Normalde nasıl oluyor tansiyonunn geçmiş olsunKızlar alışverişe gittim bugün.Baya yürüdüm.Sonra başım döndü.Eczanede tansiyonuma bakıldı.10/6 çıktı.Çok düşük değil gibi.O yüzden mi döndü acaba?
Döndü canim ya.Genelde normaldir tansiyonum 11/8 -12/8 falan.Gebeliklerimde 9/5 falan oluyor ona da normal diyodu doktorum.Zemin bi gitti geldi yanımda çocukta vardı korktum.Eczaneye girdim ölçtürdümBenimde genelde tansiyonum 9/5 hep öyledir hafif yükselse başım ağrır ama dönüyorsa sana düşük gelmiş demekki bence
Teşekkürler. 12/8-11/8 falan genelde.Normalde nasıl oluyor tansiyonunn geçmiş olsun
Ay ben o saatlerde daha 2-3 saatlik uykuda oluyorumTamam pazar sabah buluşuyoruz kızlar.Ben erken kalkıyorum sabah 06.30 gibi falan yaparım inşallah.Insallah hepimiz sağlıklı gebeligimizin pozitiflerini görelim
Canım benim biraz karışık durum şöyle diyeyim evlendigim gün bat günümdü ama olmadım bir ay sonra hastaneye gittim çok ağrılarım vardı ki kimyasal gebelik olmuş diğer ay oğluma gebe kaldım adet döngüm duzensizdi. Ben adetim beş gün gecikince test yaptım pozitifi gördümbenim döngüm çok karışık . geçen ay 16 sında oldum ama 6 ekimde yumurtladım. 21 i bat olması gereken.
Hep diyorum ki kesin benim de geç döllenme olur
siz gecikme sonrasında mı test yaptınız? Döngünüz nasıldı?
Anladımm. gecikmeyi beklemek en sağlıklısı gerçekten ama sabretmek çok zor. teşekkür ederimCanım benim biraz karışık durum şöyle diyeyim evlendigim gün bat günümdü ama olmadım bir ay sonra hastaneye gittim çok ağrılarım vardı ki kimyasal gebelik olmuş diğer ay oğluma gebe kaldım adet döngüm duzensizdi. Ben adetim beş gün gecikince test yaptım pozitifi gördüm
Anladımm. gecikmeyi beklemek en sağlıklısı gerçekten ama sabretmek çok zor. teşekkür ederim
Güzel haberler alırsın inşallah canımAnladımm. gecikmeyi beklemek en sağlıklısı gerçekten ama sabretmek çok zor. teşekkür ederim
Benimde ilk olucak bu ay ovulasyon takibi , gelmelerini bekliyorumHsg den sonra ilk 4 ay denemeye devam. İnsallah olacak en yakın zamandaBende bu ay yapcam canım ilk defa ovülasyon testi, adet döneminden kaç gün sonra başlanıyor herkes farklı birşey söylüyor.
Dünyanın sonu değil biliyorum uzuluyorsun. Ama lutfen kendine gel. AğlamaMaalesef yine olmadı. Tam günümde adet oldumçok kötüyüm artık hiç gücüm kalmadı göz yaşlarımı tutamayacağımı bildiğimden işe bile gitmedim
Ohhh mis gelsin mide bulantilar. Ben seni 3 4 ay sonra çişini tutamayincada goruruz.Sabahtan beri midem bulanıyor kızlarbunu izninizle gebelik belirtisi olarak değerlendiriyorum
Şimdi iyimisin canım. O yuzdendir galibaKızlar alışverişe gittim bugün.Baya yürüdüm.Sonra başım döndü.Eczanede tansiyonuma bakıldı.10/6 çıktı.Çok düşük değil gibi.O yüzden mi döndü acaba?
Kuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dediKuzum naptın merak ettim senitubaslk
Gözünn aydın sağsağlim kucağına alırsın inşallahKuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Ayyyy çok güzel çok sevindim canım sağ salim kucağına alırsın inşallahKuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Kuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Candy sen adet gecikince nasıl olmuştun ilaç kullanmışmıydın kendimi gelmişti o araAyyyy çok güzel çok sevindim canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Duphaston kullanmıştım canım 10 gün boyunca. İlaç bittikten 2 gün sonra da adet oldumCandy sen adet gecikince nasıl olmuştun ilaç kullanmışmıydın kendimi gelmişti o ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?