- 7 Ekim 2021
- 804
- 369
- 53
- 32
İnsallah canımSüt korur dedikleri çoğu kişi emzirirken adet olmuyor oyüzden gebe kalamıyor ama Lioo adet olmuş gayette gebe kalabilir As6
Bu eskiler insanı yanlış yönlendiriyor
Bnde kaynanamın kurbanıyım o söylemişti de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah canımSüt korur dedikleri çoğu kişi emzirirken adet olmuyor oyüzden gebe kalamıyor ama Lioo adet olmuş gayette gebe kalabilir As6
Canım doktorun öyle bir şey söylüyorsa mutlaka değiştirİnşallah gebesindir cnm
Bn emzirirken kaynanam sürekli süt korur korur demişti de
Doktora gittim niye gebelik olmadı diye oda korur demişti oyuzden söylemek istemiştim cnm
İnsallah ıkız doğurursun cnm
Canım aldığın sıvı miktarina, gün içinde yaptığın saate göre idrardaki HCG seviyeleri değişiyor. O yüzden ona çok takılma. Kan tahlili daha doğru takip etmek istiyorsan. İdrar testi ile takip etmek çok sağlıklı değilYeni yaptığım daha silik de bekleyeyim bakayim biraz daha
Aa öyle mi hiç bilmiyorum onuAma çatlatma iğnesi etkisi
Aynı saatte ilk idrarla ikisi de ama haklısın yarin tekrar kan verecegim zaten. İlk kez böyle pozitif gördüm Bi de jelle çok kimyasal yaşayan olmuş saçma Bi korku da yaşıyor olabilirim kusura bakmayınCanım aldığın sıvı miktarina, gün içinde yaptığın saate göre idrardaki HCG seviyeleri değişiyor. O yüzden ona çok takılma. Kan tahlili daha doğru takip etmek istiyorsan. İdrar testi ile takip etmek çok sağlıklı değil
Sıvı alımında idrar seyreldikçe çizgi silik çıkabiliyor siz kan testi verdiniz miYeni yaptığım daha silik de bekleyeyim bakayim biraz daha
Ya gebelik annelik öyle bir şey ki her an her şey olabilir diye kaygı seviyeleri çok yüksek oluyor. Kaygilaniyorsun sen de haliyle duyduklarindan inşallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğin canım. İçini rahat tutAynı saatte ilk idrarla ikisi de ama haklısın yarin tekrar kan verecegim zaten. İlk kez böyle pozitif gördüm Bi de jelle çok kimyasal yaşayan olmuş saçma Bi korku da yaşıyor olabilirim kusura bakmayın
Dün verdim 30.9 çıktı betaSıvı alımında idrar seyreldikçe çizgi silik çıkabiliyor siz kan testi verdiniz mi
Yok canım aradan 7 sene geçtiCanım doktorun öyle bir şey söylüyorsa mutlaka değiştir
Şöyle ki yumurtlama in geri dönmesi doğumdan sonra zaman alıyor. Doğum sonrası regl olmadan yumurtlama olduğunu anlayamiyorsun. Onu takip edemedigin için ve ne zaman yumurtlayacagini bilmediğin için her an hamilelik riski var. Genellikle süt korur diye bilinen şey aslında henüz döngüsü başlamayan kadınların hamile kalmamalarından kaybaklaniyor. Bütün doktorlar da bunu bilir ve bu soruyla gelen bir hastaya asla süt korur dememeli.
Umarım hala aynı doktor ile ilerlemiyorsundur
Çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın anlayisin için ayrıca teşekkürlerYa gebelik annelik öyle bir şey ki her an her şey olabilir diye kaygı seviyeleri çok yüksek oluyor. Kaygilaniyorsun sen de haliyle duyduklarindan inşallah sağlıkla ilerleyecek hamileliğin canım. İçini rahat tut
Tebrikler pazartesi tekrar verirsiniz inşallah sağlıkla geçer gebelşğinizDün verdim 30.9 çıktı beta
İnşallah teşekkür ederimTebrikler pazartesi tekrar verirsiniz inşallah sağlıkla geçer gebelşğiniz
Yok yok sen içini ferah tut gebesin inşallah sağlıklı bi gebelik olurYeni yaptığım daha silik de bekleyeyim bakayim biraz daha
İnşallah canım teşekkür ederimYok yok sen içini ferah tut gebesin inşallah sağlıklı bi gebelik olur
Canım benim çok geçmiş olsun. Doktorun orada süt korur diye dusunecegine ileri tetkiler isteseymis işte belki çok daha önce fark edeceksiniz bazı şeyleri. Çok ofkeleniyorum.boyle sorumsuzluklar olduğu zaman.Yok canım aradan 7 sene geçti
Zaten sütten dolayı değilmiş benim hamile kalamamam
Kızımı sezeryan la doğurmuştum doktor rahmime zarar vermiş ondan dolayı olmamış
Ben de iki sene sonra öğreniyorum bunu infertilite polikinliğine gitmiştim rahim filminde belli oldu
Sonra onun için ameliyat oldum düzelttiler
Niye olmuyo diyorum bnde,biz kadınlar neler çekiyoruz be
İnşallah güzel haberler alırsın canimBenim de bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü pazartesi test yapacam o kadar istiyorum ki pozitifi görmeyi
İnşallah hepimiz güzel haberleri alırızİnşallah güzel haberler alırsın canim
Ay ben istemiştim tesekkur ederim.Kızlar ovulasyon testi yaptım bu şekilde merak edenler için