Tamam canım biraz rahatladım herşey aklıma şüphe yaratır oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçirirz hepimizÇok erken canım :) Ben 5. hafta bitene kadar oruç falan tutmuştum o kadarki hiçbir belirtisi yoktu. 6. haftanın sonlarına doğru başlıyor birçok şey genelde...
hormonlar değişiyor olur oyle, kırmadan soylersiniz anlar belki ya da çaktırmadan devam edersiniz.. benim mide bulantılarımda hayattan soguttu beni ama neyseki sanki yavas yavas geciyor gibi. Hamilelik hassas bir dönem kolay değil, anlayıslı olacaktır sizeKızlar benim gibi hamilelikte kocasına gıcık olan var mı ya akflalflal adam melek gibi ama bana ne yapsa batıyor hiç öyle biri de değildim ama inanılmaz soğuğum hamilelikten beri
Şiddetli ağrı, kanama olmadıkça hiçbir şeyden endişe duyma canım. Zaten inan bana belirtileri hissetmeye başladığında biraz daha geç başlasaydı çok erken değil mi zaman nasıl geçecek falan diyeceksinTamam canım biraz rahatladım herşey aklıma şüphe yaratır oldu inşallah sağlıklı gebelikler geçirirz hepimiz
Hangi ilaçlara dirençli oldugu yazmıyor mu kültür sonucunda?İdrar kültüründe üreme oldu diyor yani enfeksiyon var ama türü falan yazmıyor, normal mi bu? Yani doktor bakterinin türüne göre ilaç verelim demişti de sadece üreme oldu yazınca nasıl anlayacak çok anlayamadım
Yok boşHangi ilaçlara dirençli oldugu yazmıyor mu kültür sonucunda?
Yazması lazım hem hangi bakteri oldugu hem de hangi ilaçlara duyarlı oldugu o bakterilerin. Belki doktorun ekranına düşüyordurYok boşbelki tüm sonuç mu çıkmadı anlamadım
Idrar yolu enfeksiyonunuz varsa yaban mersini yiyebilirsiniz, ben hatta hapini da kullaniyorum iyi geliyor sonucta bitkisel icinde baska hicbirsey yok . Doktorunuza da danisabilirsiniz. Cocuklugumdan beri cektigim icin ara ara onlem aliyorumİdrar kültüründe üreme oldu diyor yani enfeksiyon var ama türü falan yazmıyor, normal mi bu? Yani doktor bakterinin türüne göre ilaç verelim demişti de sadece üreme oldu yazınca nasıl anlayacak çok anlayamadım
Yok canım tavsiye edilen doktorlardan birine git eğer beğenmezsen başkasına gidersin bu hafta kalp atışı duyulur muhtemel senin ben iki doktora gittim beğenmedim bu hafta başka doktora gidicem meselaKızlar bişey sorucam. Ben 6+2deyim. Henüz doktor bulamadım. Ne zaman bulmam lazım. Kalp atışı duymaya gideceğim zaman illa doktor bulup ona göre mi gitmem gerekir sonra geç kalır mıyım?
Kuzumm banada yedikten sonra ellerini bir yere sürme hemen yıka dediler ahududu ve çilekte öyle yaptımTamam canım sağol
Merhabalar benimkinede bakabilirmisinnnRamziye göre erkeksağlıkla doğsun minnoş
Hımm bak bu da bir bilgi. O zaman çatalla yiyelim. Elimle yiyordum benKuzumm banada yedikten sonra ellerini bir yere sürme hemen yıka dediler ahududu ve çilekte öyle yaptım
ben yaptırıcam şuan 8+1 im 11 haftada gelin dediler. ilk çocuğumdada yaptırmıştım. hem sağlık açısından hemde cinsiyeti erken öğrenmek için parası olanın yaptırması iyi olur diye düşünüyorum. benim sorduğum 3-4 firma 10-15 arası fiyat verdi sonuç içinde 6-15 gün arası dediler genelde.Kızlar fetal dna testı yaptırmayı düşünen var mı? İstanbulda araştırdınız mı? Bildiğiniz bir yer var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Ay bende öyle yedim bıkkınlık geldi aldım elimle yedimHımm bak bu da bir bilgi. O zaman çatalla yiyelim. Elimle yiyordum ben
Maşallah kuzum. Benim de iki gündür midem yanıyordu. Bugün bulantı gibi hafif hafif başladı. Daha 4-5 civarı benimki. Keseyi görmedik henüz. Salı randevumuz. Prilam ilaç mı kuzum? Doktor'un mu verdi? Kötü olacak olursam benn de isteyeyimKızlar selamm bende dünden beri az yemek yiyorum ve halsizlik var mide bulantısıda haftasonu evdeyim diye prilam içmeyeyim dedim özellikle çöp kokusuna kalan yemeklerde midem bulanıyobaş ağrımda var şuan bel ağrımda oldu 7+6dayımm
Merhaba. Coraspin ve oksapara ne zaman başladınızProgestan kullanıyorum kanamam olduğu için. Pıhtılaşma sorunum için Coraspin, oksapar ve bir de klasik Folik asit kullanıyorum. Bende de kabızlık var doğal yollarla halletmeye çalışıyorum şimdilik. Dulcosoft zararsız demi gebelikte de kullanılabiliyor aklımda bulunsun da