• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kimyasal olduğu nasıl anlaşılıyor canım
Genelde kan tahlili ile ya da evde yaptığın test pozitif çıkar ama adet olursun bazen adetin farklı olur yoğunluğu kıvamı kokusu ve pıhtılı oluyor. Bende kasılma da oldu karnım bir tarafa toplandı garipti. Bazen de hiç anlamazsın

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-26-02-55-11-105_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2024-11-26-02-55-11-105_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 42
Ayyyy evet canım çookk yeni daha sağlıcakla gelsin inşallah🥰🙏neler yaptın anlatsana
Ya teşekkür ederim ❤️ bı tek yumurtlama haftasını değerlendirdim hatta çatlama olmadan iki üç saat önce birlikte olmuştuk sonra tutmaz dedim ama tutmuş ❤️ bide femara kullanıyodum ama saati hep farklıydı yani bu ay salmistim daha eşime de söylemedim şimdi duysa işten çıkarır bı netleşsin sonra soylicem

Ya teşekkür ederim ❤️ bı tek yumurtlama haftasını değerlendirdim hatta çatlama olmadan iki üç saat önce birlikte olmuştuk sonra tutmaz dedim ama tutmuş ❤️ bide femara kullanıyodum ama saati hep farklıydı yani bu ay salmistim daha eşime de söylemedim şimdi duysa işten çıkarır bı netleşsin sonra soylicem
Anladım canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Back