- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Oyy seninki tam anne kuzusu daha.Allah bahtını güzel etsin.Kasımda 3 olacak teyzesi hala minik bir kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy seninki tam anne kuzusu daha.Allah bahtını güzel etsin.Kasımda 3 olacak teyzesi hala minik bir kuzu
Amin Allah im.suan tek dua hakkım olsa bu ay sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebek istiyorumİnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim de her an aklimda çok geçiyor.Gunumde 2 cocukla koşturma içinde geçiyor ama yine de zihnimden atamiyorum.Of kızlar ya bu bekleme süreci hiç geçmiyor yaaaa de miii? Ne yapsak bh süreci kolaylaştırmak için. Aklım hep orda
Ay de mi yaa senin bat ne zamandı kuzum?Ya yumurtlamaya kadar çok hızlı geçt ama sonrası kesinlikle geçmiyorrrr. Çalıştığım halde hünlerimm çok yoğun olduğu halde geçmiyor ya
Amin canım cümlemizinkininOyy seninki tam anne kuzusu daha.Allah bahtını güzel etsin.
Ben de valla şimdiden negatif kaygısı bastı.vallaBenim de her an aklimda çok geçiyor.Gunumde 2 cocukla koşturma içinde geçiyor ama yine de zihnimden atamiyorum.
Benim bat 19 u gösteriyor takvim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra çok umutlanıyorum zaman azaldıkça aslında o umut yerini offf negatif ya düşüncesine bırakıyor ya umarım hepimiz pozitif deriz. Birde bu ay tutmazsa 1 ay deneyemicez eşim askere gidiyorAy de mi yaa senin bat ne zamandı kuzum?
Amin canım cümlemizinkinin
Ben de valla şimdiden negatif kaygısı bastı.valla
Ay yakınmış kız batlarimiz inşallah hep beraber görürüz pozitifi. Ben de aynı senin gibiyim bir an diyorum ki kesin tuttu ya bu hafta hamileyim diyorum sonra yok ya olmayacak herhalde bu ay diyorum. Ama senin insallah olir da bir ay daha beklemek zorunda kalmazsin.Benim bat 19 u gösteriyor takvim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra çok umutlanıyorum zaman azaldıkça aslında o umut yerini offf negatif ya düşüncesine bırakıyor ya umarım hepimiz pozitif deriz. Birde bu ay tutmazsa 1 ay deneyemicez eşim askere gidiyor
elektriklenme varsa yap bence , iki kişiyiz bu grupta elektrikli göğüs belirtisi olan ve hamile çıktık. Bende sende erken gebelik testi yap
Evet cnm hayirlisiyla daha keseye fln ggitmedim ama beta dun 1315 ti
Adetlerim düzenli ama en azından bi 3 gün kala yapayım diyorum tekrar negatif görmem üzüyor önceden çok erkenden yapıyordum test . Şuan erken daha 5 günüm var bataDüzenli adet oluyorsanız varsa çıkar şu an.Test yaptınız mi
Sizin ne zaman kaldı regli gününüze. Bende ilk defa göğüs hassasiyeti oldu bi yanım umutlu bi yanım dur diyor , ne zormuşBende de aynı durum var. Elektriklenme vs değil ama inanılmaz bir göğüs hassasiyeti var özellikle uçlarda. Bende öncesinde her belirtiyi yaşardım ama göğüslerimde hiçbir şey olmazdı hatta sürekli sıkardım ağrıyor mu diye… bende umutlanmak istemiyorum ama elimde de değil gerçekten de yumurtlamadan sonra zaman bir türlü geçmek bilmedi
Merhaba 35 yaşındayım. 7 yaşında 1 oğlum var. Ekim 2023 te 9 haftalık bebegimi düşürdüm 6 ay sonra tekrar denedik eşimle zorunlu ayrılık yaşıyoruz. Aşırı stresliyiz ikimizde.Nisan haziran ve ağustos ayında denedik olmadı. Doktora gittim kan verdim sonuçları böyle çıktı. 2 gün önce sonucu gösterdim doktora bana dedi ki bebek düşünüyorsan eşin gelince eşinle beraber direk ınfertiliteye git lh değerin çok düşük dedi. Hiç bilgim yok bu lh düşüklüğü nedir neyden olur. Aydınlatan olur mu beni. Çok mu kötü degerlerim
İşte bile tek odağım bu konu benim de hani millet diyor ya aklımdan çıkarttım oldu diye onu nasıl başarıyorlar hiç anlamıyorum …Of kızlar ya bu bekleme süreci hiç geçmiyor yaaaa de miii? Ne yapsak bh süreci kolaylaştırmak için. Aklım hep orda
Canım o direk vazgecince oluyor bizim olmuyo herhalde ya diyip salıyor insanlar sonra oluyorİşte bile tek odağım bu konu benim de hani millet diyor ya aklımdan çıkarttım oldu diye onu nasıl başarıyorlar hiç anlamıyorum …
Ayyyy vallahi eşim de beni darlıyor çok stres yapıyorsun diye ona da bir şey diyemiyorum. Sanki ben taktığım için olmuto gibi suçluluk geliyo sabah akşam bu platformda takılıyorum insanların mutluluğuyla mutlu oluyorumCanım o direk vazgecince oluyor bizim olmuyo herhalde ya diyip salıyor insanlar sonra oluyor
Ben pek anlamam cnmMerhaba 35 yaşındayım. 7 yaşında 1 oğlum var. Ekim 2023 te 9 haftalık bebegimi düşürdüm 6 ay sonra tekrar denedik eşimle zorunlu ayrılık yaşıyoruz. Aşırı stresliyiz ikimizde.Nisan haziran ve ağustos ayında denedik olmadı. Doktora gittim kan verdim sonuçları böyle çıktı. 2 gün önce sonucu gösterdim doktora bana dedi ki bebek düşünüyorsan eşin gelince eşinle beraber direk ınfertiliteye git lh değerin çok düşük dedi. Hiç bilgim yok bu lh düşüklüğü nedir neyden olur. Aydınlatan olur mu beni. Çok mu kötü degerlerim
Benim bat 19 u gösteriyor takvim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra çok umutlanıyorum zaman azaldıkça aslında o umut yerini offf negatif ya düşüncesine bırakıyor ya umarım hepimiz pozitif deriz. Birde bu ay tutmazsa 1 ay deneyemicez eşim askere gidiyor umarım bize oAy de mi yaa senin bat ne zamandı kuzum?
Amin canım cümlemizinkinin
Ben de valla şimdiden negatif kaygısı bastı.valla
benim 8 gün var reglime. 3 gündür kasıklarım bir hareketli ama onu çok dinlememeye çalışıyorum geçen ayda aynı hataya düştüm. İnanılmaz kaskk batmam vardı ama gebe değilmişim ama ilk sefa da inanılmaz göğüs ağrım var benim adet günüme kadar göğsüm ağrımaz o biraz şaşırıyor beni. Yani özellikle uçları şiş hassas, genel olarak göğüslerimde dolgun gibi ama elektriklenme damarlanma vs dikkat ettiğim bir şey değil. Sizindd öyle miSizin ne zaman kaldı regli gününüze. Bende ilk defa göğüs hassasiyeti oldu bi yanım umutlu bi yanım dur diyor , ne zormuş
Adetliykenmi baktılar bunlar adetin 2.3. günü olan testlerinmidir oda çok önemli döngünün hangi gün bakıldığıMerhaba 35 yaşındayım. 7 yaşında 1 oğlum var. Ekim 2023 te 9 haftalık bebegimi düşürdüm 6 ay sonra tekrar denedik eşimle zorunlu ayrılık yaşıyoruz. Aşırı stresliyiz ikimizde.Nisan haziran ve ağustos ayında denedik olmadı. Doktora gittim kan verdim sonuçları böyle çıktı. 2 gün önce sonucu gösterdim doktora bana dedi ki bebek düşünüyorsan eşin gelince eşinle beraber direk ınfertiliteye git lh değerin çok düşük dedi. Hiç bilgim yok bu lh düşüklüğü nedir neyden olur. Aydınlatan olur mu beni. Çok mu kötü degerlerim
Benim adet öncesinde bile göğüs ağrım olmaz sadece bazen kaşık ve sağ bacakta ağrı oluyor. Bide ben bu ay hsg çekildim ondanda biraz umutluyum bakalımBenim bat 19 u gösteriyor takvim. Yumurtlamadan 1 hafta sonra çok umutlanıyorum zaman azaldıkça aslında o umut yerini offf negatif ya düşüncesine bırakıyor ya umarım hepimiz pozitif deriz. Birde bu ay tutmazsa 1 ay deneyemicez eşim askere gidiyor umarım bize o
benim 8 gün var reglime. 3 gündür kasıklarım bir hareketli ama onu çok dinlememeye çalışıyorum geçen ayda aynı hataya düştüm. İnanılmaz kaskk batmam vardı ama gebe değilmişim ama ilk sefa da inanılmaz göğüs ağrım var benim adet günüme kadar göğsüm ağrımaz o biraz şaşırıyor beni. Yani özellikle uçları şiş hassas, genel olarak göğüslerimde dolgun gibi ama elektriklenme damarlanma vs dikkat ettiğim bir şey değil. Sizindd öyle mi