2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Benim burdan anladığım kadarıyla iğneyi bıraktığın günden itibaren 10-12 gün arası iğnenin etkisi geçiyor. Tabi herkezin metabolizması farklı olabiliyor. Neyse sen şimdi bence bunları düşünme. Şöyle karnı burnunda elin karnında aynanın karşısında hayal et kendini pozitif düşün pozitif olsun. Böyle düşüne düşüne hep kendimize eziyet ediyoruz. Bende kendi kendime çok kızıyorum. Aklıma gelince hemen pozitif düşünmeye başlıyorum. Lütfen sende öyle yap

Tamam hayali bile harika çok teşekkürler

Evet muhakkak öyledir iki kaybım var ister istemez hep bir korkuyla endişeyle yaklaşıyorum ama inanıyorum bu ay ya da başka zaman bu sefer sağlıkla olacak inşallah

Cnm silik bı şekilde görünüyor ama dediğin gibi iğnenin etkisi hala devam ediyor olabilir testi tekrarlamaya devam et koyulaşır sa özelikle ilk 5 dakikada gebelik var demektir dualarım sen ve senin gibi bu yolda olan tüm arkadaşlarımla inşallah hepiz bu ay pozitifleri görürüz

Salı günü kan vermem gerekiyor hala iğne etkisi mi bilemedim Anlamıyorum kafam çorba oldu of
Testi tekrarlamaya devam et koyulaşır sa pozitiftir öbür türlü iğnenin de etkisi olabilir umudunu kırip uzulmeni istemem çatlatma iğnesinden sonra 12.gunde bile pozitif gördüm 13.gun negatif oldu

Çok teşekkürler canım yarın ya da ertesi gün tekrar yapıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakıcam

Testi tekrarlamaya devam et koyulaşır sa pozitiftir öbür türlü iğnenin de etkisi olabilir umudunu kırip uzulmeni istemem çatlatma iğnesinden sonra 12.gunde bile pozitif gördüm 13.gun negatif oldu
12. Güne kadar sürüyor mu iğne etkisi genelde 12. Gün kalmaz deniyor 5 dk da mı pozitif görünüyordu yaptığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…