- 14 Temmuz 2023
- 2.981
- 3.137
- 53
- 23
Oda doğru. Oğlum da regle 1 gun kala negatif 1 gecikince pozitifi görmüştüm.Regl olmadıkça umut her zaman var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda doğru. Oğlum da regle 1 gun kala negatif 1 gecikince pozitifi görmüştüm.Regl olmadıkça umut her zaman var.
Evet canim akisina birak kendini strese sokma 1 2 gün esinle güzel vakit gecir ve adet olmazsan 10 gün sonra bi test yapTamam canım teşekkür ederim durumu pek anlamadım ama o zaman ben değerlendircem bu iki günü de değil mi
Anladım canım iyi sevindim bulmana kullanabilirsinimarim diğer testlerde internet ile çok alakası var mı emin. Değilim ama telefonunun hafızası çok doluysa ondan okuyamamis da olabilir.Canim soylemeyi unutmuşum. Dedigini buldum ama benim internet zayıf geldi inceleyemedi testi
Benimde bugun 8. GünGünler ne cabuk geciyor ya yarin 8inci gün 10uncu gün ovulasyon testine basliyorum yine.
Hafiza dedigin gibi dolu. Ama internet zayıf diyorduAnladım canım iyi sevindim bulmana kullanabilirsinimarim diğer testlerde internet ile çok alakası var mı emin. Değilim ama telefonunun hafızası çok doluysa ondan okuyamamis da olabilir.
Benimde 21-22 si beraber test yapalimmiBennn 22 Ekim
Çok geçmiş olsun cnmbu arada örnek olsun diye koyayım dedim ilişkiden 10 gün sonraki gebelik testim beta 15 idi bu testte .. ama malesef 6 haftalıkken sağlıksız gebelik dendi hcg istenilen gibi artmadı ve 9 eylülde kürtaj oldum
çok teşekkür ederim 1 regl gördüm 9 eylül kürtaj 9 ekim regl oldum dr um1 regl sonrası denemeye başlayabilirsin dedi bu ay bakalım bi kaç deneme yapabiliriz diye düşünüyorum yaşımda geçiyo hemen olmazsa diye de tedirginim yaş 38Çok geçmiş olsun cnm
Kürtaj olduğun için rahmini dinlendir bir iki ay toparlansın
Burada çok okudum hsg sonrası açıldığı için tüpler 4 ay içinde çok hamile kaldn varmışArkadaşlar bugün hsg çektirdim gebeliği kolaylayştırdığı doğrumu varmı çektirdikten sonra hamiş kalan.
Çok sağol yorumun için canım inşallahBurada çok okudum hsg sonrası açıldığı için tüpler 4 ay içinde çok hamile kaldn varmış
Hayırlısı olsun inşallahçok teşekkür ederim 1 regl gördüm 9 eylül kürtaj 9 ekim regl oldum dr um1 regl sonrası denemeye başlayabilirsin dedi bu ay bakalım bi kaç deneme yapabiliriz diye düşünüyorum yaşımda geçiyo hemen olmazsa diye de tedirginim yaş 38
Denemekten zarar gelmez cnmKızlad yarın çatlama günümle birlikte 10.günüm
Bat 2 gün geçti. Test yapsam bir şey varsa çıkar mı 1 tane test var elimde
Benim oğlumda göğsümde sızı vardı ve göğsümde ki damarlar yemyeşil ben burdayım diyordu resmen.Şimdii özellikle hamile olanlara veya hamilelik geçirmişlere bir sorum olacak yaşadığınız göğüs hassasiyeti ağrısı nasıldı ? Benim bugün başlayan bişey var ama hassasiyet değil ona eminim sadece koltuk altından göğüs yanlarına doğru bi ağrı oluyor ara ara. Birde dün sol göğsümde pır pır pır damar atması gibi değişik bişey oldu bir kaç kere. Bunlara belirti diyebilir miyiz ?
Hsg sırasında çok ağrı oldu mu bende pazartesi yaptıracaktım ama enfeksiyon olduğu için iptal edildi biraz anlatır mısın lütfenArkadaşlar bugün hsg çektirdim gebeliği kolaylayştırdığı doğrumu varmı çektirdikten sonra hamiş kalan.
Bende 26 eylülde çektirdim bakalım adetime bi kaç gün kaldı umarım olmam :)Arkadaşlar bugün hsg çektirdim gebeliği kolaylayştırdığı doğrumu varmı çektirdikten sonra hamiş kalan.