Merhaba canım hayırlısı olsun o kabızlık olayından ben de çok korkuyordum o yüzden bir hafta öncesinden başladım beslenme düzenimi her sabah iki kuru incir yiyordum çok su içiyordum vücudumu dengeledim transferden sonra biraz kabızlık değil de biraz daha zorlanma oldu ona da yine kuru incir ve kuru kayısıyla ve bol su içerek geçirmeye çalışıyorum bence oldrduktan sonra bir şey engel olamıyoruz Rabbim ol derse oluyorDoktorum uyardı ama ben hayatımda böyle kabız olmadım streste etkiledi bence takdir ilahi ne diyelim önce saglıgımız elden bişey gelmiyor
Evet ama moralim çok bozuldu şimdi dr verdiği şurubu kullanıyorumMerhaba canım hayırlısı olsun o kabızlık olayından ben de çok korkuyordum o yüzden bir hafta öncesinden başladım beslenme düzenimi her sabah iki kuru incir yiyordum çok su içiyordum vücudumu dengeledim transferden sonra biraz kabızlık değil de biraz daha zorlanma oldu ona da yine kuru incir ve kuru kayısıyla ve bol su içerek geçirmeye çalışıyorum bence oldrduktan sonra bir şey engel olamıyoruz Rabbim ol derse oluyor
Zaten huzursuz bağırsak hastasıyım 6 Şubat depreminden sonra yakalandım, yediğime içtiğine dikkat eden biriyim öyle Sağlık olsun herşeye rağmen tutsun inşallahHemen bozma moralini tutacagı varsa hiç birşeye bakmıyor nasipte varsa tutar
Canım tek derdin bu olsun ben sıkışık olduğum için yatamadım bir de yermedi üstüne kabız oldum ama doktorum dedi ki tutunacağım varsa 20 dakika da ne yaparsan yap tutunuyor takdir ilahitransfer masasından yatak alçaktaydı yatağa geçerken sırtımı biraz öne doğru kaldırım, bacaklarımıda alandan çıkarmakta zorlandım ani hareketler yapmak zorunda kaldım, yatağa biraz hızlı indim sıkıntı olmuş mudur? Yatağa geçtikten sonra ayaklarımın olduğu kısmı yukarı kaldırdılar 2 saat hiç kalkmadım.
Kozlar iyi ki varsınız eşim bile anlamıyor biryerlerde benim gibi olan birilerini bilmek beni umutlandırıyorTutunacaksa tutunur Allahın izniyle.dunyaya gelecekse hiçbirşey engel olmaz,dua edin.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah❤
Canım keşke annemin alsaydın ama olsun Rabbim ol derse oluyor hiçbir şey engel olamıyor sen sadece vicdanen biraz rahatsız oldun o kadar ve bebeğin seninle benceEvet ama moralim çok bozuldu şimdi dr verdiği şurubu kullanıyorum
İnşallah kızlarCanım keşke annemin alsaydın ama olsun Rabbim ol derse oluyor hiçbir şey engel olamıyor sen sadece vicdanen biraz rahatsız oldun o kadar ve bebeğin seninle bence
Sende iyiki varsın canım,erkekler yani eşlerimiz bizi okadar anlamıyor maalesef,biz birbirimize destek olacağız bizi bizden daha iyi kimse anlamazKozlar iyi ki varsınız eşim bile anlamıyor biryerlerde benim gibi olan birilerini bilmek beni umutlandırıyor
Hayırlı olsun canım,inşallah pozitif haberlerini alırsın.dedigin gibi transferden sonra yatmayanlar tuttuğunu yazıyor burda topiklerde okuyorum. Allah verecek olduktan sonra oluyorMerhaba kızlar benimde 3 yumurta toplandı 2 si 5.günü gördü 10 Ekim transfer oldum bugün 9.günüm diye test yaptım ama negatif inşallah erken yaptığım için nefatiftir pazartesi kan vericem bakalım
Beni transferden sonra hiç yatırmadılar hemen ayağa kaldırdılar yatağa geçince kendim yattım 15 dk yatmanın tutunmaya hiçbir faydası yok dediler
Bende öyle düşünüyorum vardır elbet vakti elimizden geleni yaptık gerisi takdiri ilahiHayırlı olsun canım,inşallah pozitif haberlerini alırsın.dedigin gibi transferden sonra yatmayanlar tuttuğunu yazıyor burda topiklerde okuyorum. Allah verecek olduktan sonra oluyor
Merhaba tekrar. Ben kan testi yaptım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsinNeevra merhaba herkese. İsmim Hande. 29 yaşındayım. 9 Ekimde transferim yapıldı. 19 ekimde test için çağırdılar. İnşaallah benim gibi bekleyen herkes, güzel sonuçlar alırız
Rabbim tamamına erdirsin canım çok sevindem senin adınaMerhaba tekrar. Ben kan testi yaptım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin
Merhaba canımm ne güzel haberler verdin çok şükürMerhaba tekrar. Ben kan testi yaptım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin
Tabloya sizi de eklememi ister mısınız17 Ekim'de bende transfer oldumYaş 36 olduğu için 2 embriyo transfer etti doktorum. Nasipse 29 Ekim'de kan testi yapılacak benimde
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin size de dua et beni de transferimin transfer hariç 6.gunum. 3 gün ömriyosu transfer edildi 2 adet daha erken biliyorum test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum adet olacak gibi karnım ağrıyor bide göğüs ağrısı çok sizin belirtilerniz nelerdiMerhaba tekrar. Ben kan testi yaptım ve pozitif sonuç aldım çok şükür. Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin
Tabloya sizi de eklememi ister mısınız