Bize de at fotoğrafınııııEvet tamamen kendimi tatmin etmek amaçlı test yapmış bulunuyorum5. Dakikadayim gidip bakmaya üşeniyorum
No no benim yumoss oglumun kalbi kadar temizAt at hadi hayalet falan vardır belki heyecan olsun
Bekle bence de canım ya ne kadar geç o kadar iyi. Sabretmek çok zor biliyorum ama beklemek en iyisiNo no benim yumoss oglumun kalbi kadar temizartık 19 ekime kadar dayanicam kendime sözümdur
Yap gitsin kasma kendini. Negatif olursada zaten erken yaptım olsada çıkmaz de
Yapmışsın bile olsun kız daha çok erkenNo no benim yumoss oglumun kalbi kadar temizartık 19 ekime kadar dayanicam kendime sözümdur
Sabah 9da doktora gidicez ve normalde yarın regl günüm. Ay çok heyecanlıyım bi aksilik sorun olmadan büyüyordur inşallah değerim düzgün artıyodur inşallahAyyy miniminnacık
Allah'ım güzel güzel ilerlemeyi nasip etsin inşallah
Yaptim canim yukarıya bak foto da ekledim negatif evet farkındayım canim biliyordum negatif çıkacağını çünkü çok erkenYap gitsin kasma kendini. Negatif olursada zaten erken yaptım olsada çıkmaz de
Her aydan farklı birseyse iyiye işaret olabilirBen adet dönemi dışında hissetmedigim için direk ona yordum ama haklısın belki de bu aylık böyledir belkisağol canım cevap verdiğin için P papatyamm13
Ben soğan kürüyle 2 kere gebe kaldım ve pko yu yendim inanın gerçekten cokk etkisi oluyo doktorla ufak bir tartışmamız oldu hatta ben var diyorum o yok diyo en son olsun mu istiyosun dediMerhaba soğan kürünü yapınca ilişkide gebe kalınır mı, tutunmada vs sıkıntı oluyor mu?
Ama bu kaçıncı dk da çıktı o onemli
İlkinde bişi çıkmadı hemen biraz süre geçince bende görmeye başladım bilemedim zaten dandik ucuz bi marka yanlışlık olabilir belki bilmiyorum zaman geçmiyor kiYakından değil de uzaktan baktığımda çok ince çizgi görüyor gibiyim bilmiyorum yoksa onu görmek istediğimiz için beynimiz oyun mu oynuyor.
Neden söyleyemiyorum çünkü bende erkenden yapanlardanım yap gitsin aman nolcak
Ovülasyondan sonraki dönemde, rahimde doluluk hissi ve hafif kramplar, döllenme veya yerleşme belirtileri olabilir. Ancak bu semptomlar luteal fazda yaygın olarak görülen premenstrüel belirtilerle de karışabilir. Krampların şiddetinin düşük olması genellikle normaldir, ama her kadında belirtiler farklı olabilir. Rahimdeki bu doluluk hissi, progesteronun artışıyla da bağlantılı olabilir.Her aydan farklı birseyse iyiye işaret olabilirrica ederim canım
Evet doğru diyorsunBekle bence de canım ya ne kadar geç o kadar iyi. Sabretmek çok zor biliyorum ama beklemek en iyisi
Hepimiz bu konularda araştırmacı olduk çıktık yaOvülasyondan sonraki dönemde, rahimde doluluk hissi ve hafif kramplar, döllenme veya yerleşme belirtileri olabilir. Ancak bu semptomlar luteal fazda yaygın olarak görülen premenstrüel belirtilerle de karışabilir. Krampların şiddetinin düşük olması genellikle normaldir, ama her kadında belirtiler farklı olabilir. Rahimdeki bu doluluk hissi, progesteronun artışıyla da bağlantılı olabilir.
Canım arkadaşım ebe ona sordum böyle dedi yani "olabilir de olmayabilir de " ye çıkıyor sonuç ahahahabu belirsizlik çok sinir bozucu
Canım orda gerçekten beyaz bir çizgi var ama ne anlama geliyor bilmiyorum ilk defa böyle bir şey gördüm ondan cevap yazmadımGaliba benim mesajımı kimse görmedi beyaz ikinci çizgi nedir regla 4 gün var ve göğüs ağrısı çok fazla
merhaba benide listeye eklermisiniz sat 9 Ekim bat 6 KasımNo no benim yumoss oglumun kalbi kadar temizartık 19 ekime kadar dayanicam kendime sözümdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?