Cnm hic yok bnde hix kullanmadimYeni hamişler elinizde ovulasyon testi varsa yapsanıza cok merak ediyoeum nasıl cıkıyo
tubaslk soguknevalee
Bende de yok aşkım ama yumurtlama dönemi gibi akıntım varCnm hic yok bnde hix kullanmadim
Merhaba canım hamile kaldın mı senEvetttttesti fırlatan kız diye seslen herkes beni gösterir kız şaka maka bakacağız iki gün sonra tekrar ederim ben daha 10 test var 10 testi bitirmeden beta vermicem
Ben geçirdim ya kese görünmeyen kadar hiç ağrım falan yoktu betam artmadı suphelendik baktık tupte kalmış bebekKızlar daha önce hiç boş gebelik geçireniniz oldu mu? Belirtileri nelerdir bilginiz var mı?
elektriklenme varsa yap bence , iki kişiyiz bu grupta elektrikli göğüs belirtisi olan ve hamile çıktık. Bende sende erken gebelik testi yapSelam kızlar adetime 5 6 gün var ve 1 buçuk sene oldu Bebek isteyeli. Bu bi buçuk sene içerinde nerdeyse her belirtiyi yaşadım o yüzden kendim için belirti inanmıyorum artık ama tek yaşamadığım göğüs ağrısıydı , ilk defa bi kaç gündür ağrıyor ve ilk defa böyle etrafı çevresi arkadaşların bahsettiği elektriklenme sızı gibi oluyor valla :) umutlanmak istemiyorum ama kendimide alıkoyamıyorum. Günler desen yavaş geçiyor
Evet cnm hayirlisiyla daha keseye fln ggitmedim ama beta dun 1315 tiMerhaba canım hamile kaldın mı sen
Allah im.sana şükürler olsun darısı başıma ya Allah imelektriklenme varsa yap bence , iki kişiyiz bu grupta elektrikli göğüs belirtisi olan ve hamile çıktık. Bende sende erken gebelik testi yap
Evet cnm hayirlisiyla daha keseye fln ggitmedim ama beta dun 1315 ti
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinAllah im.sana şükürler olsun darısı başıma ya Allah im
Hafızam iyidir maşaallah.Nasil hatirliyosun yaamaşallah benim hiç beta hcg değerim olmadı kızlar hep idrar testinden iki ya da üç hafta sonra direk doktora gittim
Ne zaman reglime bir hafta kalsa iştahım aşırı artar benim
Düzenli adet oluyorsanız varsa çıkar şu an.Test yaptınız miSelam kızlar adetime 5 6 gün var ve 1 buçuk sene oldu Bebek isteyeli. Bu bi buçuk sene içerinde nerdeyse her belirtiyi yaşadım o yüzden kendim için belirti inanmıyorum artık ama tek yaşamadığım göğüs ağrısıydı , ilk defa bi kaç gündür ağrıyor ve ilk defa böyle etrafı çevresi arkadaşların bahsettiği elektriklenme sızı gibi oluyor valla :) umutlanmak istemiyorum ama kendimide alıkoyamıyorum. Günler desen yavaş geçiyor
Ay maşallah kuzuyaHafızam iyidir maşaallah.13 Ekim 2018 son adet tarihimdi.25-26 ekim yumurtlama görünüyordu takvimde.2 gunu değerlendirdik üst üste.Sonrasında hiç ilişki olmadı eşim bebek olursa zarari olur diye yaklasmadi bana. İliskiden bir hafta sonra yani 2 kasımda ben kesin hamileyim dedim.İnanılmaz hissettim.Meşhur bel ağrım başladı.3 gun sonra 5 kasımda test yaptım silik pozitif gördüm.Mavişim 5 yaşında şu an teyzesi ellerinden öper
Bende de aynı durum var. Elektriklenme vs değil ama inanılmaz bir göğüs hassasiyeti var özellikle uçlarda. Bende öncesinde her belirtiyi yaşardım ama göğüslerimde hiçbir şey olmazdı hatta sürekli sıkardım ağrıyor mu diye… bende umutlanmak istemiyorum ama elimde de değil gerçekten de yumurtlamadan sonra zaman bir türlü geçmek bilmediSelam kızlar adetime 5 6 gün var ve 1 buçuk sene oldu Bebek isteyeli. Bu bi buçuk sene içerinde nerdeyse her belirtiyi yaşadım o yüzden kendim için belirti inanmıyorum artık ama tek yaşamadığım göğüs ağrısıydı , ilk defa bi kaç gündür ağrıyor ve ilk defa böyle etrafı çevresi arkadaşların bahsettiği elektriklenme sızı gibi oluyor valla :) umutlanmak istemiyorum ama kendimide alıkoyamıyorum. Günler desen yavaş geçiyor
Amin insallah hepimizin evlatlarının.Bir de 9 buçuk yaşında abimiz var.Senin bebe kaç yaşındaydıAy maşallah kuzuyaömürleri güzel olsun
Canım çok geçmiş olsun ama o dış gebelik oluyor bebeğin rahim dışında bir yere yerleşmesi. Boş gebelik kese olusuyor rahme yerleşiyor ama içinde fetüs oluşmuyorBen geçirdim ya kese görünmeyen kadar hiç ağrım falan yoktu betam artmadı suphelendik baktık tupte kalmış bebek
Kasımda 3 olacak teyzesiAmin insallah hepimizin evlatlarının.Bir de 9 buçuk yaşında abimiz var.Senin bebe kaç yaşındaydı
Gogusler hariç kasikta agırlik akintim coktu ama haftaya adet görurum sanki ne bileyim niye geciktii bunkadarBende test yaptım bugün 4. Gecikme günüm negatif oldu , sizin belirtileriniz neydi bende kaşık ağrısı göğüs sızlaması falan var
Ya yumurtlamaya kadar çok hızlı geçt ama sonrası kesinlikle geçmiyorrrr. Çalıştığım halde hünlerimm çok yoğun olduğu halde geçmiyor yaOf kızlar ya bu bekleme süreci hiç geçmiyor yaaaa de miii? Ne yapsak bh süreci kolaylaştırmak için. Aklım hep orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?