- 16 Ekim 2016
- 1.957
- 1.110
- 133
Katılıyorum ben de çalışan için extra zor bu duş vs ve bu eşittir daha az uykuyla işe gitmekCanim taniyoruz biliyoruz.kendi adıma konuşuyorum, artık o kadar iyi taniyorumki bedenimi ayda 1 veya 2 test yapip sadece teyit ediyorum pik mi diye . Yani kisaca emin olmak icin yapioruz artik. Mesela calisan bir kadar öyle sürekli duş alamaya vakti olmayabiliyor. Yumurtlama dönemi bitince gereksiz yormuyoruz kendimizi
ha bide çok fazla iliskide iyi değil, vajina kendi kendini temizleyen bir organ ve sürekli iliski olunca temizlenmeye vakti olmuyor. Mantar tehlikesi oluyor bu sebepten ben gereksiz iliskiye karşiyim
aminn canım benımm allah büyüktür nice güzellikler yazdı belkıde kaderımıze onları yasayacagız mutlulukla ınsallahDenemeyi bırakmıyorum istesemde koca kişisi rahat bırakmazevet daha çoook erken umutsuzlanmak için ama şimdiden adet sinyalleri gelince yine olmadı dedim. Olacak inşallah buna inancım tam ama ne zaman. yılbaşına kadar deneyip olmazsa daha başka tedavilere yönelmeyi düşünüyorum takviye vitaminle olmayacak gördüğüm kadarıyla. İnşallah Rabbim nasip eder hepimize ve bu çaresiz günlerimizi unutturur
Allah razı olsun şeker candymmAy çok sevindim kuzumm. Kaç haftalık oldun kese kalp atışı gördün mü anlatsana. Bir de tüp bebeğe hazırlanırken olması süper olmuş valla çok çok mutlu oldum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın
Valla canım ben bebek için yapmadım ya miyom gitsin vucut temizlensin diye yaptımMerhaba soğan kürünü yapınca ilişkide gebe kalınır mı, tutunmada vs sıkıntı oluyor mu?
Mucize resmen yaaa kendim kadar sevindim inan kuzumAllah razı olsun şeker candymm
Yarin ilk doktor randevum
Cuma kan verdim 230 çıktı geçen ayın adetinden sayarsam 4+1 oluyor
Sağol canım benim,seni üzmedim inşallah ama senin topikte sen ve bir kac arkadasi o kadar sevdim ki haber vermek istedimMucize resmen yaaa kendim kadar sevindim inan kuzumgelişmelerden haberdar et mutlaka beni de
Batlarımız aynıLioo yeni topiğimiz hayirli ve bol hamisli olsun inşallah.Sat 26 Eylül BAT 27 Ekim.Ben 3.dusunuyorum.2 oglum var Rabbimin emanetleri.Allah önce hiç olmayanlara sonra da bana ve dileyen merhametli herkese en hayirlisini sağliklisini versin.Öncelikle sagliklisi ve hayirlisi olmak üzere gönlümden geçen sağlıklı minik ve tatlı bir kız bebek
Selam canım kaset test mi yaptın erken gebelik testi miHerkese selam kızlar BAT a 6 gün kaldı sabah test yaptım negatif. Az önce göğsümde karıncalanma oldu elektrik batması dedikleri bu muydu bilmiyorum bir karıncalanma iğne batması hissi yaşadım. Sağ kasığımda da ara ara olan iğne batması hissi yaşadım. Yumurtlamadan sonraki 10. Gün olsaydı çıkar mıydı acaba
Canım benim ne üzülmesi saçmalama sende zorlu yollardan geçtin çok çok çok çok sevindim senin adınaSağol canım benim,seni üzmedim inşallah ama senin topikte sen ve bir kac arkadasi o kadar sevdim ki haber vermek istedim
Uzduysem hakkını helal et candyymmm
Haber ederim canım sen de pes etme ama düşünme,ben asla dusunmeden olmayacagini bilmezdim oluyormus çok şaşkınım
Her zaman aklımdasın her zamanCanım benim ne üzülmesi saçmalama sende zorlu yollardan geçtin çok çok çok çok sevindim senin adınaisteyen herkese nasip etsin Rabbim anne olmayı dualarında bana da yer vermeyi unutma yeter
Bat tarihimiz aynıTabikibak şimdi şuan adetim 31.09.2024 ve bat27.10 2024
Ayy benim bugün yumurtlama günüm Allah im nasip.etBat tarihimiz aynıhaberleşelim test yaparken
Valla canım ben bebek için yapmadım ya miyom gitsin vucut temizlensin diye yaptım
Demek ki tutmus bebiskom kan degerim 230 ile öğrendim
Fazla değil adet bitimi 3.gun 10 veya 15 gun kullanirsan(yumurtlama gününe kadar) inanıyorum ki bir şey olmaz
Aynen canım ben miyom düşüncesiyle yaparken bebiş müjdesi aldımAyy hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al canımsoğan kürü yaptığın ay bebiş oldu değil mi doğru anladım bende bu ay denemek istiyorum ama emin olamadım, beşki bende müjdelenirim
Hayırlı uğurlu olsun cnmAynen canım ben miyom düşüncesiyle yaparken bebiş müjdesi aldım
Dene canım ama denerken bir yandan da bırak aklından düşünceyi çıkart
İnşallah Rabbim hayrlara vesile kılsın
Hayırlı uğurlu olsun cnm
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Nasıl yaptın soğan kürünü internette yazanla aynı demi hiç yapmadım da bnde deniyim
Günde kaç kere yapılacak regl bitecek benimde başlıyım hemenAynen canım ben miyom düşüncesiyle yaparken bebiş müjdesi aldım
Dene canım ama denerken bir yandan da bırak aklından düşünceyi çıkart
İnşallah Rabbim hayrlara vesile kılsın
Allah razı olsun canım çok sağolHayırlı uğurlu olsun cnm
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Nasıl yaptın soğan kürünü internette yazanla aynı demi hiç yapmadım da bnde deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?