Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benim gibi hamilelikte kocasına gıcık olan var mı ya akflalflal adam melek gibi ama bana ne yapsa batıyor hiç öyle biri de değildim ama inanılmaz soğuğum hamilelikten beri

Kızlar benim gibi hamilelikte kocasına gıcık olan var mı ya akflalflal adam melek gibi ama bana ne yapsa batıyor hiç öyle biri de değildim ama inanılmaz soğuğum hamilelikten beri
hormonlar değişiyor olur oyle, kırmadan soylersiniz anlar belki ya da çaktırmadan devam edersiniz.. benim mide bulantılarımda hayattan soguttu beni ama neyseki sanki yavas yavas geciyor gibi. Hamilelik hassas bir dönem kolay değil, anlayıslı olacaktır size

Tamam canım biraz rahatladım herşey aklıma şüphe yaratır oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçirirz hepimiz
Şiddetli ağrı, kanama olmadıkça hiçbir şeyden endişe duyma canım. Zaten inan bana belirtileri hissetmeye başladığında biraz daha geç başlasaydı çok erken değil mi zaman nasıl geçecek falan diyeceksin

Hangi ilaçlara dirençli oldugu yazmıyor mu kültür sonucunda?

Idrar yolu enfeksiyonunuz varsa yaban mersini yiyebilirsiniz, ben hatta hapini da kullaniyorum iyi geliyor sonucta bitkisel icinde baska hicbirsey yok . Doktorunuza da danisabilirsiniz. Cocuklugumdan beri cektigim icin ara ara onlem aliyorum

Kızlar bişey sorucam. Ben 6+2deyim. Henüz doktor bulamadım. Ne zaman bulmam lazım. Kalp atışı duymaya gideceğim zaman illa doktor bulup ona göre mi gitmem gerekir sonra geç kalır mıyım?

Kızlar bişey sorucam. Ben 6+2deyim. Henüz doktor bulamadım. Ne zaman bulmam lazım. Kalp atışı duymaya gideceğim zaman illa doktor bulup ona göre mi gitmem gerekir sonra geç kalır mıyım?
Yok canım tavsiye edilen doktorlardan birine git eğer beğenmezsen başkasına gidersin bu hafta kalp atışı duyulur muhtemel senin ben iki doktora gittim beğenmedim bu hafta başka doktora gidicem mesela

Merhaba Anneler ben Perşembe günü beta değeri 1318 çıktı sonra cumartesi tekrar verdin 1368 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi pazarteis tekrar gel dedi yaşayan var mı 5 haftalık gebelikteyim

Kızlar selamm bende dünden beri az yemek yiyorum ve halsizlik var mide bulantısıda haftasonu evdeyim diye prilam içmeyeyim dedim özellikle çöp kokusuna kalan yemeklerde midem bulanıyo baş ağrımda var şuan bel ağrımda oldu 7+6dayımm

Eklentiler

• 02e74817-2469-4245-bbee-365cf43f1fed.jpeg
    85,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 45744b1d-e662-4d8c-955d-a0ac844c71dc.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 30
  • eb7a7f67-a3ea-466c-9c9f-de3926f6747c.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar fetal dna testı yaptırmayı düşünen var mı? İstanbulda araştırdınız mı? Bildiğiniz bir yer var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
ben yaptırıcam şuan 8+1 im 11 haftada gelin dediler. ilk çocuğumdada yaptırmıştım. hem sağlık açısından hemde cinsiyeti erken öğrenmek için parası olanın yaptırması iyi olur diye düşünüyorum. benim sorduğum 3-4 firma 10-15 arası fiyat verdi sonuç içinde 6-15 gün arası dediler genelde.

Maşallah kuzum. Benim de iki gündür midem yanıyordu. Bugün bulantı gibi hafif hafif başladı. Daha 4-5 civarı benimki. Keseyi görmedik henüz. Salı randevumuz. Prilam ilaç mı kuzum? Doktor'un mu verdi? Kötü olacak olursam benn de isteyeyim

Merhaba. Coraspin ve oksapara ne zaman başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…