- 18 Nisan 2023
- 327
- 153
- 23
- 30
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #32.121
hep benimle uyuyor ama bu seferde eşim yataktan çıkmak zorunda kalıyor . Yatağına nasıl alıştırmamız lazım dedi dün. Eşimde yatağında yatmak istiyor ama nasıl alıştırcam hiçbir fikrim yok. Yatağına koyduğum anda kalkıyorOnlar için de dayanması zor büyük ihtimalle bu yüzden de huzursuz olabiliyorlar. Biz geceleri beraber yatıyoruz yatarak emiyor o yüzden uzun uyuyor beşikte olsa en fazla 2 saat uyurdu sanırım
Merhaba. Yatarak emziriyorum demişsiniz kendisi bırakıyor mu emdikten sonra siz mi çekiyorsunuz memeyi ağzındanOnlar için de dayanması zor büyük ihtimalle bu yüzden de huzursuz olabiliyorlar. Biz geceleri beraber yatıyoruz yatarak emiyor o yüzden uzun uyuyor beşikte olsa en fazla 2 saat uyurdu sanırım
Ay inşallah benim de dediğiniz gibi olur. Alerjiyle ilgili bir şeyler okudum buralarda ondan kafam karıştı söz konusu aşı olunca herkes bir şeyleri ona bağlıyorAlerjiyle bu aşıların bir ilgisi yok rahat olun. Bizimki çok sorunsuz geçti ateş bile olmadı
Benim de bazen sabah yanıma yatırdığımda daha uzun uyuduğunu fark ettim gece nasıl yatırıyorsunuz yanınıza ben ezerim diye korkuyorumOnlar için de dayanması zor büyük ihtimalle bu yüzden de huzursuz olabiliyorlar. Biz geceleri beraber yatıyoruz yatarak emiyor o yüzden uzun uyuyor beşikte olsa en fazla 2 saat uyurdu sanırım
Bazen kendi bırakıyor bazen ben bıraktırıyorum emzik gibi olduğunda. Gece uykusu değişken genelde 10-11 civarı, ben de onla yatıyorum onu uyutup odadan çıkmadım yani hiç. Genelde 2 gibi kalkıp yatakta emziriyorum bağdaş kurup. 3’e doğru uyuyor bi daha 6 buçuk gibi kalkıyor. Bazen gece uykusu uzuyor 11.30-12 gibi uykuya geçiyor sabah 6’ya kadar filan uyanmıyor o zaman (yine ara ara yatarak emdiği oluyor bazen olmuyor)Merhaba. Yatarak emziriyorum demişsiniz kendisi bırakıyor mu emdikten sonra siz mi çekiyorsunuz memeyi ağzındanve kaç gibi gece uykusu moduna geçiyorsunuz kaç gibi uyuyor
Valla ben de bilmiyorum nasıl alışacak şu an gece uykumu almaya odaklıyımhep benimle uyuyor ama bu seferde eşim yataktan çıkmak zorunda kalıyor . Yatağına nasıl alıştırmamız lazım dedi dün. Eşimde yatağında yatmak istiyor ama nasıl alıştırcam hiçbir fikrim yok. Yatağına koyduğum anda kalkıyor
Rotada geçerli de normal aşılardan hiçbi şey olmaz endişelenmeyinAy inşallah benim de dediğiniz gibi olur. Alerjiyle ilgili bir şeyler okudum buralarda ondan kafam karıştı söz konusu aşı olunca herkes bir şeyleri ona bağlıyor
Ben yıllardır kedilerle yatıyorum o yüzden çok alışığım sabit yatmaya hiç öyle korkum olmadıBenim de bazen sabah yanıma yatırdığımda daha uzun uyuduğunu fark ettim gece nasıl yatırıyorsunuz yanınıza ben ezerim diye korkuyorum
Evet kısmen benziyor uyku saatleri. Akşam üzeri huzursuzluk yapıyor mu bir de gündüz kaç kere ve kaç saatte bir uyutuyorsunuz ve ne kadar uyuyorBazen kendi bırakıyor bazen ben bıraktırıyorum emzik gibi olduğunda. Gece uykusu değişken genelde 10-11 civarı, ben de onla yatıyorum onu uyutup odadan çıkmadım yani hiç. Genelde 2 gibi kalkıp yatakta emziriyorum bağdaş kurup. 3’e doğru uyuyor bi daha 6 buçuk gibi kalkıyor. Bazen gece uykusu uzuyor 11.30-12 gibi uykuya geçiyor sabah 6’ya kadar filan uyanmıyor o zaman (yine ara ara yatarak emdiği oluyor bazen olmuyor)
Bende sırf uykumu almak için yatağına koymayı hiç düşünmüyorum. Yoksa uyumak imkansız oluyor. Neyse en azından yalnız değilmişim . Bu da insanı rahatlatıyorValla ben de bilmiyorum nasıl alışacak şu an gece uykumu almaya odaklıyım
Biz de biz deee, ilk 3 hafta beşiğinde yatırdık, sonra gaz sancıları pik yaptı, yarım saatte bir uyanmaya başladı, reflü yatağıyla beraber ortamıza yatırmaya başladık, o gün bu gündür beraber yatıyoruz, uyku konforu falan kalmıyor tabi ama uyuyabildiğime şükrediyorum benBende sırf uykumu almak için yatağına koymayı hiç düşünmüyorum. Yoksa uyumak imkansız oluyor. Neyse en azından yalnız değilmişim . Bu da insanı rahatlatıyor
Valla değişken oluyo yaa. Akşam üzeri bazen huzursuz oluyo bazen olmuyo. Gündüz 2-3 defa bir saat kadar uyuyo sanırım bazen uzuyor 2 saat bazen çok kısa oluyoEvet kısmen benziyor uyku saatleri. Akşam üzeri huzursuzluk yapıyor mu bir de gündüz kaç kere ve kaç saatte bir uyutuyorsunuz ve ne kadar uyuyor
Mutlu anne mutlu bebek ya. Şu an uykumu almak önemli benim içinBende sırf uykumu almak için yatağına koymayı hiç düşünmüyorum. Yoksa uyumak imkansız oluyor. Neyse en azından yalnız değilmişim . Bu da insanı rahatlatıyor
Bizim genelde gündüz uykularımız yarım saat en iyi 45 dakikaValla değişken oluyo yaa. Akşam üzeri bazen huzursuz oluyo bazen olmuyo. Gündüz 2-3 defa bir saat kadar uyuyo sanırım bazen uzuyor 2 saat bazen çok kısa oluyo
Gündüz uykuları uzun olmak zorunda değil ya siz yanlış bi şey yapmıyorsunuzdur. Zamanla gündüz uykuları kısalıp geceler uzayacak zaten. Benimki de bazen gündüz neredeyse hiç uyumuyor 10-15 dk kesik kesik. Yani öyle günler de oluyor. Beşiğinde hiç uyumuyor mesela bu aralar. Olur öyle takılmayınBizim genelde gündüz uykularımız yarım saat en iyi 45 dakika
Ben mi yanlış yapıyorum acaba bir şeyleri
Benim durumumda olan var mı acaba
Sağol canım. Fucicort kortizonlu krem verdi. 4 gün kullan bırak dedi. Bi de biodermanin kremini ve temizleyicisini verdi ama alamadım henüzGeçmiş olsun canım. Ne verdiler tadevi olarak genelde mustelanın stelatopia diye kremi var insanlar çok memnun
Doğum kilosu kaçtı bebeğinizin? Her istediğinde emziriyorım ama bu kadar kilo almadı benim bebeğim. Zaten bir ay dolduğunda yeterince kilo alamadığını farketmişti doktoru. Meğerse çenesi güçsüzmüş. Şimdi güçlendi ama kilosu doktorun dediğine göre azKızlar 2 ayını tamamlayan bebeklerinizi kaç saatte bir emzirdiniz ya da beslediniz? Doktor kilosu biraz fazla dedi ben genelde 2 saatte bir emziriyordum 6 kilo çıktı bugün aşı öncesi tartıda. Doktor 3 saatte bir emzir her ağladığında meme verme dedi ama uzatamıyorum alıştı sanki. Bugün de aşıdan sonra mesela yırtıyor ağlıyor kendini en son ne yapacağımı bilemiyorum meme veriyorum yine.
3440 gr doğdu. Çenesi güçlendiyse son süte daha güzel ulaşır kilo alımı artar annesi artıkDoğum kilosu kaçtı bebeğinizin? Her istediğinde emziriyorım ama bu kadar kilo almadı benim bebeğim. Zaten bir ay dolduğunda yeterince kilo alamadığını farketmişti doktoru. Meğerse çenesi güçsüzmüş. Şimdi güçlendi ama kilosu doktorun dediğine göre az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?