Evet ve kaset testlerde bile gölge beliriyordu. Başka bir hastalığım falan mı var acabaYaaa ama çizgi vardıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ve kaset testlerde bile gölge beliriyordu. Başka bir hastalığım falan mı var acabaYaaa ama çizgi vardıııı
Yok kız öyle düşünme. Bence acele ettin bata kadar bekle eğer istersende yarın ilk idrarla tekrarlaEvet ve kaset testlerde bile gölge beliriyordu. Başka bir hastalığım falan mı var acaba
İdrar testlerine güven olmuyor demek ki net ikinci çizgi görmeden bir daha kan vermek yok o zamanYok kız öyle düşünme. Bence acele ettin bata kadar bekle eğer istersende yarın ilk idrarla tekrarla
Aynen canım bende bu yüzden dedim zaten bata kadar testlerle takip edicem net olmadan kan vermiycem diye. Ama hemen umutsuzluğa kapılma daha 5 günümüz varİdrar testlerine güven olmuyor demek ki net ikinci çizgi görmeden bir daha kan vermek yok o zaman
Zaten bu denediğim ilk aydı. Bu kadar çabuk olabileceğini düşünmemeliydim belki de. Bu aydan umudum kalmadı artık regl beklerim diye düşünüyorumAynen canım bende bu yüzden dedim zaten bata kadar testlerle takip edicem net olmadan kan vermiycem diye. Ama hemen umutsuzluğa kapılma daha 5 günümüz var
Kııııızzzzz yeniciksin dahaaaa kuzum bana sana 5.senesini doldurmuş biri olarak söylüyorum sakın ha sakın ilk aydan stres yapma olacağı varsada olmaz. Relax ol acele etme çünkü hiçbir işe yaramıyor anca kendini üzdüğünle kalıyorsun. Bak stres yapmazsan inan bana çok daha çabuk gelecekZaten bu denediğim ilk aydı. Bu kadar çabuk olabileceğini düşünmemeliydim belki de. Bu aydan umudum kalmadı artık regl beklerim diye düşünüyorum
Haklısın daha çok yeni tabi aslında bebek bile düşünmüyordum daha. Geçen ay doğum kontrol hapı kullanıyordum ve düzensiz içtiğim için erken kanamam oldu ben de hamile miyim acaba diye test yapayım dedim ve belirgin bi ikinci çizgi çıktı artimed kaset testle. Sonra kan verdim ve negatif. Kaset testteki yalancı pozitif bile çok sevindirmişti ve kan testine üzüldüğümü fark ettimo yüzden bu ay doğum kontrol hapını bıraktım ve bebiş denemeye başladım. İnşallah hayırlısıyla olur vaktini bekliyorKııııızzzzz yeniciksin dahaaaa kuzum bana sana 5.senesini doldurmuş biri olarak söylüyorum sakın ha sakın ilk aydan stres yapma olacağı varsada olmaz. Relax ol acele etme çünkü hiçbir işe yaramıyor anca kendini üzdüğünle kalıyorsun. Bak stres yapmazsan inan bana çok daha çabuk gelecek
Annelik içgüdülerin depreşmiş demek vakti gelmiş. İnşallah canım hepimizin olurHaklısın daha çok yeni tabi aslında bebek bile düşünmüyordum daha. Geçen ay doğum kontrol hapı kullanıyordum ve düzensiz içtiğim için erken kanamam oldu ben de hamile miyim acaba diye test yapayım dedim ve belirgin bi ikinci çizgi çıktı artimed kaset testle. Sonra kan verdim ve negatif. Kaset testteki yalancı pozitif bile çok sevindirmişti ve kan testine üzüldüğümü fark ettimo yüzden bu ay doğum kontrol hapını bıraktım ve bebiş denemeye başladım. İnşallah hayırlısıyla olur vaktini bekliyor
Senin hiç var mı bebişin yoksa ilk mi olacakAnnelik içgüdülerin depreşmiş demek vakti gelmiş. İnşallah canım hepimizin olur
Daha çok erken kuzucum bak ben hiç moral bozmadım daha 5 gün var çünkü :))
Aslında 3 olacak inşallah. İkiz erken doğum yaptım canım 28.haftada kızım 4, oğlum 56 gün yaşadı melek oldu ikiside. Doğum yapalı 1,5 sene oldu her ay bir umut bekliyorumSenin hiç var mı bebişin yoksa ilk mi olacak
Evet ama idrar testinde niye görüyorum gibi oldu acaba ya kafamda kuruyorum ya başka bir şeyim varDaha çok erken kuzucum bak ben hiç moral bozmadım daha 5 gün var çünkü :))
Başın sağ olsun kuzumAslında 3 olacak inşallah. İkiz erken doğum yaptım canım 28.haftada kızım 4, oğlum 56 gün yaşadı melek oldu ikiside. Doğum yapalı 1,5 sene oldu her ay bir umut bekliyorum
12 gün varsa regle daha yeni yumurtlama olmuş neden bu kadar erken test yaptınız ki12 gün var tatlım. Kan da negatif yaptığım testlerde silik te olsa pozitif hepsi birden pozitif olmaz ya. Anlamadım yani. Belki de yeni yükseliyor olabilir umudumu kaybetmeyeyim ben biraz daha bekleyeyim. 2 günde bir artıyorsa benimde yeni başladıysa çıkar elbet.