Erken gebeliklere güvenmiyorum canim.Ben 2 gebeligimi de kaset testle öğrendim.Birini reglden 1 gün önce diğerini 5 gün önce silik çizgi ile.Hatta saklıyorum hala o kaset testleriKız keşke erken test alsaydın ben kaset aldım laboquick resmen pişman oldum. Paranoyak ediyor varda algılamıyormu acaba erkenmi alsaydım vs dieZeyna03
Sağdaki büyük oglumda reglden 1 gün önce yaptığım.Soldaki 3 tane küçük oglanda koyulasma takip ettiğim testler.Üşenmedim foto atıyorum bak.Hepsi kaset testKız keşke erken test alsaydın ben kaset aldım laboquick resmen pişman oldum. Paranoyak ediyor varda algılamıyormu acaba erkenmi alsaydım vs dieZeyna03
Simdi doktordan geliyorum pzt test yapılacak tekrar hormon yükselişine bakılacak. Sonra ne yiyip içmem lazım vs onlar görüşülecek çünkü ben vejeteryanımHayirli olsun canim.Saglikla ilerlesin saglikla kucağina al insallah.
Bende öyle ogrenmiştim hala saklarımErken gebeliklere güvenmiyorum canim.Ben 2 gebeligimi de kaset testle öğrendim.Birini reglden 1 gün önce diğerini 5 gün önce silik çizgi ile.Hatta saklıyorum hala o kaset testleri
Kan değerlerini hatırlıyormsm ilk silik çizgidekiSağdaki büyük oglumda reglden 1 gün önce yaptığım.Soldaki 3 tane küçük oglanda koyulasma takip ettiğim testler.Üşenmedim foto atıyorum bak.Hepsi kaset test
3-4saatidrara sıkışık ol idrarın koyulaşsın ben oyle yaptımAy ben dayanamıyorum acaba tekrar mı test yapsam ama çıkar mı ki 2 saattir sıkışığım
5 Kasimda silik çizgi gördüm testte 8 kasımda kan verdim beta 83.5 çıkmıştı.20li 30 lu değeri algilamis o kaset test .Kan değerlerini hatırlıyormsm ilk silik çizgideki
Ya aslında erken gebelik testleri 20 HCG normal.kaset testler 25 hcgye duyarlı o yüzden çok da fark etmiyor biliyor musunKız keşke erken test alsaydın ben kaset aldım laboquick resmen pişman oldum. Paranoyak ediyor varda algılamıyormu acaba erkenmi alsaydım vs dieZeyna03
Nasil hatirliyosun yaa5 Kasimda silik çizgi gördüm testte 8 kasımda kan verdim beta 83.5 çıkmıştı.20li 30 lu değeri algilamis o kaset test .
Ne zaman reglime bir hafta kalsa iştahım aşırı artar benimbir şey sormak istiyorum reglime bir hafta car 2 gündür çok iştahlıyım böyle bir durum yaşatan var mı aranızda
Bende hatırlıyorum adeti 3 gün geçtiginde hatta 64 tü betamNasil hatirliyosun yaamaşallah benim hiç beta hcg değerim olmadı kızlar hep idrar testinden iki ya da üç hafta sonra direk doktora gittim
Ne zaman reglime bir hafta kalsa iştahım aşırı artar benim
Yok canım ya kasiklarinin ağrıması normal bence hem ister istemez aklın sürekli orda olduğu için istemeden orada olan her şeyin farkında oluyorsun normalde de belki böyle hissediyor vücudun mesela ama dikkatini verdiğin için sanki daha yogunmus gibi geliyordur sanaBende hatırlıyorum adeti 3 gün geçtiginde hatta 64 tü betam
Kasıklarım ağrıyor ya benm başka bi sıkıntı yoktur dmi kız
Cano sen kaset testine tekrar baktın mı kuruyunca blki çizgi belirmiştirYeni hamişler elinizde ovulasyon testi varsa yapsanıza cok merak ediyoeum nasıl cıkıyo
tubaslk soguknevalee
Sağdaki büyük oglumda reglden 1 gün önce yaptığım.Soldaki 3 tane küçük oglanda koyulasma takip ettiğim testler.Üşenmedim foto atıyorum bak.Hepsi kaset test
Bende öyle ogrenmiştim hala saklarım
4 günü bugün 8 günümKaçıncı gününüzde kan verdiniz hamilesiniz tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?