Testle kontrol etmiş miydiniz?Hatta geçen ay o kadar emindim ki kendimden adet olunca düşük yapmışım hissiyatı oldu daha önce de düşüğüm olduğu için ruhen o hale büründüm
Amin Allah razı olsun inşallah hepimizin hayırla güler en sağlıklı en güzel evlatlarımız olur inşallahBi mücadele var, inşallah hayırla güler yüzler
20 Ekim benm de.Amin Allah razı olsun inşallah hepimizin hayırla güler en sağlıklı en güzel evlatlarımız olur inşallahsizin yakın mı tarih
Hayır etmemiştimTestle kontrol etmiş miydiniz?
Aa aynı inşallah herkese sağlıklı huzurlu hamilelik versin Rabbim amin20 Ekim benm de.
Kizlar bu gun aktif olamadim ekle diyenleri ekledim kaçırmışsam belirtin. Bu gün pzrtsi cumartesi test yapicaz bakalım
Amin amin. :)Aa aynı inşallah herkese sağlıklı huzurlu hamilelik versin Rabbim amin
Önceden testi alıp pazara kadar bekleyebilecek misinizEldorin ve benimle pazar günü yapamayacak misin testi?Aklımızı çelme şimdi.Biz 20 sinde yapacağız.Eldorinim napsak ki
Ben 20sini beklerim cannım.hic negatif görmek istemiyorumEldorin ve benimle pazar günü yapamayacak misin testi?Aklımızı çelme şimdi.Biz 20 sinde yapacağız.Eldorinim napsak ki
Benimkiler yolda geliyorÖnceden testi alıp pazara kadar bekleyebilecek misinizyoksa nöbetçi eczane mi
Ben isterem hep uyuyımİştah pek yok sigarayı bıraktım o cok az yokluyor ama içmiyorum. Gece rahat uyuyamaz oldum iki gündür cok ter oluyor darlanıyorum nedense. Hafif bulantı ve belirgin baş dönmeleri başladı 4 haftalık olduk Ben fazla yoruluyorum bi de annem bugün ikiz gelebilir ben de sizde böyleydim cok başındayken gebeliğin dedi ( kendim ikizim) Sende ne var ne yok canikom
Ben isterem hep uyuyımİştah pek yok sigarayı bıraktım o cok az yokluyor ama içmiyorum. Gece rahat uyuyamaz oldum iki gündür cok ter oluyor darlanıyorum nedense. Hafif bulantı ve belirgin baş dönmeleri başladı 4 haftalık olduk Ben fazla yoruluyorum bi de annem bugün ikiz gelebilir ben de sizde böyleydim cok başındayken gebeliğin dedi ( kendim ikizim) Sende ne var ne yok canikom
Ben sana söyledim ikiz olacak
Aynı şeyi bnde yaşadımBende rüyalarım da bile test yapıyordum pozitif görüyordum
Bugün testlerim geldi.Asiri test yapasım var.Çookkkk erken biliyorum regle 9 gün var.Ben 20sini beklerim cannım.hic negatif görmek istemiyorum20sinde negatifse zaten negatiftir 2/3 gün sonra adet olurum
Benimkiler yolda geliyor
Bugün geldi benim testler.Esime verip pazar gününe kadar sakla benim için demeyi düşünüyorum.Acaip test yapasım varÖnceden testi alıp pazara kadar bekleyebilecek misinizyoksa nöbetçi eczane mi
Gebelik var mı peki canım benim testler silik ama kesin bişey yok henüzAynı şeyi bnde yaşadım
Bugün geldi benim testler.Esime verip pazar gününe kadar sakla benim için demeyi düşünüyorum.Acaip test yapasım var
Bugün testlerim geldi.Asiri test yapasım var.Çookkkk erken biliyorum regle 9 gün var.Verin benim hunimi
Tut kendini gülüm gaza gelme hüsran olmasın sonuBugün geldi benim testler.Esime verip pazar gününe kadar sakla benim için demeyi düşünüyorum.Acaip test yapasım var
Benim 27 si canım :)Bat ı 27 ekim olan var mı test arkadaşı arıyorum
Ben kızıma hamileyken 3 tane test görmüştüm iki pozitif,biri negatifti.Sonra ben hamile olduğumu öğrendim,akrabam hamileydi,görümcem değildi beraber test yapmıştık ona yormuştu rüyamGebelik var mı peki canım benim testler silik ama kesin bişey yok henüz
Gebelik var mı peki canım benim testler silik ama kesin bişey yok henüz
Ah bide bu ay hep belirti vardı sol kasığımda sancı akıntı mide bulantısı sık çişe gidip geliyodumBen kızıma hamileyken 3 tane test görmüştüm iki pozitif,biri negatifti.Sonra ben hamile olduğumu öğrendim,akrabam hamileydi,görümcem değildi beraber test yapmıştık ona yormuştu rüyam
Bu ay adet olmadan da hep silik çizgili pozitif gördüm bi kaç tane
Burda arkadaşların hamile olduğunu duydum
Ama ben değilim cnm
Bide ben ne zaman o ay hamile kalmak istesem rüyamda kan görüyorum, gerçekde de adet oluyorum malum oluyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?