- 1 Ekim 2024
- 484
- 223
- 18
- 29
İnsanların yaşadıkları yetmiyor bir de testler imtihan ediyor resmenMorali bozuldu bence testlerinde sürekli belli belirsiz çizgiler çıkıyordu kan vermiş negatif olmuş o da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanların yaşadıkları yetmiyor bir de testler imtihan ediyor resmenMorali bozuldu bence testlerinde sürekli belli belirsiz çizgiler çıkıyordu kan vermiş negatif olmuş o da
Valla öyle kuzum ya bir darbe de biz vuralım mı diyorlar artık neİnsanların yaşadıkları yetmiyor bir de testler imtihan ediyor resmen
Yumurtam 18 mm dedi bugün doktor 2 gün sonra çatlar dedi kaç mm olduğunda catliyoValla öyle kuzum ya bir darbe de biz vuralım mı diyorlar artık ne
Allah bizi hatalı tetslerden korusun artık böyle de dua edicezValla öyle kuzum ya bir darbe de biz vuralım mı diyorlar artık ne
18mmden sonra her an çatlayabilir kuzum 19-20-21 hepsi olabilirYumurtam 18 mm dedi bugün doktor 2 gün sonra çatlar dedi kaç mm olduğunda catliyo
Ahaha ağlanacak halimize güldüm yaaAllah bizi hatalı tetslerden korusun artık böyle de dua edicez
Bu akşama çarşamba cuma ve Pazar günü ilişki dedi18mmden sonra her an çatlayabilir kuzum 19-20-21 hepsi olabilir
Ve ayrıca benim yumurtam 14 gün değil 18 yada 19 gün çatlamış olacak bu geç döllenme mi oluyor yaniAhaha ağlanacak halimize güldüm yaa
Aslında çokta geç sayılmaz 20.gün ve sonrası geç döllenme sayılıyorVe ayrıca benim yumurtam 14 gün değil 18 yada 19 gün çatlamış olacak bu geç döllenme mi oluyor yani
Genelde kan tahlili ile ya da evde yaptığın test pozitif çıkar ama adet olursun bazen adetin farklı olur yoğunluğu kıvamı kokusu ve pıhtılı oluyor. Bende kasılma da oldu karnım bir tarafa toplandı garipti. Bazen de hiç anlamazsınKimyasal olduğu nasıl anlaşılıyor canım
Selam kızlar bebeğimi düşürdüm gelişimi durmuş.. Süreci atlatmak adına biraz uzak kaldım buralardanNaptın cnm merak ettim seni
Doktora gittinmi tekrar
Canım bebek gelişimi durmuş, düşük başladı sonra aldılarCanım naptın nedir son durum herşey yolundamı
Ayyyy evet canım çookk yeni daha sağlıcakla gelsin inşallahneler yaptın anlatsanaCandy7777 hamileyim galiba
Geçmiş olsun canım inşallah tekrardan sağlıkla nasip olurSelam kızlar bebeğimi düşürdüm gelişimi durmuş.. Süreci atlatmak adına biraz uzak kaldım buralardan
Ya teşekkür ederim bı tek yumurtlama haftasını değerlendirdim hatta çatlama olmadan iki üç saat önce birlikte olmuştuk sonra tutmaz dedim ama tutmuş bide femara kullanıyodum ama saati hep farklıydı yani bu ay salmistim daha eşime de söylemedim şimdi duysa işten çıkarır bı netleşsin sonra soylicemAyyyy evet canım çookk yeni daha sağlıcakla gelsin inşallahneler yaptın anlatsana
Anladım canım sağlıkla ilerlesin inşallahYa teşekkür ederim bı tek yumurtlama haftasını değerlendirdim hatta çatlama olmadan iki üç saat önce birlikte olmuştuk sonra tutmaz dedim ama tutmuş bide femara kullanıyodum ama saati hep farklıydı yani bu ay salmistim daha eşime de söylemedim şimdi duysa işten çıkarır bı netleşsin sonra soylicem
Amin Allah razı olsunAnladım canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabb'im yeniden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallahSelam kızlar bebeğimi düşürdüm gelişimi durmuş.. Süreci atlatmak adına biraz uzak kaldım buralardan