Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yaa emin olamıyorum ama 2 gün geçtiği anda çıkmadı testte şu anda 4 gün falan geciktiBenim adetim iki gün gecikti karnımda sürekli gidip gelen ağrı var ama korkuyorum yapmaya
Ayyy çok sevindim canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınVerdim canım 16 çıktı yumurtlamadan sonraki 12.gün bugün inşallah kimyasal değildir allahım darısı bunu heyacanla hevesle okuyan tüm kızların başına inşallah böyle güzel haber alırsınız devamı gelir inşallah çok büyük korku bastı şuan beni
Canım ben de bugün olmalıydım olmadım hâlâ belirtilerim. Var kendisi yok. Ovulasyon takibi de yaptım hâlbuki. Yumurtlama sonrası hiç sekmezdi. Hayırlısı diyelimKızlar iyi akşamlar. Ben adet olmadım kaset test pazar günü negatif çıktı adetimin geciktiği 2. Gündü. Böyle olan var mıı
Ay psikolojik olmasından çok korkuyorum eğer hamile değilsem adet olmak istiyorumCanım ben de bugün olmalıydım olmadım hâlâ belirtilerim. Var kendisi yok. Ovulasyon takibi de yaptım hâlbuki. Yumurtlama sonrası hiç sekmezdi. Hayırlısı diyelim
Ne yumurtlaması ? Ben bu ay hiç pik görmedim. Daha önceki konuşmaları kaçırmıssınız :)12 gün varsa regle daha yeni yumurtlama olmuş neden bu kadar erken test yaptınız ki
Ben de ben de. Psikolojik değildir diye tahmin ediyorum. Dün de test yapım bariz şekilde negatif çıktı yineAy psikolojik olmasından çok korkuyorum eğer hamile değilsem adet olmak istiyorum
İnşallah gülüm kimyasal yaşadım daha önce çok sevinemiyorum maalesef darısı başına inşallah en kısa süredeAyyy çok sevindim canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın
Kimyasal nasıl bir şey farklı nasıl bir şey oluyor canımİnşallah gülüm kimyasal yaşadım daha önce çok sevinemiyorum maalesef darısı başına inşallah en kısa sürede
Genel olarak regl döngüsünğn ortası yumurtlama olur ya ona dayanarak dedim regle 12 gün kala çok çok erken her halükarda olsa bile çıkmaz testteNe yumurtlaması ? Ben bu ay hiç pik görmedim. Daha önceki konuşmaları kaçırmıssınız :)
Merhaba bende aynı durumdayım dün pembe bi alıntı oldu test yaptım dün negatifti bugün adet gecikmemin 4.günüKızlar iyi akşamlar. Ben adet olmadım kaset test pazar günü negatif çıktı adetimin geciktiği 2. Gündü. Böyle olan var mıı
Kimyasalda beta hcg değeri artıyor ama bebek olmuyor kese boş oluyor ya da sağlıklı olmuyor o yüzden tutunmuyor düşük oluyor bunlar kimyasal yani sonuçta haberi aldım - düştü şeklinde ilerleyebiliyor biz çok erken bakıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz ya o yüzden haberimiz oluyor yoksa adet gecikmesi sanarız devam ederizKimyasal nasıl bir şey farklı nasıl bir şey oluyor canım
Kötü düşünme inşallah güzel olacakİnşallah gülüm kimyasal yaşadım daha önce çok sevinemiyorum maalesef darısı başına inşallah en kısa sürede
Hmm inşallah hayırlsıyla en güzeli olur hepimiz için aminKimyasalda beta hcg değeri artıyor ama bebek olmuyor kese boş oluyor ya da sağlıklı olmuyor o yüzden tutunmuyor düşük oluyor bunlar kimyasal yani sonuçta haberi aldım - düştü şeklinde ilerleyebiliyor biz çok erken bakıyoruz öğrenmeye çalışıyoruz ya o yüzden haberimiz oluyor yoksa adet gecikmesi sanarız devam ederiz
Aynen pık benimde böyleydiBu pik mi sizce? bu markaları ilk kez kullanıyorum da
Bu pik mi sizce? bu markaları ilk kez kullanıyorum da
Birinciyi sabah çektim sağ kasığım çok ağrıdı akşama kadar,agrı dinince tekrar yaptım ikinciyi hafif silinmiş gibi geldi bana ama çatladımı anlamadımAynen pık benimde böyleydi
Tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla artsın betalar inşallahVerdim canım 16 çıktı yumurtlamadan sonraki 12.gün bugün inşallah kimyasal değildir allahım darısı bunu heyacanla hevesle okuyan tüm kızların başına inşallah böyle güzel haber alırsınız devamı gelir inşallah çok büyük korku bastı şuan beni
Canım bende biliyorum. Geçen ay geç geldi büyük ihtimalle de erken yumurtladım . Her zaman aynı olmuyor ya hani o yüzden gidip kan verdim. Doğal olarak kaset testler de pozitif çıkınca 1 tane çıksa tamam kaç tane çıktı netleştirmek istedim.Genel olarak regl döngüsünğn ortası yumurtlama olur ya ona dayanarak dedim regle 12 gün kala çok çok erken her halükarda olsa bile çıkmaz testte
Bu hangi ovulasyon testi.Birinciyi sabah çektim sağ kasığım çok ağrıdı akşama kadar,agrı dinince tekrar yaptım ikinciyi hafif silinmiş gibi geldi bana ama çatladımı anlamadım
Ay hadi hayırlısı olsun inşallahBirinciyi sabah çektim sağ kasığım çok ağrıdı akşama kadar,agrı dinince tekrar yaptım ikinciyi hafif silinmiş gibi geldi bana ama çatladımı anlamadım