Evet canim bir de regl olmayı bekliyordum ama hala olamadım ona canım sıkıldı. Yumurtlamadan sonra 13. Gün oldum hep. Bu sefer gelemedi bir türlüEldorin İlk bi an insan uzaklaşmak istiyor sonra kopamıyor geri gel bak güzel şeyler oluyor burda.
Bugun kimler çift çizgi?
Biz pazar günü beraber negatif görmüştük. benim de hala gelmedi reglim çok can sıkıcıEvet canim bir de regl olmayı bekliyordum ama hala olamadım ona canım sıkıldı. Yumurtlamadan sonra 13. Gün oldum hep. Bu sefer gelemedi bir türlü
Ben gözümü kararttım eşim nöbetçi bebek arabamız da onla beraber araba da gitti. Çocukla yürüyerek gidicem inşallah gidebilirsem acilde kan vericem yoksa çatlıcam.Daha batıma çok var ama sizin testleri görünce mutlu oldum heves ettimkaset tertemiz negatif çıktı
Benimde bat cuma günü yarın test yapmayı düşünüyorum
Benim de cuma günü bat ve ben de acayip umutluyum niyeyse akşam kan testi vereceğim sonuç inşallah 10un üstünde çıkar yumurtlamadan sonraki 12. Gün bugün kan testi kesin sonuç verir diye düşünüyorum varsa var yoksa yok ama her gün böyle gölge çıkan testler psikolojimi bozduBenimki pazar günü canım inşallah ya çok umutluyum bu aydan
Helal kız sana sonucu paylaş mutlaka canımBen gözümü kararttım eşim nöbetçi bebek arabamız da onla beraber araba da gitti. Çocukla yürüyerek gidicem inşallah gidebilirsem acilde kan vericem yoksa çatlıcam.
Yapabilir canımKızlar ekimin 1nde hsg çekildim gecikme yapar miiii
İyi yapmışsın canım sonuç çıkınca haber verBenim de cuma günü bat ve ben de acayip umutluyum niyeyse akşam kan testi vereceğim sonuç inşallah 10un üstünde çıkar yumurtlamadan sonraki 12. Gün bugün kan testi kesin sonuç verir diye düşünüyorum varsa var yoksa yok ama her gün böyle gölge çıkan testler psikolojimi bozdu
Helal kız sana sonucu paylaş mutlaka canım
Ben hala gölge görüyorum. Bende yaptım ama bir şey yok. Bizim daha çok var bata şimdilik en iyisi ilk idrar gibiEki Görüntüle 3493345 Eki Görüntüle 3493346
Gölge görüyorumBen hala gölge görüyorum. Bende yaptım ama bir şey yok. Bizim daha çok var bata şimdilik en iyisi ilk idrar gibiEki Görüntüle 3493345 Eki Görüntüle 3493346
İnşallah bugün çıkarİyi yapmışsın canım sonuç çıkınca haber ver
Yok, özelde verdimSağlık ocağına mı verdin kanı
Özelde verdiysen çıkar yaYok, özelde verdim
3-4 saat tutuyorum ben. Kan testine etiketlerimBen anca gece yapabilicem işteyim şuan kan ve test sonuçlarınıza beni de etiketleyinn mutlaka. İdrarınızı me kadar tutuyorsunuz
Sordum da yarına kalabilir elimizden geleni yaparız birkaç saate çıkması için dediÖzelde verdiysen çıkar ya
Bence 2 saate ama maksimum 4 saate çıkar çok heyecanladndım hadi hayırlısıYok, özelde verdim
Ay erken gebelik bulamadım burda pek olmuyor onlardan. Bak burda daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 3493223
Beklemek çok zorBence 2 saate ama maksimum 4 saate çıkar çok heyecanladndım hadi hayırlısı
E nabıza düşüyor mu yoksa hastaneye gidip mi öğrenmen lazımSordum da yarına kalabilir elimizden geleni yaparız birkaç saate çıkması için dedi
İlaç bittikten sonra 1 hafta içinde olman lazım kuzum.Candy7777 canım duphaston bitince ne zaman regl olurum sence. İlacı içerken mi olmam gerekiyordu?
Kızlar bde doktor reglin 2. Yada 3. Günü gel dedi neden regl bitimi degil de illa bu tarihler?
E nabıza düşüyor ayrıca özelde yaptıysanız arayıp sonucunun öğrenebilirsinizE nabıza düşüyor mu yoksa hastaneye gidip mi öğrenmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?