Bugun 10.günüm promester iğnem vardı bitti bugun iğne yerlerimin ağrısı dışında bir problemim yok aslında sizde var mı farklılık?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 10.günüm promester iğnem vardı bitti bugun iğne yerlerimin ağrısı dışında bir problemim yok aslında sizde var mı farklılık?
Evet.daha doğru sonuç olur diye düşünüyorum ama kararsızımevde pozitif görmeden mi kan vereceksiniz
Ben pozitif görmeden kan vermeyi düşünmüyorum ama siz nasıl falan iyi hissedeceksiniz öyle yapınEvet.daha doğru sonuç olur diye düşünüyorum ama kararsızım
Aynen aynı içeriklere sahip, sizin ikinci aşılamanız mı, size ne verildi?Bu iğne ne için progestan gibi mi
İnşallah gerek kalmaz ikinciye ikincide herkese veriliyor mu yani her yerin uygulaması farklı olduğu için nasıl oluyor bilmiyorumBenim ilk sadece progestan hap kullanıyorum
Yok canım değişeceğini sanmıyorum regl 3 gün sonra pozitif olunca 4 gün önceden bile çok net çizgi çıkıyor umarım sizler pozitifleri görürsünüzUmarım bı iki gün içinde pozitifi görürsünüz
Aşılama anında bi agri olmuyor yada şöyle soylim bende olmamıştı 3 bilemedin 5 dk sürüyor işlem 10/15 dk uzatiyorlar ekstradan benim ağrım aşılamadan sonra oldu var olan agrida çatlatma iğnesinin yan etkileri iğne bende yan etki yapıyor bugün Çatlatma iğnesinin 12.gunu ve hala kasiklarimda ağrı var benim bı arkadaş var 5 kez aşılama yapti hiç ağrım olmuyo hiç bişey hissetmiyorum diyo yani durum soyle toparlamam gerekirse olacak olan ağrı kişiden kişiye değişiyorKızlar bende haftaya ilk aşılamamı olcam
Femarayla yumurtam büyümedi Gonalf 900 kullanıyorum şimdi de birsürü yumurtam oldu ama ben riskleri göze alıp yaptırıcam bizim sülalede ikiz çok benimde ikiz kardeşim var ama hamile kalmakta tek zorlanan kişi benim bikaç sorum var çok acıyor mu aşılama yaparlarken ? Ve aşılama sonrası süreç nasıl oluyor
İlk 5 dk da mi çıktı evet var olan bı çizgi var görünüyor elinde gebelik testi varsa tekrarla yoksada kan testi verebilirsinMerhaba benim iğnenin 12.Günü bugün pazar günü olarak sayarsak çarşamba günü bişey aktı gibi hissettim almamıştı ama sildim kahverengi leke geldi bidaha da gelmedi benim göğüslerim adetten önce ağrımaz daha doğrusu şişer ama iner aynı gün şuan dolgun uçları belli kahverengi kasıkta ani kramplar var iki gündür adetime var daha bugün yaptığım erken gebelik testi de böyle çıktı silik çizgi sizce varmı
Kan veriyim ben yarın o zamanİlk 5 dk da mi çıktı evet var olan bı çizgi var görünüyor elinde gebelik testi varsa tekrarla yoksada kan testi verebilirsin
Aşılama sırasında çok hafif bir sancı oldu ben de ama hissedilmeyi kadar sonrasında bir ağrım sizin olmadı aşılama sonrası 5 dk doktorun odasında yaklaşık yarım saat 40 dk da yataklı odada uzandımKızlar bende haftaya ilk aşılamamı olcam
Femarayla yumurtam büyümedi Gonalf 900 kullanıyorum şimdi de birsürü yumurtam oldu ama ben riskleri göze alıp yaptırıcam bizim sülalede ikiz çok benimde ikiz kardeşim var ama hamile kalmakta tek zorlanan kişi benim bikaç sorum var çok acıyor mu aşılama yaparlarken ? Ve aşılama sonrası süreç nasıl oluyor
Evet görünüyor pozitif benceMerhaba benim iğnenin 12.Günü bugün pazar günü olarak sayarsak çarşamba günü bişey aktı gibi hissettim almamıştı ama sildim kahverengi leke geldi bidaha da gelmedi benim göğüslerim adetten önce ağrımaz daha doğrusu şişer ama iner aynı gün şuan dolgun uçları belli kahverengi kasıkta ani kramplar var iki gündür adetime var daha bugün yaptığım erken gebelik testi de böyle çıktı silik çizgi sizce varmı
Sizin ne olduEvet görünüyor pozitif bence
Ben dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesefSizin ne oldu
Slm aleykym canlar Ben tedavi goruyorum ve gobekten iynelerim bitti ve pazar catlatma iynesi yapildi bu arada catlatma iyne vurulmadan cuma doktora gittim ve bana dediki Sol tarafta yumurtan olismus dedi tek 1 tane bunla hamile kalabilrmiyim acaba asilama oldum 2 gun kana geldi bida olmadi ama acaba iynedenmi goguslerim cok agriyor adet olacak gibi baska kasik agrim falanda yok 1 gun dinlendim ve normal isime donmdum sizce nasil okuyup ban fikir verirmiziniz birde biz esimle sakli yaptirdik hani tutmazssa kimse ay olmadi mi niye boyle oldu laflari duymayalim diye sonra kayin pederim acid kalp amalayati oldu ve bende kaliyor Ben ona bakiyorum kendimi yormuyorum ama ister istemez yoruluyorum kaynanamda var ama esim bildigi icin cok yardim ediyor banana dua edin kizlar install biraz uzun old ama hakkiniz helal edinMerhaba kızlar aralık ayında aşılama yapanlar yapacak olanlar burda buluşalım birbirimize destek olalım hem de belirtilerimizi paylaşırız