Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlık ocağına gitmedim ama onlar aradı kilosunu söyledim. O da az almış ama yine de almış biz mama tavsiye etmiyoruz eke başlatın isterseniz dedi. Ben de osman gönülaldan dinlediğim kadarıyla sırf az kilo alıyor diye 4 4bucukta erkenden katı gıdaya başlamayı önermiyor ben de eke de başlamadım. Öyle emzirerek devam
Sağlık ocağına gitmedim ama onlar aradı kilosunu söyledim. O da az almış ama yine de almış biz mama tavsiye etmiyoruz eke başlatın isterseniz dedi. Ben de osman gönülaldan dinlediğim kadarıyla sırf az kilo alıyor diye 4 4bucukta erkenden katı gıdaya başlamayı önermiyor ben de eke de başlamadım. Öyle emzirerek devam
Ben de 8e çektim ama bu birkaç gündür her şey tepetaklak oldu. Dün öğleden sonra 5 saat uyumadı. İnanılmaz kötüydü hiç susmadan ağladı ağladı ağladı. Kafayı yemek üzereydim bir de iftar saati
Baktım da kafalarına göre girmişler değiştirsem mi acaba sağlık ocağını ne yapsam bilemedim. Kafa çapına 60 yazmışlar hatta tüm persentilin ilerisinde görünüyor hahaha saçmalık