Gözün aydın canım inşallah güzel sonuçlar çıkarMerhabalar kızlar çok şükür regl oldum. Sat 15 ekim bat 21 kasım. Bugün kan tahlili de verdim ilk kez amh bakıldı. İnşallah güzel çıkar sonuçlar
Bende diyorm yumoss nerelerde adını değiştirdigini yeni farkettimYa kizlar 1 2 gun once birisi benide ekle demis. Seni bulamiyorum sen beni bul yeniden yazarmisin Sat Bat. Eklim
Belli olmaz canım 1 anlık birşey sonuçta belki denk gelir bazen hergün değerlendirsekde olmuyor bazısı 1 günle kapatıyor işiBilmiyorum ki aklımızın işleri iştegaliba hayal kırıklığına uğramamak için böyle hazırlıyor kendini. Hayırlısı ya olursa olur olmazsa artık yapacak bir şey yok. İşin kötü tarafı önümüzdeki ay oğlumun doğum günü. Kayinvalidemler gelip bizde kalacaklar o ay değerlendiremem kesin bu ay olsa çok güzel olacaktı kısmet değilmiş der geçeriz napalım
Aynen aynen bende temmuzda 16 gün gecikme yaşadım sebepsiz kist falanda yoktu. Ayy çok kötüydü. Kesinlikle Duayı da doğru yapmak lazımRegl olmak bile nimetmiş beee sakın reglim geciksin diye yanlış dua etmeyin kızlarım.
Bende diyorm yumoss nerelerde adını değiştirdigini yeni farkettim
Evet ya doğru diyorsunRegl olmak bile nimetmiş beee sakın reglim geciksin diye yanlış dua etmeyin kızlarım.
Kullanıyorum ovulasyon bakalım kısmet. Evde başkası varken hiç rahat edemiyorum biz birde ailecek beraber yatıyoruz oğlumla öyle olunca evin başka yerlerini kullanmamız gerekiyor değerlendirmeler içinBelli olmaz canım 1 anlık birşey sonuçta belki denk gelir bazen hergün değerlendirsekde olmuyor bazısı 1 günle kapatıyor işi. Sen ovulasyon kullanıyormuydun nokta atışı denk getirirsn belkim.
İnş gerek kalmaz bu ay bitirirsin bu işi
Canım merhaba sonucun ne çıktıYaa kızlar gerçekten var mı test yanıltmıyor demi inanmıyorum gerçekten şuan idrarimi tutuyorum tuta bilirsem 1 saat veya 2 saat sonra tekrar yapacam bu sefer iki tane beraber aynı idrarla inşaallah onlarda da çıkar kızlar ne olur dua edin ve düşük olmasın nolur korkuyorum en son aralıkta düşük yaptım 1 sene olacak olmadı 1 senden sonra ilk kez gördüm bu şekilde yalancı değilse nolur dua edin olsun ve düşük olmasın ve lütfen testte sorun olmuş olmasın Allah'ım
Öyle de heyecanlı olur.Dı dı dırınnnEvet ya doğru diyorsun
Kullanıyorum ovulasyon bakalım kısmet. Evde başkası varken hiç rahat edemiyorum biz birde ailecek beraber yatıyoruz oğlumla öyle olunca evin başka yerlerini kullanmamız gerekiyor değerlendirmeler içinbakalım ya kısmet bu işler. Belki kaçamak yaparız kayinvalidemler buradayken
Ben de değiştirdim senden etkilenip.Bakalım ne zaman onaylanır.evet değiştirdim
Benimki ertesi günü onaylandi seninki akşama doğru olurBen de değiştirdim senden etkilenip.Bakalım ne zaman onaylanır.
İnşallahGözün aydın canım inşallah güzel sonuçlar çıkar
Ay asla. 61. Günümde regl oldum. Psikolojisi ayrı şişkinliği ayrı. Dualarımızı hamileyimdir o yüzden regl olmam diye yapalım eksik dua yapmayalımRegl olmak bile nimetmiş beee sakın reglim geciksin diye yanlış dua etmeyin kızlarım.
4 dakika önce onaylanmış benimki.Alonya oldu ZeynaBenimki ertesi günü onaylandi seninki akşama doğru olur
Derken anlık şuan aglayarak geldi ve emiyorKp şuan oğlumu ninni soyleyerek uyutuyorsevinçten ne yapicagimi şaşırdım
Burada çok okudum hsg sonrası açıldığı için tüpler 4Arkadaşlar bugün hsg çektirdim gebeliği kolaylayştırdığı doğrumu varmı çektirdikten sonra hamiş kalan.
Yapalım bende dün aldım prodoctor 5 li gelir umarım 21 i görünüyor teslimat ama beraber yapalım heyecanlı olur22/23 Ekim benim de 20sinde yapicaz biz test siz de bizimle yapsaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?