Tamam canim olur.Ben test sipariş vermedim henüz.Hangi marka aldın sen?Ay hep böyle hayırlı feda etmelerimiz olsun ya
Testlerim yolda istersen birbirimize söz verip ilk testi aynı anda yapalımberaber atarız buraya da
Ben değerlendirdim adet olacak miyim yoksa gebelik mi olacak diye bekliyorum canımUygulamadan takip ediyorum şubat ayında da bu şekilde bi gecikme yaşanmış ikinci gebeliğim olacak olursa eğer ama işte adet belirtileri gibi belirtiler de var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum gibi o yüzden ağırdan alıyorumYarın acilde bi kan verelim bakalım ne olacak, siz ne durumdasınız yeni geldim okuyamadım mesajları ??
Predictor aldım ben canım ya garanti olsun diye 5 tane. Erken gebelik testi olanındanTamam canim olur.Ben test sipariş vermedim henüz.Hangi marka aldın sen?
Ay ben dayanamıyorum acaba tekrar mı test yapsam ama çıkar mı ki 2 saattir sıkışığımya pahalı bizim hastaneler ya izmirde. ama izimir köy gibi cok ironik
Bence yapAy ben dayanamıyorum acaba tekrar mı test yapsam ama çıkar mı ki 2 saattir sıkışığım
Sonuç 23.6 mi yani 4. Haftamı oluyor ay maşallah maşallahBebeği havada kapmışım resmen anne ben geliyorum demeden ben geldiğini anlamışım djdkdkflflfl @As6tubaslk @Peraeylem Eldorin
Ben sure lab diye bi marka aldim kaset testinden. 5 li hadi bakalım Kaset test erken gebeliğe karşıBen değerlendirdim adet olacak miyim yoksa gebelik mi olacak diye bekliyorum canım
Predictor aldım ben canım ya garanti olsun diye 5 tane. Erken gebelik testi olanından
Varsa mutlaka çıkar yapabilirsinBence yap
Hayirli olsun canim.Saglikla ilerlesin saglikla kucağina al insallah.Bebeği havada kapmışım resmen anne ben geliyorum demeden ben geldiğini anlamışım djdkdkflflfl @As6tubaslk @Peraeylem Eldorin
Ay anlaştık 20 ekime kadar azcik sabırla sınancazBen sure lab diye bi marka aldim kaset testinden. 5 li hadi bakalım Kaset test erken gebeliğe karşıİlk test günü 20 ekim
Yapıyorum simdi atacağım birazdanVarsa mutlaka çıkar yapabilirsin
İnşallah sizde de vardır ya dualarım herkesle isteyen herkese nasip olsunBenim belirsiz işte hahsh geçen ay 16 sında oldum. 21 ekim sanırım10 gün yani 3-4 ekimde de yumurtladım.
ay umarım hamilesinizdirrr
Çıkmadı yaVarsa mutlaka çıkar yapabilirsin
İnşallah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip olsunİnşallah sizde de vardır ya dualarım herkesle isteyen herkese nasip olsun
Gönlünce olsun canım benim her şey inşallah tutmuşturBen değerlendirdim adet olacak miyim yoksa gebelik mi olacak diye bekliyorum canım
Predictor aldım ben canım ya garanti olsun diye 5 tane. Erken gebelik testi olanından
İnşallah canım ya bir gün diyorum ki kesin tuttu hamileyim öbür gün yokmya kesin değilim. Bakalım 20sindeGönlünce olsun canım benim her şey inşallah tutmuştur
Sabah ilk idrar ile tekrar edebilirsin ya da yeniden stres olmasın dersen kan verip öğrenmen daha doğru olur.Hakkinda hayirlisi.Çıkmadı yasabahkinde var gibiydi
Kız keşke erken test alsaydın ben kaset aldım laboquick resmen pişman oldum. Paranoyak ediyor varda algılamıyormu acaba erkenmi alsaydım vs dieİnşallah canım ya bir gün diyorum ki kesin tuttu hamileyim öbür gün yokmya kesin değilim. Bakalım 20sindeZeyna03 ile ogrencez en azından ilk testi yapcaz varsa silik de olsa çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?