Evet 8 ekimde başladı 11 inde bitti. 13 ekimde ovu testi yaptım silik çıktı hiç pik göremedim bu zamana kadar. 13-15 günleri deneme oldu. Geçen ayda 4-5 gün geç geldi test yaptığım gün regli oldum. Büyük ihtimalle erken yumurtalarım.Regle 12 gün mü var
Bu stres yetti bana bi daha yaptırmam herhalde reglimi beklerimEğer çıkmazsa bi daha kan verin ve progesteron baktırınn
reglinize sanım çok var daha
Sakin oluun umarım pozitif çıkarBu stres yetti bana bi daha yaptırmam herhalde reglimi beklerimmideme ağrı girdi resmen
İnşallah güzel haber alır bizlere de güzel haberi verirsin canımKan verdim geldim bebemle e nabıza düşer inşallah. Gelirkende test aldım. 12 gün olmasına rağmen silik çıkması bile bi mucize resmen. Umarım vardır çektiğim çile değer
Varmı haber canımMesaj olarak atıyorlarmış
Gölge var bundaaaAy erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Ay bilemedim ki canım ya hiç kullanmadımDaha önce yalancı pozitif gördüğüm için hiç güvenemiyorum testlere. Bu yaptığım sotfec marka erken gebelik testi. Başka bi konuda iyi olduğunu söylemişlerdi. Yalancı pozitif çıkarır mı bu acaba
Aynneeennnnn çok heyecanlıııııMerakla bekleyiş devam edecek o zamansabırla son 5
Gölge var bundaaa
Muhtemelen yarın daha da belirginlesir ilk idrarla olunca hem 1 gün daha geçmiş olacakEvet canım var ama daha sonra gün içinde tekrar yaptım onda çıkmadı idrarım seyrekti zaten çok tutamadım. Yarın ilk idrarla tekrar yapıcam
Ayy inşallah canım yaa çok umtlandım. Yarını iple çekiyorumMuhtemelen yarın daha da belirginlesir ilk idrarla olunca hem 1 gün daha geçmiş olacakinşallah güzel haberlerle gelirsin
Aaaa hepsinde çizgi vardı. Ama senin daha çok var adeteTestlerin hepsi bozuk olamaz demi testlerde silik görünce gidip kan verdimsonuç hüsran 1.20 negatif . Neyse bekleyelim umut kaybetmek yok.
Eki Görüntüle 3493424
12 gün var tatlım. Kan da negatif yaptığım testlerde silik te olsa pozitif hepsi birden pozitif olmaz ya. Anlamadım yani. Belki de yeni yükseliyor olabilir umudumu kaybetmeyeyim ben biraz daha bekleyeyim. 2 günde bir artıyorsa benimde yeni başladıysa çıkar elbet.Aaaa hepsinde çizgi vardı. Ama senin daha çok var adete
evet testlerin hepsi birden bozuk olamaz. Bence biraz bekle 4-5 gün kadar testi tekrarla12 gün var tatlım. Kan da negatif yaptığım testlerde silik te olsa pozitif hepsi birden pozitif olmaz ya. Anlamadım yani. Belki de yeni yükseliyor olabilir umudumu kaybetmeyeyim ben biraz daha bekleyeyim. 2 günde bir artıyorsa benimde yeni başladıysa çıkar elbet.
Yaaa ama çizgi vardıııı
Gözüküyor vallaBurda gözüküyor mu sizcekan sonucu çıkana kadar sizi biraz bunaltabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?