Ciddi misiniz ama bu görüntü ilk 10 dk ya değil ilk yarım saate aitGörünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misiniz ama bu görüntü ilk 10 dk ya değil ilk yarım saate aitGörünüyor
Erken gebelik testi varsa bide onunla dene istersen daha net çıkar varsaHiç görünmüyor fotoda
Silik çizgi görüyorum canımHiç görünmüyor fotoda
Şu an yok yarın deneyeyim regl olmazssamErken gebelik testi varsa bide onunla dene istersen daha net çıkar varsa
Kuruma çizgisi olabilir o zaman. Hangi marka canımCiddi misiniz ama bu görüntü ilk 10 dk ya değil ilk yarım saate ait
Ay var var inşallah gerçektir. Bak burda daha belli oluyorGölge şeklinde silik çizgi yok mu sanki
Bence gayet belli hangi marka test bu kuzumAy var var inşallah gerçektir. Bak burda daha belli oluyor
Sende de bir şeyler var sankiBata 5 kaldı benim de . Kaset testim bu şekilde
Evet ben de gölge çizgi görüyorum gözle bakınca. Erken gebelik yapacağım birazdanSende de bir şeyler var sanki
Kuzum ben yurt dışındayım pregnant test diye yazıyor sadeceBence gayet belli hangi marka test bu kuzum
Ayy çok heyecanlı ben öğleden sonra tekrarlıycam. HaberleşelimEvet ben de gölge çizgi görüyorum gözle bakınca. Erken gebelik yapacağım birazdan
İnşallah ikimizde de vardır ne güzel olurKuzum ben yurt dışındayım pregnant test diye yazıyor sadece
Tamam kuzum yapınca atarım ben yineAyy çok heyecanlı ben öğleden sonra tekrarlıycam. Haberleşelim
Ay inşallah inşallah hem de nadıl güzel olurİnşallah ikimizde de vardır ne güzel olur
Tamam bende atıcamTamam kuzum yapınca atarım ben yine
Evet olabilir artimedKuruma çizgisi olabilir o zaman. Hangi marka canım
Gecikme yapar mı bilmiyorum ama korunmadıysanız gebelik olabilir miKızlar ekimin 1nde hsg çekildim gecikme yapar miiii
Canım hafif bi çizgi var gibi kan ne zaman vereceksin sonucunu bize de haber verfreewoman1 @Mevsimm34 kızlar siz de bakar mısınız sonucuma arada kayanayabilir dün konuşmuştuk predictor demişim ama prodoctor olacak yanlış yazmışım