Benim yumurtalarimin kalitesi iyi degil ilk denememde 20 yumurtadan 5.güne gelen olmadi 3.gün transferi oldum 2kez tutmadi bu denememde 19 yumurtadan 1 tanesi 5.güne geldi kalitesi 5bc cok iyi degil yani ama bi umut bekliyorumPeki neden pozitif olmuyor yani doktorlar ne diyor benim bir dış bir de boş gebeliğim var rezervim az zaman kaybetmemek için tüp bebek denedik 5aa transfer edildi ilk tüp bebek
Gün içinde de yapsan cikar ama sabah ilk idrarda yapilan daha iyi sonuc verirİdrar testini sabah mı yapmam gerek?
Benim havuz yöntemi ile sadece 3 yumurtam oluştu bir tanesi 5aa o transfer edildi birisi 3. Gün birisi de 4bBenim yumurtalarimin kalitesi iyi degil ilk denememde 20 yumurtadan 5.güne gelen olmadi 3.gün transferi oldum 2kez tutmadi bu denememde 19 yumurtadan 1 tanesi 5.güne geldi kalitesi 5bc cok iyi degil yani ama bi umut bekliyorum
Bana da havuz yapalim denmisti o an beklemeye tahammulum yoktu orta kalite 3.gün embriyolarini transfer ettirdim tutmayacagi belliydi zaten denemek istemistim seninkinin kalitesi güzel maşallahBenim havuz yöntemi ile sadece 3 yumurtam oluştu bir tanesi 5aa o transfer edildi birisi 3. Gün birisi de 4b
Benimki 5aa önden gidiyormuş bakalım hayırlısı ama ben kabız oldumBana da havuz yapalim denmisti o an beklemeye tahammulum yoktu orta kalite 3.gün embriyolarini transfer ettirdim tutmayacagi belliydi zaten denemek istemistim seninkinin kalitesi güzel maşallah
Kayısı iyi geliyormuş bende olursam diye kayısı çayı almıştım sende dene istersenBenimki 5aa önden gidiyormuş bakalım hayırlısı ama ben kabız oldum
Ben günde 2-3 bardak kayısı kompostosu ve en az 2 litre su içiyorum, sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı yiyorum. Transferden sonra kabız olma diye doktor uyarmıştı.Benimki 5aa önden gidiyormuş bakalım hayırlısı ama ben kabız oldum
Malesef oldum tutmazsa bu yüzden benceBen günde 2-3 bardak kayısı kompostosu ve en az 2 litre su içiyorum, sabahları aç karnına 3-4 kuru kayısı yiyorum. Transferden sonra kabız olma diye doktor uyarmıştı.
Tutar öyle düşünmeyin ıkınmayı istemiyorlar o yüzden kabız olmayın diyorlar. Bana 3 gün dışkalama olmazsa bilgi verin demişlerdi. 3 gündür kabızsanız doktoru arayın ilaç verirler.Malesef oldum tutmazsa bu yüzden bence
Eklerim tabi yaşınızda yazarsanız onuda eklerimBenide ekler misin 17 Ekim transfer tarihim 5. Gün embriyosu
33Eklerim tabi yaşınızda yazarsanız onuda eklerim
merhaba hayırlı olsun inşallah pozitif haberler almanızı dilerimSelamlar
2 embriyo
Transfer günü: 18 ekim
Test günü: 28 Ekim
Ben ıkındım hemde çok sonra da ağladım artık dayanamadım eğer ıkınmakla olumsuz bir durum oluyorsa artık çok zorTutar öyle düşünmeyin ıkınmayı istemiyorlar o yüzden kabız olmayın diyorlar. Bana 3 gün dışkalama olmazsa bilgi verin demişlerdi. 3 gündür kabızsanız doktoru arayın ilaç verirler.
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini almanızı dilerimEklerim tabi yaşınızda yazarsanız onuda eklerim
Doktorunuz uyarmadı sanırım, inşallah tutunurBen ıkındım hemde çok sonra da ağladım artık dayanamadım eğer ıkınmakla olumsuz bir durum oluyorsa artık çok zorünşallah benimledir daha 1. Gün çünkü
Doktorum uyardı ama ben hayatımda böyle kabız olmadım streste etkiledi bence takdir ilahi ne diyelim önce saglıgımız elden bişey gelmiyorDoktorunuz uyarmadı sanırım, inşallah tutunur
Hemen bozma moralini tutacagı varsa hiç birşeye bakmıyor nasipte varsa tutarDoktorum uyardı ama ben hayatımda böyle kabız olmadım streste etkiledi bence takdir ilahi ne diyelim önce saglıgımız elden bişey gelmiyor
Tutunacaksa tutunur Allahın izniyle.dunyaya gelecekse hiçbirşey engel olmaz,dua edin.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahDoktorum uyardı ama ben hayatımda böyle kabız olmadım streste etkiledi bence takdir ilahi ne diyelim önce saglıgımız elden bişey gelmiyor