Devam et testlerine canim.Iki çizginin rengi de koyulasinca pik olmuş olacak.Yani yumurtlama.Selma kızlar Ekim 8inde adet gördüm 11 inde bitti. Bugün 13ü ovuslasyon testi yaptım hiç anlamıyorum.
Simdi bu ay hamile kalırsam buraya mı yazacamSAT 02.09.2024 BAT 12.10.2024
EveettSimdi bu ay hamile kalırsam buraya mı yazacam
Şuan kendimiz deniyoruz pco bı var dendi bı yok dendi belirsiz iki doktor yok dedi herşey temiz dendiAşılama tüp bebek veya kendi yönteminle mi deniyorsun canım sürecini kısaca yazabilir misin?
Pcos vs var mı?
Kaç gğn gecikmen var balımNegatif canım ya bu arada kalmışlık sinir etti
Ay Allah im.insallah inşallahEveett
Ben yumurtlamami ayın 6-7 sinde zannediyordum o günlerde de şeffaf akinti oluyordu.Geçen ay mesela denk getiremedim yumurtlamayi o nedenle.Ovulasyon testinde ayın 9 unda yumurtlama 10 unda çatlama gördüm bu ay.Bazen akinti yanıltabiliyor.Yumurtlama öncesi pik günü ve çatlama günü değerlendirdik.Bakalim belli olur bu ay.Kizlar bu ovulasyon testlerine hic bosuna para vermryin 1 dolu bir boş iliski yapin adetin 8.günu baslayin eger daha erkrn biterseniz ki 5.6.günü başlayin takii 21.gune kadar
Bu ay adet bittikten 3.gun saracoglu sogan kuru yap ben miyomum icin yaptım yerine bebek geldiŞuan kendimiz deniyoruz pco bı var dendi bı yok dendi belirsiz iki doktor yok dedi herşey temiz dendi
Aaa yoksa hamile misinnnBen bu ay tüp bebek raporu için iğne tedavisi için gidecektim sürprizle karşılaştım
Canim taniyoruz biliyoruz.Insan vuvudunu tanir yu.urtlama akintisindan bellidir hanii seffaf yumuranin akı gibii bir yapiskan sivi gelir
3 yada 4 canım. Vajinada batma var belkide enfeksiyondur yarında olmazsam salı doktora gidicem randevu aldımKaç gğn gecikmen var balım
Gereksiz ilişki diye birşey yoktur bence ya canın istiyorsa bitmiştir cokda mantıklı olmamak lazımCanim taniyoruz biliyoruz.kendi adıma konuşuyorum, artık o kadar iyi taniyorumki bedenimi ayda 1 veya 2 test yapip sadece teyit ediyorum pik mi diye . Yani kisaca emin olmak icin yapioruz artik. Mesela calisan bir kadar öyle sürekli duş alamaya vakti olmayabiliyor. Yumurtlama dönemi bitince gereksiz yormuyoruz kendimizi
ha bide çok fazla iliskide iyi değil, vajina kendi kendini temizleyen bir organ ve sürekli iliski olunca temizlenmeye vakti olmuyor. Mantar tehlikesi oluyor bu sebepten ben gereksiz iliskiye karşiyim
Valla ben eşime biraksam hergün iliski olurGereksiz ilişki diye birşey yoktur bence ya canın istiyorsa bitmiştir cokda mantıklı olmamak lazım
EvetAaa yoksa hamile misinnn
Ay çok sevindim kuzumm. Kaç haftalık oldun kese kalp atışı gördün mü anlatsana. Bir de tüp bebeğe hazırlanırken olması süper olmuş valla çok çok mutlu oldum. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsınEvet
Çok tesadüf öğrendim,tedavisiz oldu
Merhaba soğan kürünü yapınca ilişkide gebe kalınır mı, tutunmada vs sıkıntı oluyor mu?Bu ay adet bittikten 3.gun saracoglu sogan kuru yap ben miyomum icin yaptım yerine bebek geldi
İnanarak ic ama mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?