Evet benimde 21-22 yapalım pazar sabahı hep beraber tabi ben olmazsam o zamana kadarKızlar günaydın bizEldorin ile 20 ekimde test yapacağız pazar günü.Katilabilirsiniz bize Bat larımız 22-23 ekim
Ay harika yoklama cekicem pazar sabahıEvet benimde 21-22 yapalım pazar sabahı hep beraber tabi ben olmazsam o zamana kadar
masAllah Rabbim sağlıklı uzun ömür versin evladinizi insAllah hayırlısı olur bizler içindeCanım 2020 yılında 31 Aralık'ta 9 haftalık bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Aynı senin gibi tam bir ay sonra adet olmuştum 31 ocakta. O döngüde oğluma hamile kaldim
Şimdi 1 ay sonra 3 yaşına geliyorsen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Doktorun bir regl dediyse denemekten hiç çekinme
haftaya 5.hafta olcak bakalım cuma gel dedi ama pzt de gidebilirim bilmiyorumCanm kişiden kişiye değişse de kese ortalama 5.haftada görülür.
Hahah ama ben geç kalkıyorum haberiniz olsunAy harika yoklama cekicem pazar sabahı
Bunu hangi gün verdin e2 çok güzel maşaallahSonuçlarım çıkmış. AMH 22’sinde çıkacakmış.normal mi sonuçlarım sizce
Bugün yani adetimin 3. Gününde verdim kuzumBunu hangi gün verdin e2 çok güzel maşaallah
Benim adetin 3. günü 14,65 çıkmıştı kötü mü kii :/Bugün yani adetimin 3. Gününde verdim kuzum
Benim hiç bilgim yok değerler kaç olmalıBenim adetin 3. günü 14,65 çıkmıştı kötü mü kii :/
İlk gebeliğimde yaşsdım, hamileydim. Yerleşme kanamasıydı. Benimde 4 gün kalaydı. İnşallah yerleşmedir sizinde :)Kızlar selam reglime 4 gün kaldı tahmini.. kasıklarımda ağrı var. az önce tuvalette peçeteme böyle vıcık vıcık sütlü kahve bi akıntı geldi. bunu yaşayan oldu mu?
AY İNŞALLAH ÖYLEDİR öyle olsun lütfen çok mutlu ettiniz beniİlk gebeliğimde yaşsdım, hamileydim. Yerleşme kanamasıydı. Benimde 4 gün kalaydı. İnşallah yerleşmedir sizinde :)
Keseyi de bebeğide görürsün inşallah mide bulantısı vs yaşıyormusunhaftaya 5.hafta olcak bakalım cuma gel dedi ama pzt de gidebilirim bilmiyorum
Erken gebelik testinde de çıkmıştı ayrıca. Rabbim güldürsün yüzünüzüAY İNŞALLAH ÖYLEDİR öyle olsun lütfen çok mutlu ettiniz beni
Tamam pazar sabah buluşuyoruz kızlar.Ben erken kalkıyorum sabah 06.30 gibi falan yaparım inşallah.Insallah hepimiz sağlıklı gebeligimizin pozitiflerini görelimEvet benimde 21-22 yapalım pazar sabahı hep beraber tabi ben olmazsam o zamana kadar
Ben yaşamadım yerleşme kanaması.Ilk cocugumda ikinci regl dönemimde aynı tarif ettiğin gibi olmuştu.Progestan kullandım.Bir daha olmadı.Ama tariflere göre genelde peçeteye gelen kahverengi ya da pembemsi çok az kanamalar devamı gelmezse yerleşme kanamasıKızlar selam reglime 4 gün kaldı tahmini.. kasıklarımda ağrı var. az önce tuvalette peçeteme böyle vıcık vıcık sütlü kahve bi akıntı geldi. bunu yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?