- 18 Kasım 2024
- 56
- 21
- 33
Benim burdan anladığım kadarıyla iğneyi bıraktığın günden itibaren 10-12 gün arası iğnenin etkisi geçiyor. Tabi herkezin metabolizması farklı olabiliyor. Neyse sen şimdi bence bunları düşünme. Şöyle karnı burnunda elin karnında aynanın karşısında hayal et kendiniEvet özellikle ona dikkat ediyorum ilk 5 dk içinde böyle oldu ya niye sevinemiyorum birincisi çatlatma iğnesi beta içerdiği için pozitif gösterebiliyor bir diğeri de bu testi hiç bilmiyorum indirimde almıştım iki gün sonra ya da yarın tekrarlarım
Tamam hayali bile harikaBenim burdan anladığım kadarıyla iğneyi bıraktığın günden itibaren 10-12 gün arası iğnenin etkisi geçiyor. Tabi herkezin metabolizması farklı olabiliyor. Neyse sen şimdi bence bunları düşünme. Şöyle karnı burnunda elin karnında aynanın karşısında hayal et kendinipozitif düşün pozitif olsun. Böyle düşüne düşüne hep kendimize eziyet ediyoruz. Bende kendi kendime çok kızıyorum. Aklıma gelince hemen pozitif düşünmeye başlıyorum. Lütfen sende öyle yap
Rica ederim ne demekTamam hayali bile harikaçok teşekkürler
Evet muhakkak öyledir iki kaybım var ister istemez hep bir korkuyla endişeyle yaklaşıyorum ama inanıyorum bu ay ya da başka zaman bu sefer sağlıkla olacak inşallahRica ederim ne demekhem bide şöyle düşün eğer pozitifsek o civcivede bu stresi yaşatmaya hakkımız yok Allah’ın izniyle hayırlısı ile olsun herşey o bebişlerinde vardır bi bildikleri yada bekledikleri bi zaman
Yaptım pozitif
Tebrikler kaçıncı gün bugünYaptım pozitif
Salı günü kan vermem gerekiyor hala iğne etkisi mi bilemedim Anlamıyorum kafam çorba oldu ofTebrikler kaçıncı gün bugün
Ben de bugün yaptım benim de silik çıktı ama iğne etkisi de olabilir bekliyorumSalı günü kan vermem gerekiyor hala iğne etkisi mi bilemedim Anlamıyorum kafam çorba oldu of
Cnm silik bı şekilde görünüyor ama dediğin gibi iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir testi tekrarlamaya devam et koyulaşır sa özelikle ilk 5 dakikada gebelik var demektir dualarım sen ve senin gibi bu yolda olan tüm arkadaşlarımla inşallah hepiz bu ay pozitifleri görürüzTestim bu
Testi tekrarlamaya devam et koyulaşır sa pozitiftir öbür türlü iğnenin de etkisi olabilir umudunu kırip uzulmeni istemem çatlatma iğnesinden sonra 12.gunde bile pozitif gördüm 13.gun negatif olduSalı günü kan vermem gerekiyor hala iğne etkisi mi bilemedim Anlamıyorum kafam çorba oldu of
Çok teşekkürler canımCnm silik bı şekilde görünüyor ama dediğin gibi iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir testi tekrarlamaya devam et koyulaşır sa özelikle ilk 5 dakikada gebelik var demektir dualarım sen ve senin gibi bu yolda olan tüm arkadaşlarımla inşallah hepiz bu ay pozitifleri görürüz
12. Güne kadar sürüyor mu iğne etkisi genelde 12. Gün kalmaz deniyor 5 dk da mı pozitif görünüyordu yaptığındaTesti tekrarlamaya devam et koyulaşır sa pozitiftir öbür türlü iğnenin de etkisi olabilir umudunu kırip uzulmeni istemem çatlatma iğnesinden sonra 12.gunde bile pozitif gördüm 13.gun negatif oldu
Evet ilk 5 dk da görünüyor du tabi bu süreç kişiden kişiye değişir ama ikinci çatlatma ignem de ise 10.gun negatif olmuştu12. Güne kadar sürüyor mu iğne etkisi genelde 12. Gün kalmaz deniyor 5 dk da mı pozitif görünüyordu yaptığında
Bugün aşılamamın 11. Günü dayanamayıp evde test yaptım ve negatif çıktıY Yyg1 F flower29 E elizan04 G giiirlllss @polyannanin_gunlugu T Tyyyy @CinnamonQueen
Kızlar durumunuz nasıl test yapan var mı iğne etkisi içşn kontrol eden var mı baştan beri zaman geçmiyor