama işte buralarda ancak bu kadar peki canım ben ovalüsyon testi de yapıyordum ve bugün öğlene kadar hep negatifti iğneyi yaptım öğleden sonra 16,40 gibi az önce tekrar ovalüsyon yaptım koyuya yakın çıktım anlamadığım şu çatlatma iğnesinin etkisidir bu muhtemelen ama öncesinde negatifti testte neden pozitif olmadı 17mm az mı azsa doktor neden iğne verdi