Allah razı olsun ben Şubat'ta olmuştum işlerim felan çıktı o yüzden bu kadar sonra yaptırdım ama doktorumda bekleme konusunda bişey dememişti. Ama adetin 2. Günü tedaviye başlanıyo bittikten sonra neden çağırdı kiAyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah2. Tüp bebeğe ne kadar süre sonra başladınız? Benim doktorum adetim bittiği gibi gel dedi,
Merhaba arkadaşlar,ekim ayı tüp bebek sürecine başlayacak olanlar,bu zorlu sürecimizi birbirimizle paylaşıp,destek olalım,Allahın izniyle pozitifleri görürüz inşallah.Bu süreçte nasıl beslenmeli,nelere dikkat etmeli,stresimizi nasıl en aza indirebiliriz önerilerimizi ve bilgilerimizi paylaşalım.Bu süreçte olan tüm arkadaşlarım,hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmamız dileğiyle
Arkadaşlar tabloya bilgilerini girmek isteyenler @ ile beni ekleyerek bilgilerini yazabilir.Hepimizin süreci inşallah olumlu olur
Anne adayı Yaş Embriyo Transfer
TarihiTest
TarihiSonuç
Neevra 39 @varbirhayalimiz2 27 1 05.10.2024 16.10.2024
Canımm hiç belli olmaz,nasibi ne zaman sa ozaman gelecek ben ona inanıyorumNilay yaş 35 transfer tarıhı 2 ekim test tarıhı 14 ekım sonuç negatif dün verdım negatıf daha değişecegını sanmıyorum
Biliyorum canım bana adetim bitince dedi gel. Yani dondurulmuş embriyom var ilki tazeydi ya bence rahmime bakacak kalınlığına filan ben öyle düşünüyorum sonra uygun olduğu zaman transfer yapmak için. Takip yapacak gibi geldi bana. Belki rahim kalınlaştırma için iğne filen veriri. Bakalım göreceğim :) benimde geçen kasım ortası kaybım olmuştu doğal yoldan gebeydim 8,5 haftada kalbi durup kürtaj oldum. Sorma biraz dinlendim hah filen de çekildim 7 ay denedim olmayınca tüp bebek yapalım dedim geç kalmayayım diye. Bakalım inş ikinci transferim hayırlı sağlıklı sonuç bulur.Allah razı olsun ben Şubat'ta olmuştum işlerim felan çıktı o yüzden bu kadar sonra yaptırdım ama doktorumda bekleme konusunda bişey dememişti. Ama adetin 2. Günü tedaviye başlanıyo bittikten sonra neden çağırdı ki
Hayırlı olsun,inşallah pozitif haberlerini bekliyoruzNeevra merhaba herkese. İsmim Hande. 29 yaşındayım. 9 Ekimde transferim yapıldı. 19 ekimde test için çağırdılar. İnşaallah benim gibi bekleyen herkes, güzel sonuçlar alırız
İnşaallahHayırlı olsun,inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz
Emel 35 08.10.2024 18.10.2024Merhaba arkadaşlar,ekim ayı tüp bebek sürecine başlayacak olanlar,bu zorlu sürecimizi birbirimizle paylaşıp,destek olalım,Allahın izniyle pozitifleri görürüz inşallah.Bu süreçte nasıl beslenmeli,nelere dikkat etmeli,stresimizi nasıl en aza indirebiliriz önerilerimizi ve bilgilerimizi paylaşalım.Bu süreçte olan tüm arkadaşlarım,hepimiz için sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşmamız dileğiyle
Arkadaşlar tabloya bilgilerini girmek isteyenler @ ile beni ekleyerek bilgilerini yazabilir.Hepimizin süreci inşallah olumlu olur
Çok teşekkürler:) 2. Adete kaldı doktorum yurt dışına çıkacakmıs. O da 2 Kasımda baslayacakİnşallah sonucunuz güzel olur:) Transferiniz ne zaman ilk adetlemi yoksa ikinci adeti bekleyecek misiniz ?
Ekledim sizi şimdi,hayırlı olsun,inşallah pozitif haberlerini bekliyoruzBen tabloya eklemek istedim ama yapamadım
Çok teşekkür ederimEkledim sizi şimdi,hayırlı olsun,inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz
Tabikidemerhaba, transfer yapıldıktan sonra test gününde kadar herhangi bir ilaç kullanacak mıyız?
Sonuç pozitiftir inşallah Rabbim gönlündekini kolay yoldan hayrlı etsin sana.Merhaba arkadaşlar bende 3 ekimde transfer oldum, Rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin
Kan testim yarınSonuç pozitiftir inşallah Rabbim gönlündekini kolay yoldan hayrlı etsin sana.
Neevra merhabalar canım tablo guncellemesi bugun transfer gunum 1 embriyo idi sonuc negatif kalanlardan hayırlı haberler alalım ınsaallah ılk adetımle bır transfer daha yapacagız sorun cıkmazsa kasım ayına transfer oluyorum
Inşallah sorun çıkmaz canım kasım ayında transferin gerçekleşir,hepimiz için hayırlısı olsun inşallahNeevra merhabalar canım tablo guncellemesi bugun transfer gunum 1 embriyo idi sonuc negatif kalanlardan hayırlı haberler alalım ınsaallah ılk adetımle bır transfer daha yapacagız sorun cıkmazsa kasım ayına transfer oluyorum