Anladım umarım regl gelmez artı med güvenilir değil diyorlar da bilmiyorum pekReglime 3 gün var artı med erken gebelik testi yaptım
Evet bende okudum ama bakalım nasipAnladım umarım regl gelmez artı med güvenilir değil diyorlar da bilmiyorum pek
Canım benim çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip etsin rabbimEvet muhakkak öyledir iki kaybım var ister istemez hep bir korkuyla endişeyle yaklaşıyorum ama inanıyorum bu ay ya da başka zaman bu sefer sağlıkla olacak inşallah
Yok hiç yapmadım sabredebildigim yere kadar sabredip beklemek istiyorumEvet değişebiliyor bir de bu ay pek su tüketmedim geç atılmış da olabilir bakalım artık sen hiç test yaptın mı canım bu aşılamandsn sonra
Prodoctor iyi benceValla kızlar trendyoldaki yorumların hepsi her marka için iyi diyor. Benimde kafam karıştı hangi testi kullansam diye. Banada 15 gün sonra lazım olacakrabbim bu yolda olan tüm bacılarımın duasını kabul etsin inşallah
İnşallah hepimizimizCanım benim çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağlıkla mutlulukla kucağınıza almak nasip etsin rabbim
En iyisi aslında ben de test vardı diye dayanamadımYok hiç yapmadım sabredebildigim yere kadar sabredip beklemek istiyorum
Evet ben onu kaç kere kullandım yalancı pozitif çıkarmıyor negatifse direkt ter temiz çıkıyorKızlar Konu açılmışken bende sorayım ozamn gebelik testi olarak prodoctor sipariş verdim güvenilir mi sizce
Benim 7. Gün negatif çıkmıştı testim ama 8. Gün goguslerimde değişiklikler oldu köyü kısımlar genişledi ve kabarcıklar belirginleşti .bel ve kasık ağrım tekrar başladı.sizlerde belirti var mı
Ben de regl öncesi olan sancılar var başka da bir şey yok bugün ki testim silik çıktı iğne etkisi olabilir dedik pazar tekrar yapacamBenim 7. Gün negatif çıkmıştı testim ama 8. Gün goguslerimde değişiklikler oldu köyü kısımlar genişledi ve kabarcıklar belirginleşti .bel ve kasık ağrım tekrar başladı.sizlerde belirti var mı
Erken gebelik daha net sonuç veriyor da işte bizim şu iğne etkisi olayı işleri karıştırıyorErken gebelik testi mi yapılmalı kaset mi
Sizin 7. gün negatif çıkmışsa iğne etkisi geçmiştir bugün ya da yarın yaparsanız çıkar aslındaBenim 7. Gün negatif çıkmıştı testim ama 8. Gün goguslerimde değişiklikler oldu köyü kısımlar genişledi ve kabarcıklar belirginleşti .bel ve kasık ağrım tekrar başladı.sizlerde belirti var mı
Bugün sipariş verdim pazartesiye kadar gelir umarım ilk testi pazartesi yapmayı düşünüyorum (tabi dayanabilirsem)Evet ben onu kaç kere kullandım yalancı pozitif çıkarmıyor negatifse direkt ter temiz çıkıyor
Eğer dayanabilirsem pazartesi günü kanda baktıracağımSizin 7. gün negatif çıkmışsa iğne etkisi geçmiştir bugün ya da yarın yaparsanız çıkar aslında
evde pozitif görmeden mi kan vereceksinizEğer dayanabilirsem pazartesi günü kanda baktıracağım
Evet.daha doğru sonuç olur diye düşünüyorum ama kararsızım daevde pozitif görmeden mi kan vereceksiniz
Yaaaa çok üzüldümBugün aşılamamın 11. Günü dayanamayıp evde test yaptım ve negatif çıktı