İnşallah seninledir bebişBugun doktorum gttim tahlil verdim arkadaşlar salı günü 11.8olan değerim 11.2olmus ama ilaçlarını bırakma dedi cumartesi tekrar tahlil istedi ama benim ümidim kalmadı ilaç bırakmadan adet olamam değil mi
Inşallah bebegin seninledirBugun doktorum gttim tahlil verdim arkadaşlar salı günü 11.8olan değerim 11.2olmus ama ilaçlarını bırakma dedi cumartesi tekrar tahlil istedi ama benim ümidim kalmadı ilaç bırakmadan adet olamam değil mi
Amin canım insallh hayrlisi olsunInşallah bebegin seninledirdr un dediğini uygulayın ilaçları bırakmayın c.tesi test sonucu çıkana kadar inşallah güzel haberler alırsın
Benide ekler misin 17 Ekim transfer tarihim 5. Gün embriyosuBilgilerinizi yazarsanız tabloya eklerim
Merhaba benimde 17 ekim transfer tarihim doktor beni kan testine 14 gün sonra cagirdi genelde 10.gün bakılıyor diye biliyorum sizinki ne zamanBenide ekler misin 17 Ekim transfer tarihim 5. Gün embriyosu
Bende 12 gün sonra çağırdı ay inşallah hayırlı haberler alırız ben hiç birşey hissetmiyorumMerhaba benimde 17 ekim transfer tarihim doktor beni kan testine 14 gün sonra cagirdi genelde 10.gün bakılıyor diye biliyorum sizinki ne zaman
Amin insallahBende 12 gün sonra çağırdı ay inşallah hayırlı haberler alırız ben hiç birşey hissetmiyorum
Ben 7. Gün yapacağım kanntestiAmin insallahvalla bende bisey hissetmiyorum zaman da gecmiyor bir kac gün gecse de idrar testi yapsam diye bekliyorum
15 Ekim transfer oldum Bana 25 ekimde 10 gün sonra kan testi ver dedi, pazartesi günü idrar testi yapmayı düşünüyorum erken değildir di mi?Merhaba benimde 17 ekim transfer tarihim doktor beni kan testine 14 gün sonra cagirdi genelde 10.gün bakılıyor diye biliyorum sizinki ne zaman
SelamlarMerhaba arkadaşlar,ekim ayı tüp bebek sürecine başlayacak olanlar,bu zorlu sürecimizi birbirimizle paylaşıp,destek olalım,Allahın izniyle pozitifleri görürüz inşallah.Bu süreçte nasıl beslenmeli,nelere dikkat etmeli,stresimizi nasıl en aza indirebiliriz önerilerimizi ve bilgilerimizi paylaşalım.Bu süreçte olan tüm arkadaşlarım,hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmamız dileğiyle
Arkadaşlar tabloya bilgilerini girmek isteyenler @ ile beni ekleyerek bilgilerinizi iletirseniz tablaya eklerim.Hepimizin süreci inşallah olumlu olur
Anne adayı Yaş Embriyo Transfer
TarihiTest
TarihiSonuç
Neevra 39
@varbirhayalimiz227 1 05.10.2024 16.10.2024
@nilnec35 1 02.10.2024 14.10.2024
D dnzzzzzz2 15.10.2024
@Susue29 1 09.10.2024 19.10.2024
E Emmaa5535 1 08.10.2024 18.10.2024
@SariKanarya46 1 10.10.2024 20.10.2024
@PapatyaHatun3428 1 08.10.2024 18.10.2024
Pazartesi 6.gün oluyo aslinda erken değer çok düsük cikar ve iki günde bir tekrarlamaniz gerekir bu da yorucu olur mesela ben evde idrar testleriyle bakip kan testi icin günüme kadar beklicem15 Ekim transfer oldum Bana 25 ekimde 10 gün sonra kan testi ver dedi, pazartesi günü idrar testi yapmayı düşünüyorum erken değildir di mi?
Önce idrar testinde görürsem bende öyle kan vericem direkt kan vermeye cesaretim yok bu 3.transferim korkuyorumBen 7. Gün yapacağım kanntesti
İdrar testini kaçıncı gün yapacaksınız?Pazartesi 6.gün oluyo aslinda erken değer çok düsük cikar ve iki günde bir tekrarlamaniz gerekir bu da yorucu olur mesela ben evde idrar testleriyle bakip kan testi icin günüme kadar beklicem
6.gün yapmayi düşünuyorum cigt cizgi gorursem kan testi yaptiririm goremezsem test gunumu beklerim diye dusunuyorumİdrar testini kaçıncı gün yapacaksınız?
Sizin ilk transferiniz miİdrar testini kaçıncı gün yapacaksınız?
Peki neden pozitif olmuyor yani doktorlar ne diyor benim bir dış bir de boş gebeliğim var rezervim az zaman kaybetmemek için tüp bebek denedik 5aa transfer edildi ilk tüp bebekÖnce idrar testinde görürsem bende öyle kan vericem direkt kan vermeye cesaretim yok bu 3.transferim korkuyorum
Evet dondurulmuş 5 gün embriyosuSizin ilk transferiniz mi