Ben testlerde hayalet gorme konusunda master yaptım bunda da görüyorumKızlar adetime tahmini 4 5 gün kaldı sabah erken olan testlerden yaptım ama artık gözlerim bozuldu baka baka hayali çizgi görüyorum sizce var mı?
Ama bu kaçıncı dk da çıktı o onemliKızlar adetime tahmini 4 5 gün kaldı sabah erken olan testlerden yaptım ama artık gözlerim bozuldu baka baka hayali çizgi görüyorum sizce var mı?
Ben 19 unda yapcam yumurtlama günü hariç 12. Gün oluyor hem de bat gelmiş oluyor regl olmamışsam yapcamHayır yarın yapma 19 ekimde birlikte yapalım diyen birisi çıksın
test günü arkadaşı aranır huu huu
Yakından değil de uzaktan baktığımda çok ince çizgi görüyor gibiyim bilmiyorum yoksa onu görmek istediğimiz için beynimiz oyun mu oynuyor.Kızlar adetime tahmini 4 5 gün kaldı sabah erken olan testlerden yaptım ama artık gözlerim bozuldu baka baka hayali çizgi görüyorum sizce var mı?
Ben de incecik çizgi gibi gördüm o yüzden kaçıncı dk da diye merak ettim. Kuruma çizgisi de olabiliyor üzüyor o zamanYakından değil de uzaktan baktığımda çok ince çizgi görüyor gibiyim bilmiyorum yoksa onu görmek istediğimiz için beynimiz oyun mu oynuyor.
Yap gitsin yaaaa kittenly bu sabah yaptı galiba öyle hatırlıyorumŞafak 6. Yarına geçersek 5 gun kalmış oluyor. Ve bana test perilerii geldiyumurtlamadan 9 10 gün sonra belli olmaz dimi kızlar. Ay bana erkenden test yapmamam için neden söyleyin
Oysaki erkenden yapmayı gereksiz gorenlerdenim:) @Alonya03 @kittenlyy
Yumurtlama ne zamandı benimki 4.5.6 o günlerdi sanırım. Hadi kiz vaz geçtim ztn negatif çıkacak bile bile üzülecez değmez ztnBen 19 unda yapcam yumurtlama günü hariç 12. Gün oluyor hem de bat gelmiş oluyor regl olmamışsam yapcam
Sende oyle söyleyince bilemedim şimdi bakalım sabah ola hayr ola.Yap gitsin yaaaa kittenly bu sabah yaptı galiba öyle hatırlıyorum
Bende sıgarasız ilk günüm hiç içmedim birtane bile ama aşırı gerginim .. kendimi çok zor tutuyorum içmemek için
5-6 pik 7 yumurtlamaYumurtlama ne zamandı benimki 4.5.6 o günlerdi sanırım. Hadi kiz vaz geçtim ztn negatif çıkacak bile bile üzülecez değmez ztn
Kiz sen hamileydin dimi seniYap gitsin yaaaa kittenly bu sabah yaptı galiba öyle hatırlıyorum
Bende sıgarasız ilk günüm hiç içmedim birtane bile ama aşırı gerginim .. kendimi çok zor tutuyorum içmemek için
Anladım canım bende dayanabilirsem 19 na yapicam5-6 pik 7 yumurtlamayumurtlamanin 7.gunu olunca çıkmayacağını bile bile yapmadım yoksa bat 6 gün var yapılırdı ya
Senin yumurtlama benden az daha önceymis. Ben de dayanabilir miyim bilmiyorumAnladım canım bende dayanabilirsem 19 na yapicam
Bnde görüyorum cnm o malum çizgiyiKızlar adetime tahmini 4 5 gün kaldı sabah erken olan testlerden yaptım ama artık gözlerim bozuldu baka baka hayali çizgi görüyorum sizce var mı?
Evet tamamen kendimi tatmin etmek amaçlı test yapmış bulunuyorumSenin yumurtlama benden az daha önceymis. Ben de dayanabilir miyim bilmiyorum
At at hadi hayalet falan vardır belki heyecan olsunEvet tamamen kendimi tatmin etmek amaçlı test yapmış bulunuyorum5. Dakikadayim gidip bakmaya üşeniyorum
Ben 3. Gün yaşadım onu evi supururken. Yumurtlama ertesi benim hep oluyor zayıf olduğum için çok hissediyorum herseyi benKızlar ya bugün ovülasyondan sonra 4. Gün. Rahim bölgemde doluluk ve regl olacakmış gibi bir his var. Kramp desem değil ama böyle bir doluluk hissi. Ben bunu reglenbir kaç gün kala yasarom normalde. Yerleşme falan mı acaba diye düşündüm inşallah öyledir. Resmen regl Olcan gibi hissediyorum
İnşallah canım, hepimizinkiAminbu ay olmazsa bende önümüzdeki ay aşılamayı düşünüyorum yılbaşına kadar olmazsa da tüp bebek artık. İnşallah sonucun pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?