Maalesef canım, ya kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilir dış gebelikse ilaçla düşürülüyor sürekli beta takip ediliyor bu süreçteMerhaba Anneler ben Perşembe günü beta değeri 1318 çıktı sonra cumartesi tekrar verdin 1368 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi pazarteis tekrar gel dedi yaşayan var mı 5 haftalık gebelikteyim
Belki de, yarın bi hastaneyi arayayım olmadıYazması lazım hem hangi bakteri oldugu hem de hangi ilaçlara duyarlı oldugu o bakterilerin. Belki doktorun ekranına düşüyordur
Az önce almıştım yaban mersini, iyi olmuş bariIdrar yolu enfeksiyonunuz varsa yaban mersini yiyebilirsiniz, ben hatta hapini da kullaniyorum iyi geliyor sonucta bitkisel icinde baska hicbirsey yok . Doktorunuza da danisabilirsiniz. Cocuklugumdan beri cektigim icin ara ara onlem aliyorum
Merhaba, Kan değerinde görür görmez başladım. Benim pıhtılaşma sorunum var. Daha önce de kimyasal gebeliklerim var. Doktorum böyle uygun gördü.Merhaba. Coraspin ve oksapara ne zaman başladınız
Evet kuzumm evet gece 2 adet almamı istedi doktor hep tek aldım benMaşallah kuzum. Benim de iki gündür midem yanıyordu. Bugün bulantı gibi hafif hafif başladı. Daha 4-5 civarı benimki. Keseyi görmedik henüz. Salı randevumuz. Prilam ilaç mı kuzum? Doktor'un mu verdi? Kötü olacak olursam benn de isteyeyim
Canım seninle benim adet ve bebiş doğum günlerimiz çok benzer. Benimki tüp bebek farkımız bu ❤ ben salı gün gideceğim kese için. Ama aslında yarına çağırmışlardı. İşim sebebi ile yarın gidemiyorum. Sen de gitsen bu hafta görebilirsin gibi geliyor banaedahandro canımcım sen ne zaman gideceksin doktora kese için
Ben de sadece iki kez verdım kuzum merak etme. Artıyordur inşallah. Ben her gün ıdrar testiyle takip ediyorum, hem zevkine yapıyorum, hem hoşuma gidiyorBen çarşamba kan verdikten sonra tekrar vermedim, umarım artıyordur. Sağlık ocağı bakmıyor özeldeki doktor da hiç ver demedi. Bakalım
Süpürge hiç yapmadm kuzum. Dün ilk defa mopla çok az kendimi yormadan sildim bir iki odayı. Biraz saldım ben ya. görmezden gelmeye çalışıyorum. Eşim Süpürüyor sağolsun. Yemek yaparken zorlandım bugün. Midem bulandı gibi oldu. Bence kalp atışına kadar kendimizi çok yormamalıyız.Kızlar selam ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Süpürge yapmak istiyorum ama bilemedim
Ben de salı gideceğiimm, aslında enfeksiyon olduğu için eşim yarın gidelim diyor da bende de çok iş var yarın sıkıştırmış olucam kendimiCanım seninle benim adet ve bebiş doğum günlerimiz çok benzer. Benimki tüp bebek farkımız bu ❤ ben salı gün gideceğim kese için. Ama aslında yarına çağırmışlardı. İşim sebebi ile yarın gidemiyorum. Sen de gitsen bu hafta görebilirsin gibi geliyor banasen ne zaman göreceksin?
Ay yok alacaktım da neyse dedim alsaydım keşkeBen de sadece iki kez verdım kuzum merak etme. Artıyordur inşallah. Ben her gün ısrar testiyle takip ediyorum, hem zevkine yapıyorum, hem hoşuma gidiyorvarsa idrar testin sen de yap istersen.
Saglik ocagi neden bakmiyor? Sanirim beta icin dediniz.Ben çarşamba kan verdikten sonra tekrar vermedim, umarım artıyordur. Sağlık ocağı bakmıyor özeldeki doktor da hiç ver demedi. Bakalım
Evet betahcg, gerek yok diyorSaglik ocagi neden bakmiyor? Sanirim beta icin dediniz.
Hemen hemen benim de benzer sorunlarım var. 1 tane kimyasal geçirdim.1 tane 8. haftalikken kalbi durdu. Test istedik kromozomlar temiz geldi kan pıhtılaşmasi testinde bazı değerlerim heterozigot geldi. Şu anda da idrar testim pozitif kan vermedim. O yüzden merak ettimMerhaba, Kan değerinde görür görmez başladım. Benim pıhtılaşma sorunum var. Daha önce de kimyasal gebeliklerim var. Doktorum böyle uygun gördü.
Yapacak isteği kendimde bulabilirsem her işi kendim yapıyorum canım. Ev de süpürüyorum çamaşır da asıyorum topluyorum banyo da temizliyorum. Tek dikkat ettiğim deterjan kullanmamak, solumamak. Çamaşır suyu, aspirin, kireç sökücü vs. Çok kullanmam gerekirse eşime söylüyorum o hallediyor hızlı bir şekilde. Tavsiyem de bu yönde tüm arkadaşlarıma. Riskli gebelik değilse ya da ekstrem durumlarınız yoksa tabi ev işi konusundaki tavsiyelerim…Kızlar selam ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Süpürge yapmak istiyorum ama bilemedim
Bence vakit geçirmeden iyi bir kadın doğum doktoruna gidin. Sizin değerlerinize göre ilaçlara başlatır. Bana kese görününce oksapar a başlıycaz diyen doktorlar da oldu ama 2 tane kimyasalım olduğu için bu doktorum kan değerinde görür görmez başlattı. Hiç geç kalmayın benceHemen hemen benim de benzer sorunlarım var. 1 tane kimyasal geçirdim.1 tane 8. haftalikken kalbi durdu. Test istedik kromozomlar temiz geldi kan pıhtılaşmasi testinde bazı değerlerim heterozigot geldi. Şu anda da idrar testim pozitif kan vermedim. O yüzden merak ettim
6. Haftada lekelenmem olmuştu bir hafta boyunca bişey yapmadım. Doktor kontrolünde tamam normal hayatına dönebilirsin deyince işlerimi kendimi çok yormadan yapıyorum eşimle beraber tabiki. Her işi de yapıyorum mecburen. Bu aralar halsizlik mide bulantısı falan olduğu için ne kadar enerjim olursa tabiKızlar selam ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Süpürge yapmak istiyorum ama bilemedim
Ben henüz keseyi görmediğim için kendimi çok yormamaya çalışıyorum nolur nolmaz. Robot süpürge var onu açıyorum o olmasa eşime bi tuttururdum sanırım. Onun dışında bulaşık makine boşaltma doldurma kısmını bazen eşim bazen ben yapıyoruz başka da bi şey yapmadım 1 haftadırKızlar selam ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Süpürge yapmak istiyorum ama bilemedim