Takip edeceğim bakalım simdilik sadece 1 kez geldi devamı olmadı. umarım devamı gelmezz çok teşekkürlerBen yaşamadım yerleşme kanaması.Ilk cocugumda ikinci regl dönemimde aynı tarif ettiğin gibi olmuştu.Progestan kullandım.Bir daha olmadı.Ama tariflere göre genelde peçeteye gelen kahverengi ya da pembemsi çok az kanamalar devamı gelmezse yerleşme kanaması
Benim 4 gğn boyunca gelmişti az az.Takip edeceğim bakalım simdilik sadece 1 kez geldi devamı olmadı. umarım devamı gelmezz çok teşekkürler
Ama gebelikteki her kanama riskli, pozitifi görünce hemen gidin doktora, progesteron başlar.Benim 4 gğn boyunca gelmişti az az.
yaa gelirse de umudumu kesmeyeyim o zaman çok teşekkürler. regl olana kadar umut yitirmeyeceğimBenim 4 gğn boyunca gelmişti az az.
umarım vardır gebelikAma gebelikteki her kanama riskli, pozitifi görünce hemen gidin doktora, progesteron başlar.
Reglinin bu sekilde erken geldigi oldu mu hiç canim ya da böyle kahve leke ile mi başlar direkt kırmızı miTakip edeceğim bakalım simdilik sadece 1 kez geldi devamı olmadı. umarım devamı gelmezz çok teşekkürler
Benim de daha çok var ama bende katılırımKızlar günaydın bizEldorin ile 20 ekimde test yapacağız pazar günü.Katilabilirsiniz bize Bat larımız 22-23 ekim
yok ilk defa böyle oldu kırmızı başlar geneldeReglinin bu sekilde erken geldigi oldu mu hiç canim ya da böyle kahve leke ile mi başlar direkt kırmızı mi
Canım ben oğlumda yerleşme kanaması gördüm aynı senin gibiydi benim adet olacağım gün gelmişti iki gün bir kere geldi sonra test yaptım pozitifi gördüm. Tabi benim geç döllenmeydiKızlar selam reglime 4 gün kaldı tahmini.. kasıklarımda ağrı var. az önce tuvalette peçeteme böyle vıcık vıcık sütlü kahve bi akıntı geldi. bunu yaşayan oldu mu?
benim döngüm çok karışık . geçen ay 16 sında oldum ama 6 ekimde yumurtladım. 21 i bat olması gereken.Canım ben oğlumda yerleşme kanaması gördüm aynı senin gibiydi benim adet olacağım gün gelmişti iki gün bir kere geldi sonra test yaptım pozitifi gördüm. Tabi benim geç döllenmeydi
Ben maalesef dün gece adet oldumİnsallah hamişsindir canım. Çook amiinsenin sancılımıydı rahim filmin ben bayılıyodum valla
Benimde genelde tansiyonum 9/5 hep öyledir hafif yükselse başım ağrır ama dönüyorsa sana düşük gelmiş demekki benceKızlar alışverişe gittim bugün.Baya yürüdüm.Sonra başım döndü.Eczanede tansiyonuma bakıldı.10/6 çıktı.Çok düşük değil gibi.O yüzden mi döndü acaba?
Ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptınmı keske çektirdiğin ay onuda takip etseydin.Ben maalesef dün gece adet oldumbenim sağ taraf biraz sancılıydı adet ağrısı gibi
Maalesef yine olmadı. Tam günümde adet oldumEvet guzeller nerdesiniz napiyonuz
Ovulasyon testi kıllanıyorum o şekilde değerlendirmiştik canımOvulasyon testi ile yumurtlama takibi yaptınmı keske çektirdiğin ay onuda takip etseydin.
Hsg den sonra ilk 4 ay denemeye devam. İnsallah olacak en yakın zamandaOvulasyon testi kıllanıyorum o şekilde değerlendirmiştik canım
Genelde adetten 2 3 gün sonra başlayabilirsin ben elimde test çok olduğunda bazen adet biter bitmez başlıyorum. Önemli olan sabah ilk idrarla yapılmaması buna dikkat et, gün içinde 2 saat sıvı almadığın idrar daha sağlıklı sonuç verir.Hsg den sonra ilk 4 ay denemeye devam. İnsallah olacak en yakın zamandaBende bu ay yapcam canım ilk defa ovülasyon testi, adet döneminden kaç gün sonra başlanıyor herkes farklı birşey söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?