- 25 Eylül 2024
- 405
- 310
- 18
- 28
amin inşallahçok az bulantım oldu ama kusmam falan olmadı hala inşallah olmazKeseyi de bebeğide görürsün inşallah mide bulantısı vs yaşıyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşallahçok az bulantım oldu ama kusmam falan olmadı hala inşallah olmazKeseyi de bebeğide görürsün inşallah mide bulantısı vs yaşıyormusun
korkmaaaaaa duanı oku elini karnının üstüne koy salavat getir. Korkacak hiçbir şey yok Allah verdi Allah korur :) Ben de gitcem korkmaKızlar ben meraktan ölcem randevu aldım doktora , soguknevalee sana gitme gitme dedim kendim çatladım , bugün 5+0 birazdan ilk kontrole gircem sizede haber veririm kızlar dua edin en son gittiğimde iki ay önce düşük yaptım çok korkuyorum
Merhaba kızlar, bugün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. 14 gün sonra test yapacağım. Listedeki sat ve bat tarihimi yeniler misin canım? LiooŞimdi iyimisin canım. O yuzdendir galiba
ya allahıma şükürrrr ay cok mutlu oldum :)Kuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Yaa maşallah maşallah.Şoyle fotolar gelsin herkesten.Saglikla bebisini gör kalp atışını duy ve kucagina al insallahKuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Gözünn aydın sağsağlim kucağına alırsın inşallah
Ayyyy çok güzel çok sevindim canım sağ salim kucağına alırsın inşallah
Oyy maşallahh
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
korkmaaaaaa duanı oku elini karnının üstüne koy salavat getir. Korkacak hiçbir şey yok Allah verdi Allah korur :) Ben de gitcem korkma
Kızlar çok sağolun Allah isteyen herkese nasip rtsinya allahıma şükürrrr ay cok mutlu oldum :)
Merhaba canim hadi hayırlısı.Mujdeli haberi alırsın inşallah 14 gün sonra.Merhaba kızlar, bugün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. 14 gün sonra test yapacağım. Listedeki sat ve bat tarihimi yeniler misin canım? Lioo
SAT: 5 Ekim
BAT: 2 Kasım
İnşallah canım hepimiz alırız umarımMerhaba canim hadi hayırlısı.Mujdeli haberi alırsın inşallah 14 gün sonra.
Ya maşallah. Şöyle bir 2 hafta sonra çift cizgiyi goruyoruz o zmanMerhaba kızlar, bugün aşılama yaptırdım. İlk aşılamam. 14 gün sonra test yapacağım. Listedeki sat ve bat tarihimi yeniler misin canım? Lioo
SAT: 5 Ekim
BAT: 2 Kasım
Ayyy hadi insallah yaaa.Benim de başım döndü ama tansiyonum düşük çıktı ondan sanırım.Bir de beyaz ve şeffaf karışık akintim var.Normalde regle bir hafta kala akinti olmaz.Hadi hayirlisııı beklemek daha heyecanlı hale geliyor böyle.Sabahtan beri midem bulanıyor kızlar bunu izninizle gebelik belirtisi olarak değerlendiriyorum
İnşallah cnmYaa maşallah maşallah.Şoyle fotolar gelsin herkesten.Saglikla bebisini gör kalp atışını duy ve kucagina al insallah
Tahmini doğum tarihi haziran ayına denk geliyor di miİnşallah cnm
Canım gözün aydın. İnşallah saglikla kucağına alırsınKuzum gittim işte 5+1 kese gözüktü 10 güne gel bebek ve kalp belli olur dedi
Tesekkur ederim canım iyiyim.Gün içinde bir iki defa oldu şu an geçti.Şimdi iyimisin canım. O yuzdendir galiba
Sizin belirti varmı benim bir iki gündür adet olacakmisim gibiyim afedersin gazda çok var ama usutmuste olabilirim belirti aramakta istemiyorumCanım gözün aydın. İnşallah saglikla kucağına alırsın
Bebisim 6-7.nci haftalardan sonra başlıyor genellikle bulanti kusma.Insallah sen de olmaz.Zorluyor baya hele ki sabah bulantilari kokulardan yiyeceklerden tiksinmek.İnsallah rahat bir hamilelik geçirirsin.amin inşallahçok az bulantım oldu ama kusmam falan olmadı hala inşallah olmaz
Canim ilk pozitifini regle 8 gün kala görmüştün diye hatırlıyorum.Peki yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti onu hatirliyor musun?İnşallah cnm
Amiiin hepimiz alalım insallah mutlu haberleriBenimde ilk olucak bu ay ovulasyon takibi , gelmelerini bekliyorum Lioo benide ekler misiniz sat : 15.10 bat: 10.11 . Selamlar herkese , mutlu haberler alacağınız günlere
Evet 18.06 ama bence 1 haziran olur oğlum gibiTahmini doğum tarihi haziran ayına denk geliyor di mi
Amin cnm inşallahCanım gözün aydın. İnşallah saglikla kucağına alırsın
27/09 yumurtlama, 03/10 ilk pozitif gördüm çok silik regledn 8 gün önceCanim ilk pozitifini regle 8 gün kala görmüştün diye hatırlıyorum.Peki yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçmişti onu hatirliyor musun?