2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Evet özellikle ona dikkat ediyorum ilk 5 dk içinde böyle oldu ya niye sevinemiyorum birincisi çatlatma iğnesi beta içerdiği için pozitif gösterebiliyor bir diğeri de bu testi hiç bilmiyorum indirimde almıştım iki gün sonra ya da yarın tekrarlarım 🙏
Benim burdan anladığım kadarıyla iğneyi bıraktığın günden itibaren 10-12 gün arası iğnenin etkisi geçiyor. Tabi herkezin metabolizması farklı olabiliyor. Neyse sen şimdi bence bunları düşünme. Şöyle karnı burnunda elin karnında aynanın karşısında hayal et kendini 🤲 pozitif düşün pozitif olsun. Böyle düşüne düşüne hep kendimize eziyet ediyoruz. Bende kendi kendime çok kızıyorum. Aklıma gelince hemen pozitif düşünmeye başlıyorum. Lütfen sende öyle yap ☺️

Benim burdan anladığım kadarıyla iğneyi bıraktığın günden itibaren 10-12 gün arası iğnenin etkisi geçiyor. Tabi herkezin metabolizması farklı olabiliyor. Neyse sen şimdi bence bunları düşünme. Şöyle karnı burnunda elin karnında aynanın karşısında hayal et kendini 🤲 pozitif düşün pozitif olsun. Böyle düşüne düşüne hep kendimize eziyet ediyoruz. Bende kendi kendime çok kızıyorum. Aklıma gelince hemen pozitif düşünmeye başlıyorum. Lütfen sende öyle yap ☺️
Tamam hayali bile harika 🥰 çok teşekkürler

Rica ederim ne demek 🥰 hem bide şöyle düşün eğer pozitifsek o civcivede bu stresi yaşatmaya hakkımız yok 🤣 Allah’ın izniyle hayırlısı ile olsun herşey 🤲 o bebişlerinde vardır bi bildikleri yada bekledikleri bi zaman ☺️
Evet muhakkak öyledir iki kaybım var ister istemez hep bir korkuyla endişeyle yaklaşıyorum ama inanıyorum bu ay ya da başka zaman bu sefer sağlıkla olacak inşallah 🙏

X