Kızlar siz nasıl görüyorsunuz bariz belli bence yok
Pardon siz soruyorsunuz sandımE nabıza düşüyor mu yoksa hastaneye gidip mi öğrenmen lazım
Mesaj olarak atıyorlarmışE nabıza düşüyor mu yoksa hastaneye gidip mi öğrenmen lazım
Hmm bekleyelim bakalım. Ayyy böyle beklemekte zor yaa. Batlarımız aynı olduğu için takipteyim seniMesaj olarak atıyorlarmış
Sen kan vermeyi düşünüyor musun? Aslında senin testlerde daha belirgin gibi geldi bana benimkilere göreHmm bekleyelim bakalım. Ayyy böyle beklemekte zor yaa. Batlarımız aynı olduğu için takipteyim seni
Şimdilik düşünmüyorum ya daha belirgin çizgi olmasını istiyorum şuan belli belirsim hemde adetime daha var. Doktorum da çift çizgi görür görmez gel dedi zaten pıhtılaşmam var. Bata kadar testle takip edicem duruma göre bakarımSen kan vermeyi düşünüyor musun? Aslında senin testlerde daha belirgin gibi geldi bana benimkilere göre
Evet ben gayet görüyorumBurda gözüküyor mu sizcekan sonucu çıkana kadar sizi biraz bunaltabilirim
Ben görüyorum çook hafifffBurda gözüküyor mu sizcekan sonucu çıkana kadar sizi biraz bunaltabilirim
Daha önce yalancı pozitif gördüğüm için hiç güvenemiyorum testlere. Bu yaptığım sotfec marka erken gebelik testi. Başka bi konuda iyi olduğunu söylemişlerdi. Yalancı pozitif çıkarır mı bu acabaEvet ben gayet görüyorum
Merakla bekleyiş devam edecek o zamanŞimdilik düşünmüyorum ya daha belirgin çizgi olmasını istiyorum şuan belli belirsim hemde adetime daha var. Doktorum da çift çizgi görür görmez gel dedi zaten pıhtılaşmam var. Bata kadar testle takip edicem duruma göre bakarım
beklenen adete 1 gün kala hormonlarım bu şekilde bugün gecikme 4.günükızlar merhaba bu ay bebek denemesi yaptık. düzenli ilişki oldu son adetim 17 eylül-21 eylül arası adetlerim düzenli uygulama bu ay adet tarihimi 18 ekim gösteriyordu 17 ekimde bebek düşündüğümüz için randevum vardı ultrasonla baktı rahimde sorun yok gebe kalabilirsin dedi kan ve hormon testi yaptı gebelik çıkmadı reglime bir ün vardı. Dün pembe lekenme oldu peçeteye gelen ve dünden beri baş dönmesi oluyor. bugün reglimin 4. gecikme günü kasıkta iğne şeklinde hafif batmalar ve ara ara bel ağrısı yaşıyorum ama adet ağrısı gibi yoğun ağrı değil hafif şeyler. Eğer dün yaşadığım yerleşme ise ne zaman test yapmalıyım ilk kez denedik 2 aylık evliyim yardımcı olursanız çok sevirim :)
Çok çok silik gözüküyor gölge şeklinde. Kan sonucu ne zaman çıkarmışKan verdim geldim bebemle e nabıza düşer inşallah. Gelirkende test aldım. 12 gün olmasına rağmen silik çıkması bile bi mucize resmen. Umarım vardır çektiğim çile değer
1-1,5 saat sonra dedi. E nabıza 4-5 saat sonra düşermişÇok çok silik gözüküyor gölge şeklinde. Kan sonucu ne zaman çıkarmış
Merhaba umarım pozitiftirr. HCG mi bakacaklar sadece? Progesteron a baktırsaydınız erken olduğu için daha net sonuç verir1-1,5 saat sonra dedi. E nabıza 4-5 saat sonra düşermiş
Aşırı kalabalıktı gebelik şüphesi var dedim. Acilden giriş yaptım . Hcg baktı sanırım sadece.Merhaba umarım pozitiftirr. HCG mi bakacaklar sadece? Progesteron a baktırsaydınız erken olduğu için daha net sonuç verir
Regle 12 gün mü varKan verdim geldim bebemle e nabıza düşer inşallah. Gelirkende test aldım. 12 gün olmasına rağmen silik çıkması bile bi mucize resmen. Umarım vardır çektiğim çile değer
Eğer çıkmazsa bi daha kan verin ve progesteron baktırınnAşırı kalabalıktı gebelik şüphesi var dedim. Acilden giriş yaptım . Hcg baktı sanırım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?