Inşallah canım bebeğin tutunmusturİyi dilekleriniz için teşekkür ederm. Bugun 6. Günum dün kaset test yaptım ama tek cizgiydi. İnşaAllah bebeğim bebimledir
Merhaba canım, güzel geçti 2 saat hiç kalkmadan yattım, ilaçlara ve günlük işlerimi yapmaya devam ediyorum. Sadece eğilmiyorum, yukarı uzanmıyorum. Bol su kayısı ceviz badem fındık yiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
Çok sevindim canım,inşallah Allahın izniyle güzel sonuçlar alacaksın,emeğimizin sonu evlatlarımıza kavuşmak olsunMerhaba canım, güzel geçti 2 saat hiç kalkmadan yattım, ilaçlara ve günlük işlerimi yapmaya devam ediyorum. Sadece eğilmiyorum, yukarı uzanmıyorum. Bol su kayısı ceviz badem fındık yiyorum inşallah güzel sonuçlar alırız.
Canım 5.gün embriyosu 5 gün sonra testte hafif silik çıkabiliyormuş ama herkeste olmayabiliyormuş bünyeye göre,testte birşey göremezsen strese girebilirsin erken yapmayı önermiyorlar ama yine de sen bilirsin5. Gün dondurulmuş çift embriyo pazartesi günü 6. Gün olacak erken gebelik testti yapsam çıkar mı?
Yerleşme kanaması olabilir stres yapmayın doktorunuza sorunArkadaşlar merhaba,umarım herkes güzel sonuçlar alır bışey soracağım 9 ekımde 5.gün dondurulmuş embrıyo transferi oldu 2 embrıyo konuldu, 5 gün sonra kaset test yaptım negatif bir de bugun yaptım yıne negatif, dün gündüzde yerleşme kanaması gibi biley geldi çok hafıf pembe renginde bugünde aynı şekilde sadece silinirken geldi sizce yerleşme kanaması mıdır? 2 önceki transferindedir aynı bu sekılde kanama gelmişti transferım pozitifti ama 22 haftalıkken kayıp yaşamıştım. Sizce yerleş mıdır lütfen yardımcı olun.
22 haftalık kaybınızın sebebi rahim ağzı yetmezliği miydiArkadaşlar merhaba,umarım herkes güzel sonuçlar alır bışey soracağım 9 ekımde 5.gün dondurulmuş embrıyo transferi oldu 2 embrıyo konuldu, 5 gün sonra kaset test yaptım negatif bir de bugun yaptım yıne negatif, dün gündüzde yerleşme kanaması gibi biley geldi çok hafıf pembe renginde bugünde aynı şekilde sadece silinirken geldi sizce yerleşme kanaması mıdır? 2 önceki transferindedir aynı bu sekılde kanama gelmişti transferım pozitifti ama 22 haftalıkken kayıp yaşamıştım. Sizce yerleş mıdır lütfen yardımcı olun.
Kanda gebelik baktirdiniz miArkadaşlar kımsenın bi fikri yokmuuu
Evet22 haftalık kaybınızın sebebi rahim ağzı yetmezliği miydi
22 haftalık kaybınızın sebebi rahim ağzı yetmezliği miydi
Cuma günü baktıracak daha etken diye baktırmadımKanda gebelik baktirdiniz mi
Yok idrarda gec çıkabilir, siz kan verin en iyisiPozitif olsa kaset testte çıkması mı gerekirdi illaki
Cnm benim hayırlısı olsun öncelikle bence bekle yapma cnnm sters olursun. Bazen geç tutunma oluyormus. Hiç kendinizi üzmeyin hatta kanı bekleyin derim. Eğer ki sabirsizim diyorsan en azından 10. Günü bekle beyan yüksek çıksın sinra bide azalıyor mu yükseliyor mu stersine girne5. Gün dondurulmuş çift embriyo pazartesi günü 6. Gün olacak erken gebelik testti yapsam çıkar mı?
Test günüm 10. Gün zaten ama heyecanlıyımCnm benim hayırlısı olsun öncelikle bence bekle yapma cnnm sters olursun. Bazen geç tutunma oluyormus. Hiç kendinizi üzmeyin hatta kanı bekleyin derim. Eğer ki sabirsizim diyorsan en azından 10. Günü bekle beyan yüksek çıksın sinra bide azalıyor mu yükseliyor mu stersine girne
5 günde idrar testi çoğunlukla göstermiyor bildiğim kadarıyla erken oluyor,test günü daha doğru olur kan testinde yani,lekelenme de yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle,bence çok acele etmeyin biraz daha bekleyinArkadaşlar merhaba,umarım herkes güzel sonuçlar alır bışey soracağım 9 ekımde 5.gün dondurulmuş embrıyo transferi oldu 2 embrıyo konuldu, 5 gün sonra kaset test yaptım negatif bir de bugun yaptım yıne negatif, dün gündüzde yerleşme kanaması gibi biley geldi çok hafıf pembe renginde bugünde aynı şekilde sadece silinirken geldi sizce yerleşme kanaması mıdır? 2 önceki transferindedir aynı bu sekılde kanama gelmişti transferım pozitifti ama 22 haftalıkken kayıp yaşamıştım. Sizce yerleş mıdır lütfen yardımcı olun.
Idrar testi için çok erken değer gözükmez hatta kanda bile erkenPozitif olsa kaset testte çıkması mı gerekirdi illaki
Bende heyecanlıyim cnm seni çok iyi anlıyorum İnşallah güzel.heyecanlarla.devam.edecek sürecimiz..önce snein haberini alacağız sonra bizimkiler sıraylaTest günüm 10. Gün zaten ama heyecanlıyım