İnşallah vardır kan sonucum yarın çıkacak yazarım buraya daAy adetiniz 6 gün geciktiyse, rahim kalinlasmasi da varsa test yapsa iz cikar aslında yaaa ben de merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır kan sonucum yarın çıkacak yazarım buraya daAy adetiniz 6 gün geciktiyse, rahim kalinlasmasi da varsa test yapsa iz cikar aslında yaaa ben de merak ettim
Canım çok geçmiş olsun sıkıntı yapma inşallahh bir şey yokturKızlar ben sabah doktora gittim yumurtalıkta kist oluşmuş adeti o geciktirmiş kistin görünümünü begenmedim dedi doktor tetkikler istedi ama veremedim yarın sabah kendi doktoruma gidicem moralim çok bozuk dua edin
Hoş geldin. Sen hiç beklemedigin anda gelicekSat 25 eylül
Bat 21 ekim
Geçen kimyasalım oldu ekimin 1nde de hsg çekildim bu ay umudum yok ama bende takılmak istedim
Ay güzel haberler gelir inşallahKizlar bu gun aktif olamadim ekle diyenleri ekledim kaçırmışsam belirtin. Bu gün pzrtsi cumartesi test yapicaz bakalım
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haber alırsınSat 25 eylül
Bat 21 ekim
Geçen kimyasalım oldu ekimin 1nde de hsg çekildim bu ay umudum yok ama bende takılmak istedim
Ben gribi %95 ağır atlatırım canim.Nezleyi bile bağışıklığım düşük.Gribe cevirmedi.Bugün yuruyus yaptım biraz.Üzerimden kamyon gecmis gibi.Gecen hafta yürüdüm böyle olmadı.İnsallah vücudumda enfeksiyon yoktur.Canım hafif atlatiyorsundur belki çok şükür ağır bir grip olmasın da
Yok canım ya kötü düşünüp kötüyü çağırma mevsim gecisindendir belkiBen gribi %95 ağır atlatırım canim.Nezleyi bile bağışıklığım düşük.Gribe cevirmedi.Bugün yuruyus yaptım biraz.Üzerimden kamyon gecmis gibi.Gecen hafta yürüdüm böyle olmadı.İnsallah vücudumda enfeksiyon yoktur.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberlerle karşılaşırız duyarızCanım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın
Hoşbuldum 1 sene üstüne bu haberi da almak güzel bir şey Rabbimden gelen herseye şükürler olsun diyorum olsun en azından hamile kalabiliyormuşum demekkiHoş geldin. Sen hiç beklemedigin anda gelicek
İnşallah öyledir canim.Burada deprem oldu önceki gece yarısı ondan da etkilendim sanırım.Uykum düzenli değil iki gündürYok canım ya kötü düşünüp kötüyü çağırma mevsim gecisindendir belki
Evet inşallah öyle görünüyor
Az kalmış şaka makaEvet inşallah öyle görünüyor
Belirtileriniz var mı?Az kalmış şaka maka
Ben psikolojik olarak karın ağrısı falan hissediyorum kalçadan batma falan psikolojik diyorum çünkü geçen ayda hepsini hissettim hatta geçen ay adetimden 1 hafta önce bir damla pembe kan bile geldi heralde yerleşme kanaması dedim ama sonra adet oldum. O yüzden bu ayki belirtilerimi dikkate alamıyorumBelirtileriniz var mı?
Bi mücadele var, inşallah hayırla güler yüzlerBen psikolojik olarak karın ağrısı falan hissediyorum kalçadan batma falan psikolojik diyorum çünkü geçen ayda hepsini hissettim hatta geçen ay adetimden 1 hafta önce bir damla pembe kan bile geldi heralde yerleşme kanaması dedim ama sonra adet oldum. O yüzden bu ayki belirtilerimi dikkate alamıyorum